BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
zamanlama...biraz daha beklemeliydin..MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞubat vade astor stopladım. 181 mliyet vardı 193 liradan çıktım artık. Tavana mı gidecek nedir? Düşmeyen kağıt yapmışlar resmen..
Endekste de zarardayım ama onu beklemeye değer bir görünümü var en azından..
Güzel başlayan şubat ayı kötü bitiyor benim açımdan. Ama devam..
👍 2Yorum
-
Haklısınız Sn. Guerra. Aynısı endeks vadeli shortlarım için de geçerli.. Maalesef çok kötü zamanlama olduGuerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zamanlama...biraz daha beklemeliydin..
😞 1👍 1Yorum
-
hala kıpırdamadan flat devam , poza giricek oluşumun tamamlanmasına çok az kaldı bence.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
👍 1☕ 1Yorum
-
bence,
pazartesi açılışı ons 5500 üstüne atarsa ralli başlar .
herkese rastgele şimdiden açılışa.
☕ 2Yorum
-
Hem finansal piyasa analistleri hem de siyasi-sosyoloji-psikoloji analistleri operasyonun bittiğini ve suların durulacağı beklentisine girmiş durumda.
Fakat ben olaya öyle bakmıyorum.
Hamaney'in ölmesi ile İran ve İran dışındaki şii milislerin yas tutup susacağını sanmak; bana fazla iyimser geliyor.
Bu bakış Ortadoğu’nun hafızasını hafife almak olur.
Zira burada mesele bir isim değil; inançla, öfkeyle ve tarihsel kırılmalarla örülmüş derin bir jeopolitik damar...
Bu saatten sonra Şii dünyasının bir kısmının kendini adeta bir “ölüm taburu” psikolojisine sürükleyebileceğini, misillemenin kutsal bir refleks gibi kodlanabileceğini düşünüyorum.
Dünyanın tüm şehirlerindeki ABD ve İsrail konsoloslukların bulunduğu merkezler canlı bombaların patladığı bir savaş alanına dönüşebilir.
Kadim tarihin anatomisi ile oynanmış durumda. Oldu bittiye geleceğini sanmıyorum.
Tüm bu olanlar sırasında siyonizmin yeni merkezi Çin'in adımlarını net olarak görmüş değiliz. Bu da anti parantez olarak burada dursun.
Piyasalara gelecek olursak; burada kısa vadede en önemli konu Hürmüz Boğazı olacaktır.
Fakat orta vadede Ortadoğu anatomisi yeni yapısına kavuşana kadar sancılı bir dönem bizi bekliyor düşüncesindeyim.
👍 2Yorum
-
Diğer kısma bakalım. ABD...
Bölgedeki pek çok üssü vurulmuş ve itibarı zedelenmiş bir ABD var ortada.
Bu durumda kolayca masaya oturup barış pozları vermesini de beklemiyorum ABD'nin.
Velhasıl ne taraftan bakarsak bakalım bu iş daha bitmedi düşüncesindeyim.
👍 2Yorum
-
Mevcut hafta sonu ons tabelaları +%3 yakın gezinip i$lemcikler görmekte..sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence,
pazartesi açılışı ons 5500 üstüne atarsa ralli başlar .
herkese rastgele şimdiden açılışa.
5,500 $’ a sadece 50 $ gibi mesafelerde genelde ve fakat zirvelerde “adacık” $ekilde bi grafla..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İmza: Sör WhyVırızZ BeeZz
👍 2Yorum
-
Siyonizmin yeni kalesi ÇİN, ABD'yi bitiriyor/bitirecek..
İran bu işin hikaye kısmı.
Aslolan ABD'nin bitişidir.
Bunun finansal piyasalara etkisini iyi okuyabilenler servet sahibi olabilirler...
Sistem değişikliği yok. Oyuncu değişikliği var.
Dolayısıyla borsalardaki düşüşler bir süre sonra yerini yükselişe bırakacaktır.
👍 1☕ 1Yorum
-
bu iş bu kadar bence,
pozitif duruş başladı artık.
görüntü güzel .
gece seansı birazda ha gayret ederse , buralarda kalabilirse teyit alacak.
☕ 2Yorum
-
XBANK
* Mavi Trende yaklaşıyor.
* %38.2 düzeltme noktasına yaklaşıyor.
* 89 ema'ya yaklaşıyor..
Özetle 17700-17900 bölgesi çoklu bir destek bölgesi. %2 düşüş marjı kaldı.
Not: 12 Mart Perşembe Merkez kararı var. Faiz indirimi pas geçebilir.
Not: Brent 105 dolar benim analizimde teknik hedef. Burayı 1-2 güne görebilirse piyasa sonrasında rahatlayabilir.
👍 1☕ 1Yorum
-
pozitif duruş devam, bu günkü geri çekilme onsa sert vermelerinden kaynaklı .
ons u sabit baz alırsak , %4 lük bir tepik olmalı bence.
☕ 2Yorum
-
orta vade, (bu vade olabilir)
ons 4000 dolar ,
bist100 16 17 binler hedef olmalı gibi duruyor.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
☕ 2Yorum
Yorum