Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Selamlar,
Uzun süredir giriş problemi yaşadım. Çok şükür çözüldü.
Yeni versiyon hayırlı olsun.
Bizim borsaya bakacak olursak tam Kumarhaneye dönmüş durumda.
XU100 / Yan tahtalar karşılaştırmalı grafiğine bakınca , sanki koca şirketler batmış
ne iş yaptığı belirsiz şirketler altın bulmuş da hepsi büyük karlar elde etmiş gibi fiyatlanıyor.
Alttaki grafikten de görüldüğü gibi Borsa tarihinin en değerli zamanlarını yaşıyor yan tahtalar.
Bist 100 yabancı satışları ile yerle bir olurken Spekler diğer tahtalarda son kalan küçük yatırımcıları ütmekle meşgul.
Bugünler geçip de her şey normal seyrine dönünce , çok canlar yanacak gözüküyor.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
19 mart günü bir yazı yazdım idi. Kuzu sağolsun silmiş.
Ne dedik idi yıllardır burada.
Seçim olmaz..
Seçimi kaybetmez..
Seçimle gitmez..
Yıllar önce İlk Yalçın Hoca dile getirdi idi. KK daha ortalarda yoktu bile DB zamanları . "AKP yi başa getiren güç CHP yi de dizayn ediyor" . Irak suriye? tamam. Ve İran. Grand Finale nin adı belli. Şekli ? Bir görev üzere gelindi budana budana bugüne gelindi. Görev tamamlanmadan da gidilmeyecek.
Yorum