Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
10690 haziran vade viop long açtım.. Bayram öncesine kadar ilerleyelim bakalım...
Pay vadelilerin son günü.. Son 3-4 gündür baskının tamamen bundan olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki hafta 9300-9400 bölgesine yükseliş bekliyorum.
Ekleme yapmadan Long devam..
BIST100 8870 altına inecek olursa orada VİOP pozuma ekleme yapar full long olurum..
8870 altına inmedikçe de ekleme yapmam.
Zira oraya kadar inerse bu bir ayı tuzağı olarak kalır ve reversal pin bar gelir diye planlamamı yaptım..
Pay vadelilerin son günü.. Son 3-4 gündür baskının tamamen bundan olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki hafta 9300-9400 bölgesine yükseliş bekliyorum.
Ekleme yapmadan Long devam..
Evet 9000 test edilirken, bu hafta beklediğim sevieyeleri işaret etmiştim.
uyguladığım disiplin gereği ek long açmak için istediğim seviyeler gelmediğinden mevcut longlar ile devam ediyorum.
Şu an için fiyat zamandan önemli hale gelmiş durumda. O yüzden long pozları bayram sonrasına taşıyorum.
Herkesin bayramı mübarek olsun inşaallah...
10690 maliyetli longlar ile devam ediyorum. Perşembe günü flat olmayı planladım.. 2 iş günü daha ilerleyelim bakalım...
Piyasaya sürülen İran gerginliği bahane edilerek aşağı bir baskı oluştu dün geceden beri.
Normalde bugün öğleden sonra long pozisyonları kapatacak idim.
Fakat bu aşağı geliş, daha yukarı gitmesine sebebiyet verecektir. Bu hareketi böyle yorumluyorum teknik olarak..
O yüzden şimdi fiyatı, zamandan önemli olarak görüyorum ve 10690 maliyetle LONG pozlara devam ediyorum..
Yorum