Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
Yanisi ; Stop elbette can simididir bu i$in, bizde arada derede mutlaka yapıyoruz ki görüyorsun payla$ıyoruz da,Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Onun için diyorum ya. Testere piyasasında Stopta rahmet vardır.
tek bir hareketle para kazanmak zor. Çok sığ piyasa ve herkesin elini görüyor. Kısa vur kaçlarla , stoba riayet etmek lazım.
300 puanlık tek harekete yakalamaya çalışmaktansa 75 puanlık iki yönlü 2 hareket yapsan aynı şey.
...
Şimdi Sarıçiyan çıkar gözünün çapağını yıkamadan benden bu kadar der. Terse kalırız. Onun için Stop şart bugünlerde
ammaa dün bugün gibi ve böylece hatTA 'back to back & tam tersi reverse' piYasa dahi yapıp,
sırf günde üç kere be$ kere stop babam stop*duble gün kümülatif kastırmayı da sever, ihmal etmez palacıkgil.
Malum görünen testerenin tersinden stop'ların üstüne 'Tek Yön' oynaya oynaya.___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
👍 1Yorum
-
Zaten i$imiz de hepten zorKene ayynen dediğin misal..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdam ya yeterince elini dolduramadı. Çakmak için yukarı çekiyor.Yoksa Dax -2,3 ABd vadeliler -1,36. Buralarda kalmanın imkanı yok.
Ya da örtülü anlaşma gereği yabancı rahat çıksın diye mayın temizliği yapıyor. Veya bizim bilmediğimiz bir haber var
Onlar için varsa yoksa yabancı. Yeter ki onlar kazansın ki dolarlar gelsin. aman kızdırmasınlar
Nasılsa necip Türk yatırımcısı her daim emirlerinde...
Her daim usûlsüz ve kanunsuzca cebimizin de Pe$inDelerKene style bu hain güRuh... Malesef.___________________
Yorum
-
15,11X hamlesi ve 14,98X dönü$ü arası yakaladık palacığı, güzel TRade döndük.. Coolio style..
TRade'lik Long'S daha iyi görece maliyetle devam, $imdilik.
Bi +hamle daha yapar sanki köfteh0r bademetDingil güRuh.. Bi bacAK eksik kAldı hesabı VARdır ya hOney buranın me$hur bitmeyen style'ı...___________________
Yorum
-
HafTA sonuna long devam.. Nihayetiyle portföyde sabaha göre + bakiyeyle daha iyi durumda
ve dahi TApTaze long maliyetimiz bile kârda style. Çok şükür...
Belki de hafTAya beklediğimiz bİst ve gl0bal b0rsa satı$lar Salı-Çar$amba vesair ba$lar ??, kim bile...
hAdios.___________________
Yorum
-
Yavw hazır ‘öte k0y guzugiller de malsız çıplak short neyin megaFonLan bağrı$ıyorlarKene, hafTA ba$ına long’da hayrola $enliği olabilir gibi, kısa süreler içün dahi olsa..
Tek poz bile kapamadan LONG’S style devam ossıra.
Short heves ve stratejimizse hemen reverse sonrasına harbiden hafTAya kAldı madem..___________________
Yorum
-
Canlı canlı TRabzon CinCon’u & yarında Fener Be$ikta$’ı yenermi$$ mesela adi bademetDingilin hakemleriyle federasyonuna rağmen,
e bİst’te +ye$il açarmı$$ Pazartesi, yine ve malesef aynı güRuha rağmen..
Vay nut vay ?..___________________
Yorum
-
Teessüf ederim size. İsmi babası Metin Oktay olan benim için Galatasaray kırmızı çizgidir. Cin Con ne yaAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCanlı canlı TRabzon CinCon’u & yarında Fener Be$ikta$’ı yenermi$$ mesela adi bademetDingilin hakemleriyle federasyonuna rağmen,
e bİst’te +ye$il açarmı$$ Pazartesi, yine ve malesef aynı güRuha rağmen..
Vay nut vay ?..
O bademlilerin en büyüğü hangi takımın divan kurulunda, şehzadesi hangi takımın genel kurul üyesi?
Spor bakanı hangi takımın üyesi?
O bademgiller hangi takımın transferlerinde sahne alıyor?
O bademgilin dünürü hangi takımın yönetim kurulunda?
Daha çok örnek veririm de…
Tek şansı Vehbi Koç’un torunu olarak dünyaya gelmek olan yalı bebesinin hezeyanlarının bu kadar karşılık bulup, ülkenin başka derdi yokmuş gibi
futbol üzerinden çatışma ve düşmanlık üretmesine hayret ediyorum.
Kendi takımınızın başarılı olması isteğiyle başka takımları hayal ürünü eklemeyle aşağılamanıza çok üzüldüm.Hoşuma da gitmedi" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1☕ 1Yorum
-
Feto$ Galata sohbet bulu$ma maklube muhabBetleri, biat menfaat tadında özel davetli samimiyetleri hepinizin herkesin malumu..
Ve günü geldi kaçanı tüyeni kaçtı $ükür misalleri, kalanı da reJo h0ldİngS’e hoop transfer dev$irildi Bi uğursuz gecede, rantçı Toki’ci Terim’i, Okan’ı vesairi Bi dolu, ya da sus pus oldu kaldı umulurki bin pişman ama değilse de hatta belki de yine uyuyan hücre kıvamında ki utanç verici değil midir tüm bu durumların tamamı.
Allah uzak etsin de yani hiç yakıştı mı memleketimizin böylesi büyük ve en güzide bir camiasına bu haller ?.
E yıllardır da hem adli mağduriyetler, hem de sportif ba$arıya ‘haksız rekaBet ve müdahale’ bedellerini de Fener ödemekte..
Doğruya doğru..
Çok mu hoş bu gerçekler.
Şimdilerdeyse aynen bir zaman Gezi’nin içini içeriğini pislik ve terörle bo$alt doldur yaptıkları gibi iğrenç bir planı Fener ve Beşiktaş üzerinde zorlamaktalar. İnşallah başaramayacaklar, ancak bu Galata’nın tersten aklanma fırsatına da dönüşmemeli, hatalarını yeni bir hatayla çözemezler, esas bizlere savunma desteği verirlerse tarih ve camiaları nezdinde aklanabilirler.
Değerli rahmetli büyüklerimiz Ali Sami Yen’i, Metin Oktay’ı, Canaydın’ı, selametlik Faruk Süren’i vesaire Hagi bile dahil buraya isimlerini sığdıramayacağımız pek çok onurlu, şanlı, topluma insanlığa mal olmuş yerli ve yabancı dahil büyük Galatasaray’lıyı bu tarz hainliklerden tenzih eder ve takdirle gururla anarız elbet.
Ancak diğer durumu da malesef böyle ilgi spor kulübünün. Keşke olmasaydı ki en çok Fener yıpratıldı bu süreçlerde ve halâ daha.___________________
Yorum
-
Siz tipik FBli refleksiyle , kendi başarısızlarını örtbas etmeye çalışan yöneticilerin ağzıyla 120 yıllık kulübü terör örgütüyle iltisaklı hale getirdiniz.
Sizin “gitme sana muhtacım “ diye besteler okuduğunuz efsane başkanınızın sahip olduğu holding o örgütün PLATİN sponsoruydu.Ananas muhabbetlerini de unutmadık
Bu durum elbette ki büyük Fenerbahçe camiasını bağlamaz. Elbette ki sizin benim gibi taraftarı bağlamaz. Biz kulüpleri seviyoruz ,renklerine aşığız.
Başkanlar,sporcular gelip geçicidir. Tabi ki bizi iyi temsil eden Erdemli, Ahlaklı insanlar olmasını tercih ederiz.
Kaldı ki o örgüte üye olduğu için hapis yatan bir kaç tane de FB. Li futbolcu var. O dönem bizde oynayanlar daha ünlü , daha başarılı diye GS daha mı suçlu oluyor yani.Milyonlarca taraftarı olan kulüplerden her çeşit insan çıkar.Kulüp tutkusu başka bir şey.
Fetö terör örgütünün devletten silindiği 2015 yılından sonra da en çok şampiyonluğu gene biz kazandık. Bu süreçte Bjk, başakşehir , Trabzon şampiyonluk kazandı.
Kabul etmelisiniz ki futbolda başarısızsınz, Daha 2 hafta önce düşmesi kesinleşen takıma yenildiniz. Onlar da mı bademci…
Benim bir önceki yazımda dile getirdiğim şu anda FB için fiilen çalışan sizin ifadenizle bademciler için cevap vermemişiniz.
Futbolcu transferi için resmi sitenizden siyasetin başına teşekkür mesajı yayınladınız. Bize laf atıyorsunuz. Evet maalesef son dönemde kulüpler siyasetten kendini soyutlamadı. Ama bu her takım için geçerli. Sizin takım bundan azade değil. En çok iç içe gireni…
Yahu kalanları da oraya transfer oldular dediğiniz holdingin sahibi( hatta nerdeyse ülkenin sahibi) sizin divan kurulunda. el insaf yani.
Efsane başkanınız o siyasetçi bademlerin elinden baklavaları yemek için timsah gibi ağzını açıp foto verdiğinde yakıştı mı yani.Yahu adam FB kulüp binasından çok Ankara’da parti merkezlerinde görüntülendi.
Bakın Türk futbolu dede parasıyla hovardalık yapıp, ilk kez parayla bir şeyi satın alamayınca kuduran ortalığı suni hezeyanlarla velveleye veren mirasyedilerin oyuncağı olamaz.
Biz taraftarlar da ne olursa olsun tatlı bir rekabet içinde , birbirimizi aşağılamadan, yaftalamadan kendi takımızı sevip, başarılı olanı alkışlamayı bilmeliyiz.
Ben 1978 yılından beri tribündeyim. Evet yeri geldi kızdım,küfrettim,isyan ettim. Ama asla rakiplerin kurumsal kimliğine laf etmedim. Benim anlayışıma göre Fenerbahçe olmasa Galatasaray’ın büyüklüğü ortaya çıkmaz. Tersi de aynen doğrudur.
Bakınızı topiğinizi son kez işgal ediyorum. Bir daha da cevap vermeyeceğim. Sadece tutkulu olduğum takımı aşağılamanıza kırıldığımı ifade ettim.
Bundan sonraki hayatınızda da bereketli ,sağlıklı günler dilerim." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1☕ 1Yorum
-
Elde VAR ikiiiii…Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterElde VAR biiiirrr…___________________
Yorum
Yorum