Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bu grafik haftalık periyottadır.
Ve bu projeksiyon 12813,99 seviyesinin görüleceği esas alınarak hazırlanmıştır.
Ayrıntılar şöyle:
20 Mayıs haftası endeks zirve yapmış ve ara düşüş trendi başlamış. Bu trend devam ediyor.
Bu ara trend 12 Ağustos haftasına dek devam edecektir.
12 Ağustos haftası endeksin 9560 seviyelerinde dip yapmasını bekliyorum.
Ardından son dalga yapısı ile 13 Ocak haftasına kadar yükselerek; 12813,99 seviyesini görmesini beklemekteyim.
Ara trend içindeki ara dalgaların ayrıntıları ise şöyle:
Bu ayrıntının görselini bir önceki iletimde paylaştım.
O iletideki grafik günlüktür.
Ve 12 Ağustosa kadar zig-zaglarla ilerleyen bir dalga yapısı bekliyorum.
Örneğin şu an mevcut seviyelerden 10700 seviyelerine çıkan,
sonra 9700 seviyelerinde düşen,
sonra 10400 seviyelerine çıkan,
sonra da 9560 seviyesine doğru dalgalarla ilerlemesini öngörüyorum.
Not: Bu analiz hiçbir yerde bulamayacağınız belki de piyasa yapıcının grafiğidir.
Neden mi?
Grafiği incelediğinizde dipler ve tepeler zamansal çizgilere tam tamına oturuyor.
Ve bu da bize bu endeksin 12813,99 seviyesini baz aldığını gösteriyor.
Kapanış rakamı 9560 üzeri..
Görüntü olarak kötü bir bar ama yarın iğne bir bar.. yarınki dipten en az yüzde 3 5 yukarda bir vade kapanışı bekliyorum..
Vade sonuna 3 gün.. long devam..
Eyvallah sayın raistlin.. Haklı çıkmaktan ziyade para kazanmaya çalışıyorum.
Sizin gibi kaliteli takipçiler bu işi çok net görüyorsunuz zaten.. Teşekkür ederim..
Eyvallah sayın raistlin.. Haklı çıkmaktan ziyade para kazanmaya çalışıyorum.
Sizin gibi kaliteli takipçiler bu işi çok net görüyorsunuz zaten.. Teşekkür ederim..
Sayın Guerra.. Asıl hareketin yarın gelmesini bekliyorum.. Yarın düşüş modunu bitirecek günlük yeşil gövdeli bir bar bekliyorum..
Bugün en tepede kapatmayan bir mum gelsin mümkünse : )
11000-11200 ben çok net bekliyorum ama bunu yarınki bar işaret edecek...
Sayın Marmaralı,
İstediğiniz mum bir gün gecikmeli geldi, senaryoda değişiklik var mı?
Ayrıca başka birşey daha sormak istiyorum, geçen cuma ağustos vade için long açtınız. Kendinizi neden sıkıştırdınız 4 gün içine, yani neden ekim vade long açmadınız? Bunu gerçekten merak ediyorum.
İstediğiniz mum bir gün gecikmeli geldi, senaryoda değişiklik var mı?
Ayrıca başka birşey daha sormak istiyorum, geçen cuma ağustos vade için long açtınız. Kendinizi neden sıkıştırdınız 4 gün içine, yani neden ekim vade long açmadınız? Bunu gerçekten merak ediyorum.
Bol kazançlar dilerim.
Seneryoda bir değişiklik yok. Dün en tepeede kapadı. Bugün yatayda soğuttu.
Yarın daha sert bir yükseliş beklentim oluştu.
Yakın vade almamın çok özel bir nedeni yok.
3 günlük tatil sonrası ekim vadeyi almanın daha uygun maliyetli olacağını düşündüm Sayın Raistlin.. selamlar...
Ağustos vade 90 puan karla 10870'ten kapattım..
ekim vade 11500 long açtım.. ve ekim vadeye 11600 TP yazdım..
hafta sonuna pozsuz girmeyi hedefliyorum :-)
not: long düşüncem ve analizim devam ediyor.. TP olmaz isem pozu taşırım hafta sonuna...
Yorum