BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Çok aleni bir baskı oldu.. Herkesin malumu bir haberle aşağı basmak sadece daha sert yukarı almak için olur diye düşünüyorum..
Short diğer tarafa bugün pek çok gelen olmuşa benziyor.. Yukarı hareket bekliyorum...
9200 altında BIST100 kapanışında stop olacağım... yoksa long devam...
Yorum
-
Yorum
-
Tabii, NAS diye bisee var memlekette.MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu perşembe sürpriz bir faiz indirimi gelebilir diyor benim BİST için zaman-fiyat beklentim...
Yorum
-
Shortta durdum çarpıldım, longta durdum çarpıldım son pozlarda.. Aralık vadede hiç kar yazamadım yahu.. Zararına kapattım longları da..
Algım çok bozuldu.. Azcık dinleneyim ben.. Mola...
BIST100 için yorum yok şimdilik. Nötr olarak kenardan izleyeceğim : ) Görüşmek üzere...
Yorum
-
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterShortta durdum çarpıldım, longta durdum çarpıldım son pozlarda.. Aralık vadede hiç kar yazamadım yahu.. Zararına kapattım longları da..
Algım çok bozuldu.. Azcık dinleneyim ben.. Mola...
BIST100 için yorum yok şimdilik. Nötr olarak kenardan izleyeceğim : ) Görüşmek üzere...
Sn.MARMARALI kaybınıza üzüldüm :(
Çok başarılı analizleriniz , ciddi kazançları hak ediyor..
Ben size inanıyorum....
Yakın gelecekte analizlerinizin hakkını fazlasıyla alacaksınız...
Sevgiyle kalınız..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Umarım Rövanşı alırsınız. BaşarılarMARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar... VİOP aralık vade 11000 short açtım..." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Bu arada.. 8566 kısa ve orta vade dip değildir/olamaz düşüncesindeyim... Analizlerimi güncelleyeceğim..MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar... VİOP aralık vade 11000 short açtım...
Yorum
-
9750 zamansal olarak doğru zamanda görülmüş durumda.MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTemkinli long devam ediyorum.. 10675 long ekleyip, 10730 ortalama long oldum..
Kasım ayı içerisinde biraz daha acele edip BIST100'ün 9750-9900 aralığına tepkiyi devam ettirebilme durumu söz konusu.. (düşüş algısını yok etme hareketi)
Sonrasında yeniden short tarafa geçme planım var..
Aralık ayı çok çetin geçebileceğini düşünüyorum...
(aralık ayında/Trump başa geçmeden Irak ve Suriye operasyonları yapabiliriz ülke olarak)
Irak ve Suriye operasyonları Aralık ayında dediğim gibi mümkün..
9390 altında kapanış gelene kadar yatay bant..
9390 altında kapanış düşüşü sertleştirecektir. Bu cuma günü ile birlikte mümkün..
Yorum
-
BIST100 değerlendirme..
3 hafta önce gelen haftalık barın bir sindirme ve hakkını yerine getirme süreci vardı..
Üzerinden 3 hafta geçti.. 9750 sınırına kadar gelebildi. Ve o bar hakkını verdi görevini yerine getirdi..
Hem zaman olarak hem de fiyat olarak sonrasındaki süreç makul geçti...
Bu haftayı gap ile yukarı açması short açısından daha avantajlı bir sinyal verdi..
Hafta kapanışı adına doji veya reversal pin bar ihtimali doğuyor..
Aralık ayında sert düşüş ihtimalini görüyorum..
9390 altındaki kapanışların satışları tetikleyip 8240 seviyesini hedeflemesini bekliyorum önümüzdeki 3-4 hafta..
Yorum

Yorum