Makas 250.00 puanlara gerilerse diki$ tutmaz bölgesinde sayarız Zati bİst endeksleri..
FinAL gALası
Collapse
X
-
Bknz. hiç hedge gıkı dahi çıkıyor mu bİst'in güya ağası rej0va h0ldİng'sİN. Sindi çekildi inine sava$ boyu, boyunun posunun ölçüsü de alındı TAbi yine yeni yeniden style sus pus bekleme yapmakTA anca.
He hey yavwRUM heyy.. yAKı$ırrrr..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
Teorik fiyatla makası kapadı. Shortlara dikkat etmek lazım. Şimdilik az pozla devam ediyorum.15362 ekledimAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMakas 250.00 puanlara gerilerse diki$ tutmaz bölgesinde sayarız Zati bİst endeksleri..
15400 kadar kadar arttırarak devam. 15410 günlük kapanış alırsak tırsar kaçarım ben" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 1Yorum
-
D0Wargil gev$erse-almazsa Bi halt yapamaz alamaz bİst palacığı.. Hayırlısı..
MakasTA halâ en az +65.00 ciVARı pALavra mevCut kesilesi bizim hesapTA.
Kendi çapında heyecan yapıyo palacık ama gloBAL ayU çıkarsa kaçacAK delik arar.___________________
Yorum
-
😎 1Yorum
-
15272 yarısını verdim ben. 15318 ortalamayla geri kalan şimdilik devam" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 2Yorum
-
Az daha exTRa pek kıymetli ilaveler & kapa aç re-shortingen yönlü TRade’ler ile 15,265 orti $eettik full short style.
Kuru çıplak maliyetimiz bu.. Sırf bugüne dair görece maliyetimiz bilhassa sabahki long kârlar ve ara TRade’lerimiz dahil epey daha yukarılarda ki ‘iki haftalık’ ve gün yükseği olan 15,38’ değerimizi fazlasıyla ile deler geçer style.___________________
👍 1Yorum
-
15276 geri kalanları da kapadım. Gidişat hiç de short yönlü değil. Tabi Trump delisi ters yapmazsaCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15272 yarısını verdim ben. 15318 ortalamayla geri kalan şimdilik devam
İyi akşamlar
" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 2Yorum
-
15279 shortladım gene. Yarın günlükte düşeni kırarsa bakarım tekrar." Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 2Yorum
-
Günaydın,iyi seanslarCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15279 shortladım gene. Yarın günlükte düşeni kırarsa bakarım tekrar.
Shortları 15214 ten kapadım şimdilik.Fırsat verirse tekrar denerim" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
-
15244 tekrar shortCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günaydın,iyi seanslar
Shortları 15214 ten kapadım şimdilik.Fırsat verirse tekrar denerim" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
15290 ilave yaptım-15328 -15380 eklerimCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15244 tekrar short" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
15213 kapandım bereket versinCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15290 ilave yaptım-15328 -15380 eklerim" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
15175 longCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15213 kapandım bereket versin
" Her şeyi bidiğini iddia edene