+890.00 puan makas.. AniMal palacık.
FinAL gALası
Collapse
X
-
Tavandan az daha short ekledim. Sarı kafanın saçmalamalarına çok güvenemedimCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15055 short. Bugün çok mallandım.Hedge için az miktar pozisyon açtım
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
günaydın ,shortları 13330 kapadım.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTavandan az daha short ekledim. Sarı kafanın saçmalamalarına çok güvenemedim" Her şeyi bidiğini iddia edene
😞 1☕ 1Yorum
-
Kötü kaptırdık shortlarıCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
günaydın ,shortları 13330 kapadım.
)
☕ 1Yorum
-
15128 long. Hayırlısı bakalımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kötü kaptırdık shortları
)
😎 1Yorum
-
An bu palacığın oyuncağı çılgın ++MAKAS 340-355.00 diyarlarına Bi çekilip gelse hele..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYazık la, reverse short olalım dedik, limit up kovalıyo pallo$.. Ki yaktı bile gece tavanını, binlerce lot kontratla kitlek style..
+911.00 puan makas ile.
İstanbul iki kıTA yaka - İzmir+kar$ıyaka hattı, eski dilde namıdiğer İMKB - VOB hattı.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
Haydi borsa piYasalar ha gayRet Bi gayRet dü$üp dü$üle style.. Yeter dAa, nolacah yaa..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVe her yüksekten yakalayabildikçe short, gün tepesi 15,02’ler dahil.. Orti best 14,983.73 kâFi style..
…
Dü$ DoWgil dü$$..
İran hatrına da ithafen Farsçası; Dü$e$ dü$$..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
DowF & etf's mesela anlıkTA buralardan -500 pts. SalSa mümkün nefis esaslı Olur "kırmızı S0Slu sıcAK dans" style,
ki payı marjı VAR saatler öncesi sabahın körüne göre..
H0t red sauce dancİng.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
15163 kapandım. Hayvan terli yemiyor yukarıCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15128 long. Hayırlısı bakalım" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
Yorum