Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
kapanmamızı beklemiş namussuz. 15305 short" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1 -
Yapar adiler, her daim lot lot, tek tek sayarlar hesabı sığ bİst piYasadaCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kapanmamızı beklemiş namussuz. 12305 short
& tüm resmi data bile önlerinde GayRi resmi style..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
👍 1Yorum
-
yuert dışı hafiften bozmaya başladı. Shorta ekledim 305. elimizde çok mal var. Heder olmayalım" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Aslında a$$alarda TAa 14,044 Viop30 civARI bile VAR sırada ve olası da ??,
hele dursun bu beklenti tespitimiz de burada $imdilik.
...
KimYon G'lu 3-5 roket füze kıyak atar belki Acem u$AKlarına, el altından bile olsa hOney..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
😀 1Yorum
-
390 az daha ekledim. En son 458 de ekler. 472 üzerinde zarar keser kenara çekilirizCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryuert dışı hafiften bozmaya başladı. Shorta ekledim 305. elimizde çok mal var. Heder olmayalım
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Görü$ecez ulan e$$0lu be$kulAk palaetDingil.. Sabah beri ikinci tur 15,45'leri kovalarsın hemi..
++Makasına da sana da, gece TAvanlı sahtekâr bele$ alımlı serine de, sabahki cimri dibine de..
Elimize hele Bi dü$ de gör bu short'ları naBıyoz sana, lale borsacısı seni..
Ç0k Bi kıymetli, sistemli, mevzuatlı ve uygun, yaSal resmi piYasaymı$ sanki bizimkisi gibi !..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
284 shortlar kapandı. Bereket versin bu kadar da yeter. spotta da azalmıştım zaten. Bugünlük yeterCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
390 az daha ekledim. En son 458 de ekler. 472 üzerinde zarar keser kenara çekiliriz
👍 1Yorum
-
Gösterge niteliğinde tekerrür realite ;
Nuru gitmi$ bitip tükenmek üzere olan öte köy his'seNet'in bin kere bAtık re-$Şıhı, ekürileri, müritleri & yancıları
yalan dolanın içinde kaybolup, komplesi long ve hisse mala giri$tiklerine göre zati dü$ü$ banK0 style olabilir..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
15480 az miktar short
15514-1572 eklerim az az" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Eh bee, yine yoracan bizi bİst.. Sabahına erkenden 40.00 puancığına ıskalattın bize herbi$eyi tüm TRade olu$umlarımızı, $imdi uğra$ dura kaldık..
Herşeyin hayırlısı, sağlık olsun..
Bakaceyiz neyi nası $eediyoruza.. Halle$eceYiz…-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
😎 1Yorum
-
Eklemekten vaz geçtim. 15480 shortları 615 stopladımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15480 az miktar short
15514-1572 eklerim az az
😞 2Yorum
-
Rahat maç seyredelim dedik kapadık pozisyonu. Gene ters köşe yaptı. Bugün iki olduCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEklemekten vaz geçtim. 15480 shortları 615 stopladım
Yarın hesaplaşırız" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
Yorum