BİST100 Analizleri
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sayın Marmaralı,
Çok zorladı ama umarım dönüş başlamıştır. Analizinize güvenerek sabırla beklemenizi de ayrıca tebrik etmek isterim, zor bir psikoloji kendimden biliyorum
Umarım siz de pozisyonunuzu karla ya da az zararla kapatırsınız.
Terste kalındığında longun zamana karşı dezavantajı ortaya çıkıyor.
Bol kazançlar dilerim.
Yorum
-
Teşekkür ederim sayın raistlin.. Bakalım bu cenkten nasıl çıkacağız..raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Marmaralı,
Çok zorladı ama umarım dönüş başlamıştır. Analizinize güvenerek sabırla beklemenizi de ayrıca tebrik etmek isterim, zor bir psikoloji kendimden biliyorum
Umarım siz de pozisyonunuzu karla ya da az zararla kapatırsınız.
Terste kalındığında longun zamana karşı dezavantajı ortaya çıkıyor.
Bol kazançlar dilerim.
Long pozları kapatmadım. Çünkü, pullback çizgisi altında saatlik kapanış hiç yapmadı..
Burada "dibini sıyırmak" tabiri var ya hani, onu yaptığını iyimser olarak düşündüm/düşünüyorum..
Bu işin hakkı, yarın yukarı gapli açıp ralliye başlamalı..Artık geriye dönüp bakmadan çıkış yapmalı..
Yoksa 9523 dip olarak kalamayacak ve kim bilir nerede yeni bir dip yapacak...
Pullback'e saatlikte bakınca teknik bazda şaheser nitelikte bir düzeltme dalgası görünümü var.. (turuncu düşen trend ve pullback)
Tekrar ediyorum.. Bu işin hakkı yarın yukarı gap ile açılıp sürekli yukarı giden bir yapı olmalı...
Yorum
-
Saatlik grafiklerde 9523'ten başlayan ve sonrasında devam eden döngü:
1. grafik: 9523 sonrasında yaşanan düzeltmeye fibonacci impulse attığımızda fiyatın 1.414 ve 1.618 aralığına eriştiğini görüyoruz..
2: grafik: Fiyat 10159'a ulaşıp tepe yaptıktan sonra yaşanan düşüş dalgasında yine fibonacci impulse uyguladığımızda 1.414 ve 1.618 aralığına bugün eriştiğini görüyoruz..
3. grafik: 9523 seviyesinden başlayan dalgaya fibonacci düzeltmeyi yerleştirince dalganın tam olarak 2 seviyesine ulaştığını görüyoruz..
4. grafik: 10159 seviyesinden düşüş dalgasına da fibonacci düzeltmeyi yerleştirince yine 2 seviyesine ulaştığını görüyoruz..
Bir önceki gönderimde düşen trende pullback yaptığını da net olarak gördük..
Bugün görülen dip seviyesinin Matematiksel olarak düzeltmenin sonu olduğunu gösteren birçok argüman oluşmuş durumda..
Benim topic başlığım bir algoritma hedefidir.
Yine görüyoruz ki 9523 sonrası görülen 10159 ve yine sonrasında görülen bugünkü dip 9588 seviyeleri algoritma sonucu oluşan rakamlardır..
Ezcümle düşüş dalgası son bulmuş olmalı / yarın mevcut seviyelerden alım dalgası başlamalı.

Yorum
-
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Marmaralı,
Bu kadar süründürdükten sonra longları patlatmadan yukarı hareket etmez diye düşünüyorum.
Çok sert bir aşağı hareketle longları patlatıp sonra yukarı sürebilir.
Ben de dün long kervanına katıldım, umarım benim dediğim gibi olmaz.
Bol kazançlar diliyorum.
Yorum
-
110 puan karla short kapandı 10790'danMARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10900 short açıldı..
Bıst100 9380-9400 civarındaki 200 günlük ortalamasına yaklaşıyor.
Yorum
-
BIST100 Genel Bakış
200 Günlük ortalamaya geldi.. Geldi ama tepki bile yok. Günü en dipte kapatıyor..
Buradan alıp başını yukarı gidemez.
9523 sonrası eline bir şans geçmişti ama bunu teknik tuzak olarak kullandılar..
Çok da güzel kullandılar.
Şimdi işler değişti.. Yeni çalışmalarda görüşmek üzere...
Yorum
-
300 puan karla 10590 dan shortlar kapandı...
Bist100 9227 gördüğünde long açma planım var..
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10890 short açtım an itibariyle..
BIST100 ihtimal dahilinde 9227 seviyesi görülebilir...
Yorum

Yorum