kolay gelsin üstad alfa
BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sağol VARol radyolog ba$Kan, size de...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkolay gelsin üstad alfa-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
☕ 1Yorum
-
Eylül vade bitimine 6 iş günü var. Pozisyon karda.MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterf_tkfen 09/26 kontratlarını ,,,
,,,,,,,,,,,,,,, ortalama 242 ile full shortum.
,,,,,,,,,,,,,,,,
Fakat ben 4 dolar olayına takmış durumdayım teknik olarak. (analiz arka sayfada)
O yüzden devam. Sert satışlar bekliyorum vade bitene kadar.
😎 1Yorum
-
Bu taban taban giden kağıtlara el atılmazsa yatırımcılar akıl sağlığı problemi yaşamaya başlayabilir.
En azından bist100 dışı kağıtlara %20 %30 gibi alt üst limitler belirlense bu belirsizlik kısa sürede sona erer.
Endeks düşmeye devam eder etmesine de bari bir anda olup bitse her şey..
Yorum
-
Değerli MARMARALI forumda$ımızZ, bu DOWargil ki içlerinden her hangi biri hiç hedge farkmaz öncülük ettiği an itiBARıyla bİst'i komple SHORT satmayı ve epey Bi dibine kadar kalıcı Short yönlü TRade etmeyi dü$ünüp planlıyoruzZ.
Ne zaman nasıl olur kestirmek zor artık süreler daraldı ve fakat niyetimizZ aynen bÖle style ve KR0n0metre çalı$mAkta.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
dostlarla KAPANIŞ TAHMİNİ YAPIYORUZ SABAHLARI. KATILMANIZ BİZLERİ SEVİNDİRİR
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
☕ 1Yorum
-
1.66 seviyesini gözlüyorum. Oradan sert bir tepki vermesine oynarım SASA'da.. 2.16da short 1.66da long kovalarım..
Ana hedef yeşil çizgidir elbet ama sırayla tabi...
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSASA
Benim Sasa için beklentim çok aşağılarda aslında. Ana senaryom yeşil çizgidir. Fakat bu ne kadar sürede olur kestirmek zor.
Dün portföyün 1/3 ü ile shortladım. Bugün 1/3 daha ekleme niyetim var. Turuncu çizgi spot için 2.98 direnç olarak gösteriyor.
Sosyal medyada genel algı ve teknikçilerin beklentisi 3.20 spot fiyatı. Pembe çizgi yani.
Fakat ben herkesin beklediğini beklemiyorum. Bugün yarın dönüşün başlamasını bekliyorum.
Ekim vadede de Sasa short taşıma niyetim var. Ya nasip diyeyim..
Not. Grafikteki her bir mavi çizgide anlamlı hareketler gelmiş. Bu çizgilerin altı üstü önemli..
EK: Saat 10.13 itibari ile 2.99 ortalama ile 2/3 short oldum...

👍 1☕ 1Yorum
-
Yaklaşıyoruz... Global borsalarda düşüş getirecek zamanlara az kaldı..
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSP500 aylık...
Birkaç ay içinde (yaz sonu, sonbahar başı mümkün) mavi ortalama veya turuncu trende bir düşüş gelmeli..
2008 krizinden bu yana; fiyat, turuncu trenden %35-40 uzaklaştığı her dönemde mini bir kriz ile fiyat ortalama veya trende geri dönüş gerçekleştirmiş..
Şimdi yine %40'a yakın uzaklıktayız. Bekliyoruz...

👍 1☕ 1Yorum
-
☕ 3Yorum
-
☕ 2Yorum

Yorum