Guzu hocamizi bayagi bayagi coktandir göremiyorum bu amarikan turpu hocamiza bisele yapmis olmasin, endiseleniyorum. Eyy guzu. sag ve salimsen kapiyi uc defa tiklat. Ondan sonra nereye sittirirsen sittir git. Pursumus okkali sevildigini bil.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPortföyüme ALTINS1 aldım...
ALTINS1 kazancını topladım..
Benden alanda kazansın...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALTINS1 kazancını topladım..
Benden alanda kazansın...
GOLD ONS 3499.99 gördü....ALTINS 1 kazançlarını topladım..
Bu topikte kalan tek açık pozisyonum olan hisse pozisyonum devam ediyor.....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTarih 24 Mart 2024
Endeks 8900..
Hisse alıyorum...
Hisse pozisyonum biraz değişiklikle devam ediyor...
Bu yaz beklenenin aksine sıcak geçebilir..
Düşüşler benim için artık alım fırsatı olacak.......
Hisse seçimine çok daha fazla önem veriyorum....
Jeopolitiği yakın izlemekte fayda görüyorum...
Selamlar.........Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
👍 1Yorum
-
Hiç endişelenmeyin, guzu'nun keyfi gayet yerinde; öbür köyde kuzu klasikleri izleterek tıklanma yarışında rekor peşindehayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuzu hocamizi bayagi bayagi coktandir göremiyorum bu amarikan turpu hocamiza bisele yapmis olmasin, endiseleniyorum. Eyy guzu. sag ve salimsen kapiyi uc defa tiklat. Ondan sonra nereye sittirirsen sittir git. Pursumus okkali sevildigini bil.
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
😂 1Yorum
-
Gene bizi ve simurg u satti yani? Alacagin olsun, lemn.ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHiç endişelenmeyin, guzu'nun keyfi gayet yerinde; öbür köyde kuzu klasikleri izleterek tıklanma yarışında rekor peşinde
😂 1Yorum
-
Gene bizi ve simurg u satti yani? Alacagin olsun, lemn.ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHiç endişelenmeyin, guzu'nun keyfi gayet yerinde; öbür köyde kuzu klasikleri izleterek tıklanma yarışında rekor peşinde
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGOLD ONS 3499.99 gördü....ALTINS 1 kazançlarını topladım..
Bu topikte kalan tek açık pozisyonum olan hisse pozisyonum devam ediyor.....
Geçmiş olsun İstanbul.......ALLAH beterinden korusun..
GOLD ONS pozisyonumu TESADÜFEN zirvede boşalttım
Hisse portföyümü arttırarak devam ediyorum..Edeceğim..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
👍 1Yorum
-

Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
•Yatay - yukarı trenddeyiz.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
•Şimdilik yok.
Olumlu Senaryo
-------------------------
•Endeks , 8872.75 den başlayan trend üzerinde(mavi daire) tutundu ve üzerinde yükselmeye devam ediyor. Olumlu.
•Endeks , haftayı artı - yeşil kapadı.Olumlu.
•Haftalık bazda 5 ema üzerinde veya günlük bazda 20 günlük ema üzerinde kalıcılık sağlanırsa trend yukarı döner.
•Endeks , siyah dikdörtgen içindeki hareketine devam ediyor. Üstünde kalınması momentum - ivme sağlayabilir.
*Gelecek hafta , aysonu kapanışı var. Geçen ayın üzerinde olacak bir kapanış , trendin yukarıya dönme olasığını %50 nin üzerine taşır.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
👍 1Yorum
-
-
Hocam yön yok, öngörü çalışmıyor, grafik teknik taktik işlemiyor. Şu anda forex dışında para kazanacak yer yok. Kendime bir deneme hesabı açtım 22 nisanda.. 20.000 dolarla başladım, 29.822 dolar oldu şu anda. Sadece ons şortlayarak yaptım. Gerçek hesabımda var, içinde para da var ama cesaret var mı dersen, maalesef yok.. o sebepten yazası gelmiyor insanın. Ama piyasa geyiği anlamında sohbet de olur derseniz bana uyar
Yorum
-
Zannedersem mehteran bölüğü misali olacak bu dönüş, ama oluyor mu oluyor. Beklentim 3000 bölgesinde bir 1-2 hafta soluklanırken coin piyasası tarzı iki yönlü sert hareketlerle 3000 i delik deşik edeceği, fakat 2900 e iniş yumuşak olacağı, 2900 ün kırılmasıyla şelale olacağı yönünde.. metatrader deki 22 nisanda açtığım demo hesabı; 20.000 usd ile açılmıştı, bugünkü düşüşle birlikte 33.019 usd a yükselttim.. sadece 1 haftada..kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOns ta kkm nin ilanı, 2009-2010 daki akıbeti gibi bir akıbet bekliyorum bugünlerde.. YTD
Kimseyi gazlamış olmayayım, kendime güvensem gerçek parayla oynardım, o yüzden yatırım tavsiyesi değildir, fikir tartışması için sohbet amaçlı yazılmıştır
Yorum
-
Yeni forumumuz hayırlı olsun hepimize. Bol kazançlara vesile olsun diyelim.: )
👍 12Yorum
-
Yorum