Demba Ba dön baba dönelim.
BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
TAze long'larımız epey kârdalar.. Hacim de show gidiyor. ( 1511X'ler tüm kallavi taze long'lar kâr all & geçici flat. )
...
TRade'lerimizi, genel ileti veya detayları bizim "FinAL gALası" ba$lığında yazmaya devam etmek her açıdan daha doğru sanki.
Hem burayıda fazla meşgul etmeden, arada mühim paylaşımlar oluşup gerektikçe yazmak daha uygun olacak.
-
Bu sabahki yine yeni yeniden kolpa zırva zirveler beri görünen ;
Makine algo robot trade ayarlarını 'ralli başlangıcı 30-Aralık öncesine' tekrar döndürdüler misali hareket tarzı.
Nihayet..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İmza: Sör WhyVırızZ BeeZz
👍 1Yorum
-
burdan kalkıp gitseydik ,3-4 ay sonra yine buralara inerdik.MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukarıdaki trendin altında kapanış geldi.. Ve ters çekiç ile geldi..
En az 1000 puanlık düşüş bekliyorum...
Short devam...
eğer dediğiniz olursa , çok şık bir düzeltme hareketi olur, sağlıklı olan olur bence.
görüntü müsait duruyor.
özellikle en az kısmına katılıyorum.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
👍 2Yorum
-
Tam da ayarı VERdiydi bademetDingil ki DoWgil resmen yarı yolda bırakıp U dönüp tekrar zirvelemelere başlayıncaa,Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu sabahki yine yeni yeniden kolpa zırva zirveler beri görünen ;
Makine algo robot trade ayarlarını 'ralli başlangıcı 30-Aralık öncesine' tekrar döndürdüler misali hareket tarzı.
Nihayet..
pozisyonel net ofsaytta kaldılar bİst'te. Şimdilik TAbî..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İmza: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
görüntü tekrar pozitife dönüyor artık .
bu vade düşüş olmayacak gibi duruyor.
ona göre gardımı aldım .
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
☕ 2Yorum

Yorum