BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
BIST100 genel perspektif..
Grafik açıklamam şu şekilde: 1987-2001 ve 2020 krizleri sonrası borsa açısal olarak yeni trendlere girmiş.
Ve yine girdiği bu trendlerde üst banda uğradıktan sonra hep alt bant ziyaretleri gelmiş..
21 aylık ortalama şu an 11000 civarında. Endeks ise 14400 civarında. Şu an alt bant daha da aşağıda o yüzden daha var..
Vadeye yayılarak bir düşüş makul görünüyor benim için.
Bence yukarı alan kısıtlı.. 6-12 ay arasında bir vadede 11200 görülmeli diyorum..
👍 4☕ 1Yorum
-
Aynen bunun bir üst ilgi alıntıdaki hali VAR yine yeni yeniden $ap$ik palacığın.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gün a$ırı da 'ki bu aralar her gün bile diyebiliriz' aynı rezil durumlara dü$mek yani hOney ne bilelim ama
ne kadar da haklı ele$tirmi$iz yine yeni yeniden bademetDingil s0yulmu$ s0ğan cücüğü palacığı.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
☕ 1Yorum
-
Ara TRade'lerle de hem Long hem Short & her iki vade de bOl bOl toKATlAyıııp edip aha bundanızZ tekrardanAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGün bitimi ciVARı ya da en geç yarın re-Shortİstan style Olur gireBilir isek ne mutlu..
Haziran vade gün yüksekleri style.
Ne mutlu...-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
😎 3Yorum
-
EvirDik çevirDik, bastık ettik, hoppulattık zıplattık, her iki yöne de turlar atarAK kavurduk kârlar aldık s0yduk s0ğana dönmü$ palaCıkla tekrar ak$amına-gecesine re-Short style da giriVerDik. ÇOK şükür...
Ne mutlu..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Piyasa için iki tane not geçeyim,
İlki: Bilanço dönemi sona erdi. Düşmek isteyen bir borsa için bahanedir.
Diğeri: Uzun yıllardır istatistiğini tuttuğum bir durumdur. Kurban bayramı tatilleri öncesi Bıst %5 ile %15 arası düzeltmeler yapmıştır çok kısa vadede.
👍 3Yorum
-
BIST100 tepeden %4 düştü.
-Bitti mi?
--Bence henüz bitmedi.
-Peki daha ne olabilir?
--Bence BIST100 %45 olasılık ile 14400, %40 olasılık ile 13700, %15 olasılık ile 13100 görebilir
-Ne kadar sürede?
-Ayın 14,15,18'i gibi bu işi bitirmeli. Biraz daha zorlarsa ayın 20si biter düşüş. Ben 18'inde dipler diyorum, bakalım..
👍 2☕ 2Yorum
-
şortlarınıza sahip çıkın derim .
1 1.5 ay boşa çillehanede yatmadık, buraya gelip okuyasım yazasım bile gelmiyordu.
1-)kurban bayramı öncesi halkın nakit ihtiyacı olur genelde , palada borsada mal sattırmaz , satanınkini bedava alır .
2-) Vadelide, vade geçişi hariç üle hayvani bir gap olmaz ,
o yüzden geçen vadede bıraktığı 15.500 15.200 arası vadeli gapı hedef diye düşünüyorum. ( en iyi senaryo )
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
😎 1☕ 1Yorum
-
Aman hocam biz ettik sen etme.. Long'da kalakalmı$ olduk. FırSat VARdıyKene iyi dü$ün TA$ın madem..
Geçici vah$et Bi diplemi$ de olabilir hOney ba$ıb0$ görmemi$in ayucuğu style..
Bu mendebur $imdi de ortamı bulursa, sürdükçe sürerse yukArılara hiç hedge $a$ırmaMALı.
Tanırsın bilirsin sen hallerini palacığın bademetDingilin vesairin..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
☕ 2Yorum
-
Benim için bugün düşüşün son günüdür. Klasik bir düzeltme süreci idi..MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIST100 tepeden %4 düştü.
-Bitti mi?
--Bence henüz bitmedi.
-Peki daha ne olabilir?
--Bence BIST100 %45 olasılık ile 14400, %40 olasılık ile 13700, %15 olasılık ile 13100 görebilir
-Ne kadar sürede?
-Ayın 14,15,18'i gibi bu işi bitirmeli. Biraz daha zorlarsa ayın 20si biter düşüş. Ben 18'inde dipler diyorum, bakalım..
Geçen cuma 14265 görüldü. Bugün bunun altında fiyatlar görülür ama düzeltme zamansal olarak yeterlidir.
Bugünün diplerinden vadeli long ve pay vadeli longlar açılabilir..
Sonrasında yeniden 15000 ve üzerine test hareketi bekliyorum..
Bol kazançlar...
👍 2😎 1☕ 1Yorum
-
Abartılı tuzAKlı diplemeli düzeltme bitmi$ olabilir..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAman hocam biz ettik sen etme.. Long'da kalakalmı$ olduk. FırSat VARdıyKene iyi dü$ün TA$ın madem..
Geçici vah$et Bi diplemi$ de olabilir hOney ba$ıb0$ görmemi$in ayucuğu style..
Bu mendebur $imdi de ortamı bulursa, sürdükçe sürerse yukArılara hiç hedge $a$ırmaMALı.
Tanırsın bilirsin sen hallerini palacığın bademetDingilin vesairin..
Short olanlar gereğini yapmı$lardır da umArızZ uygun vakitler style.
Etiket 16,492 U dönü$+ Viop30.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Ons altın bugün 4464 doları görerek grafiğimdeki ikinci mavi oku tamamlamış durumda..
Buralardan üçüncü mavi ok, yani 5000 dolar civarına bir yükseliş bekliyorum X yazan yere kadar..
Bu esnada borsaların da yeni tarihi zirveler kırmasını bekliyorum.
BIST100 15500 seviyelerine yol alır, altın ons 5000 dolara giderken...
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Altın için 4100 dolar civarında ilk düşüşü bitiren bir dip oluştu.
Buradan başlayan yükselişin 5000 dolara kadar tırmanmasını bekliyorum..
4400 dolar destek bölgesi olacaktır oradan 5000 dolara kadar yükseliş..
Sonrasında oluşacak hareketle 3850-3950 dolara kadar sürecek bir düşüş dalgası beklerim..
Planlamam bu şekilde olacaktır.. Bakalım..

👍 2😎 1Yorum

Yorum