Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
ben degil tuncer....REIZ bitirdi,,,,dunki konusmasiyla.....BITMEDI DEDI....
usaglar....
burasi benim evim.....
laz GUNEYSU benim 25 yillik ehbabim.....beni kovmasi....danisikli dovustu hep....ben istiyordum o kovuyordu......orada cok dusmanlik yapan insanlar vardi o yillarda bikiyordum.
KRITIK BIR DURUMDU.....siz zaten biliyordunuz COKECEGIMIZI....YEDDICEDDIMLE SHORTTUM....
gel dedi.....gittim.....oradaki usaglarda benim halkim....COGU....kuzu kim ki diye soruyorlar....BENI HIC OKUMAMISLAR....
BIR FURUSMAMIDA ORADA YAPTIM....BENI TANIDILAR....FURUSMAM BITTI...
VE DONDUM.....HEPSI 4 GUNDU.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ben degil tuncer....REIZ bitirdi,,,,dunki konusmasiyla.....BITMEDI DEDI....
usaglar....
burasi benim evim.....
laz GUNEYSU benim 25 yillik ehbabim.....beni kovmasi....danisikli dovustu hep....ben istiyordum o kovuyordu......orada cok dusmanlik yapan insanlar vardi o yillarda bikiyordum.
KRITIK BIR DURUMDU.....siz zaten biliyordunuz COKECEGIMIZI....YEDDICEDDIMLE SHORTTUM....
gel dedi.....gittim.....oradaki usaglarda benim halkim....COGU....kuzu kim ki diye soruyorlar....BENI HIC OKUMAMISLAR....
BIR FURUSMAMIDA ORADA YAPTIM....BENI TANIDILAR....FURUSMAM BITTI...
VE DONDUM.....HEPSI 4 GUNDU.....
4 gün iyi dayandın hocam. Oradakilerin hepsi senden çok biliyor.Bir topik nasıl kirletilir canlı izledim.
Sen bizi bırakma. Az ve öz ama senin kadri kiymetini bilenler burada
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum