Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Cezer
    Katılımcı
    • 21 Aralık 2021
    • 84

Teşekkürler Sn.kuzu. Nereye kaçacağız...

Yorum

• kemal erdem
      Aktif
      • 15 Mayıs 2009
      • 224

sn kuzu haleti ruhiyesine gore bir suriye yorumu yapmis,
      yorumlara bakip sasiyorum,
      arkadaslar ulkemizin durumu iyi degilse ilk yapmamiz gereken dolarmi alalim demektir?
      Kendisi batmakta olan bence bizden daha once batacak olan ve su anda bizi batirmakta olan ulkenin kagit pacavrasi nasil bizim kurtulus araci olabilir ki, biz ondan medet umuyoruz.

nereye kacacagiz? soruya bak hizaya gel,
      yah arkadas ulken kotu yonetiliyorsa , care kacmakmidir, neresidir bu kacacagin cennet ki senin ulkenden iyi olsun?
      dunyada oyle bir cennet varmi?
      varsa bile sana behey kara gotlu burda isin ne demezler mi?
      Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
      Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
      Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
      Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
      Yunus Emre

Yorum

• steve_harris
        Katılımcı
        • 11 Ocak 2019
        • 152

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bahceli tiyatora oynuyor.....

REALITELER....

1...FIRATIN DOGUSUNDA KURDISTAN KURULMUSTUR....KORUYUCUSU...AMRIKI....AVRUPA VE ISRAEL DIR....ASAD I BUNUN UCUN DEVIRDILER....VE BASARDILAR....

2...HICBIRULKE....HTS NIN KURACAGI SURIYE YI TANIMAZ....BIRTEK RUSYA TANIR.

3...TUM ARAP ULKELERI TURKIYE DUSMANI OLACAKLAR....BASTA MISIR VE KORFEZDEKILER....

4...ISRAEL SURIYENIN GUNEYINDE DURZI BOLGELERINI KENDINE BAGLIYACAK....ORDUSUNU DURZI ASKERLERLE DOLDURACAK....GAZZE SAVASINDA OLEN EN RUTBELI ISRAELLI SUBAY DURZI IDI.

TURKIYEDE....YANDAS MEDYA.....GERCEKTE...VAROLMUYAN BIR SURIYE ANLATIYOR....BIR ZAFERDEN BAHSEDIYOR....

HEPSI....KAFAYI YEMIS...
        Kuzu Agabey

Seni cok seviyorum ama yanlis ve kusura bakmazsan tarafli bir gozlukle bakiyorsun olaylara.

5-10 sayfa geride anlattim, Hindistan-Ortadogu-Avrupa ticaret yolu, Avrupanin diz cokturulmesi, CIN`e rakip Hindistan cikarilmasi.

Suan 3. dunya savasi olmakta, Rusya-Ukrayna savasi Avrupa ile ABD`nin savasidir.

Turkiye suan kazanan tarafta gozukmekte.

Azerbaycana 30 yillik Karadagi geri veren, Libyayi Fransanin elinden alip Turk ve Rusa paylastiran, Dogu Afrikayi Turkiye gudumune sokan bir guc var.

Son 5 yilda bizim SIHALAR encok RUS havasavunma sistemlerini vurdular (Libyada, Suriyede, Ukraynada, Ermenistanda). Bu sartlarda RUSLARLA girtlak girtlaga olmamiz lazim degil mi? Oysa bakiyorsun derinde kuzu gibi anlasiliyor.

GERCEK GOSTERILENDEN FARKLIDIR sozunu bize sen ogrettin ama suan sen bunu kaciriyorsun.

GERCEK cok basit. Iran ve SIA araplar CIN ile Avrupa ile ittifak halinde.

ABD (ve kismen Ingiltere) CIN ile Avrupayla harb ediyor.

CIN`in ipek yolunu yokedip, HINDISTAN yolu kurulacak.

Bu guzergahta bombalama, sabotaj vs... yapacak tum SIA etmenler temizleniyor.

Lubnan, Filistin, Suriye...

Suriyede PKK / YPG` yi de biterecekler, ordaki devlete katacaklar. APO gorusmeleri falan tesaduf degil, dunya ticareti HAIFA-Suriye hattindan akacak. Sansliysak ve kartlarimizi duzgun oynarsak bir kismi KALKINMA YOLU projesi ile TURKIYEYE de akacak.Veyahut Yeni Suriye devleti uzerinden kontrol edilecek veyahut TURKIYE bu guzergahtan pay alabilmek adina buraya indi, sinira dayandi. bana da mamami verin diyor (en yuksek riskli ihtimal bu).

Bu dogrudur, yanlistir tartisilir emme senin ustaligi tarafsiz GERCEGI GORMEK ve bize DEGERLI YORUMLARINI aktarmak

Saygilarimla agabey.

Yorum

• iremm
          Aktif
          • 01 Mart 2019
          • 268

Şimşek: Tüm alanlarda kaydettiğimiz ilerleme, ekonomimizin güçlü potansiyelini açıkça ortaya koyuyor

-ekonomisinde güçlü potansiyel olanın halkı her gün biraz daha sefil olmazdı sanırım

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

YANLIS ANLAMALAR.....

BEN KIMIM....PARASINI BORSAYA YATIRMIS BIRIYIM.....parasi ile para kazanmak istiyen biriyim...

YORUMLARIM BUNA YONELIKTIR......

SURIYE OLAYLARI.....ORTA VADEDE....TURK BORSASINI GOCERTECEKSE....BEN PARAMI KAYBEDERIM...

YORUMLARIM BUNU ANLATIYOR....

VE DIYORKI.....EGER SURIYE OLAYLARINDA TURKIYE BIR ZAFER KAZANMIS OLSAYDI.....BORSA RALLY YAPMIS COKTAN 12000 OLMUSTUK....OLAMADIK.....

NIYE.....

CUNKI....TURK OLIGARG MALINI SATIYOR.....INANMIYOR ZAFERE....HALA 10 000 DEYIZ VE TOKEZLIYORUZ...

ZAFERE EN ONEMLI GOSTERGE.....BORSA ENDEKSIDIR....YABANCILAR....TURKLER...SIRKET SAHIPLERI....MUHALESEF BU ZAFER COSKUSUNA KATILMIYORLAR.....

VE BENDE BUNU GORUYORUM.....10 700 U OPER OPMEZ....TUYERIM DIYORUM....

DIGER KONULAR.....BENI ILGILENDIRMIYOR....BEN PARAMIN PESINDEYIM.

ONEMLI NOT...MILLIYETCILIK DUYGULARIMI....BU ISE KARISTIRMIYORUM.....TAMAMEN TARAFSIZ YORUMLAR YAZIYORUM....BORSA VE PARA PIYASALARI UCUN....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Suan....amrikide sabaha karsi saat 5....

Ve ben bilgisayarin onundeyim.....ellerim tuslarda....elimdeki 15 kaarttan....uc bankanin satis tuslarina bastim bile.....on gunde ancak maldan cikarim.....once bankalari gomecegim.....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Suan....amrikide sabaha karsi saat 5....

Ve ben bilgisayarin onundeyim.....ellerim tuslarda....elimdeki 15 kaarttan....uc bankanin satis tuslarina bastim bile.....on gunde ancak maldan cikarim.....once bankalari gomecegim.....

NASIL KI....MALA KADEMELI OLARAK GIRDIM....MALDANDA KADEMELI OLARAK CIKIYORUM....

4 BANKA KAARDIM VARDI....UCUNU OKUTTUM....elimde AMIRAL kaldi....onu haftaya okuturum....

ENDEKS....10 050 DE.....9700 KIRILDIMI SATARIM DEMISTIM....KIRILDI....SATMADIM....

dedim ki....tepkide....10 200 e gelir....ORADA SATARIM....VE GELDI...BENDE SATIYORUM.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

BENI YANLIS ANLIYANLARA......

Mizika calindi....

Dugun mu sandin.....

YEMENE GIDENI GELIR MI SANDIN....

don gel agam don gel....DAYANAMIRAM.

agam oldugune....INANAMIRAM.

Yorum

• Tuncer
                    Tecrübeli
                    • 03 Mart 2022
                    • 2825

emmi şişe de gömülecek değil mi

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

hicbirsey....hicbirhubar....beni durduramaz....satacagim.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        emmi şişe de gömülecek değil mi
                        en son....eger 10 700 e gideceksek....51 olacak.

EGER BUGUN ZIRVE ISE.....VE DUSUSE GECERSEK....7200 ILK DURAK....ACIGA SATISLA.

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

en son....eger 10 700 e gideceksek....51 olacak.
                          gidemeyeceksek endeks stop nedir

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

YANLIS ANLAMALAR.....

BEN KIMIM....PARASINI BORSAYA YATIRMIS BIRIYIM.....parasi ile para kazanmak istiyen biriyim...

YORUMLARIM BUNA YONELIKTIR......

SURIYE OLAYLARI.....ORTA VADEDE....TURK BORSASINI GOCERTECEKSE....BEN PARAMI KAYBEDERIM...

YORUMLARIM BUNU ANLATIYOR....

VE DIYORKI.....EGER SURIYE OLAYLARINDA TURKIYE BIR ZAFER KAZANMIS OLSAYDI.....BORSA RALLY YAPMIS COKTAN 12000 OLMUSTUK....OLAMADIK.....

NIYE.....

CUNKI....TURK OLIGARG MALINI SATIYOR.....INANMIYOR ZAFERE....HALA 10 000 DEYIZ VE TOKEZLIYORUZ...

ZAFERE EN ONEMLI GOSTERGE.....BORSA ENDEKSIDIR....YABANCILAR....TURKLER...SIRKET SAHIPLERI....MUHALESEF BU ZAFER COSKUSUNA KATILMIYORLAR.....

VE BENDE BUNU GORUYORUM.....10 700 U OPER OPMEZ....TUYERIM DIYORUM....

DIGER KONULAR.....BENI ILGILENDIRMIYOR....BEN PARAMIN PESINDEYIM.

ONEMLI NOT...MILLIYETCILIK DUYGULARIMI....BU ISE KARISTIRMIYORUM.....TAMAMEN TARAFSIZ YORUMLAR YAZIYORUM....BORSA VE PARA PIYASALARI UCUN....
                            lutfen....bunu iyi okuyun......duygularinizi katmayin....sadece...paraniza ne olacak....onu dusunun....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              gidemeyeceksek endeks stop nedir
                              zamanlama onemli.....endeks rakkami degil....haftaya cuma 10 700 u asamazsa....ogun tumunu satarim.

Endeks ne olursa olsun....zamanlama....trump geliyor....

bu su demek....AMRIKI ENDEKSLERI YUZDE 30 GOCECEK.....ALTIN 2300 OLACAK....BORSADAN HAFTAYA CEKECEGIM PARAYI....2300 DEN ALTINA SOKACAGIM.

ALTINA....1900 DE BINDIK....2550 DE INDIK....YUZDE 30 KAZANDIK....TURK BORSASINA GIRDIK....YUZDE 20 KAZANDIK....ALTIN YATAYDA YATTI....BIZ YUZDE 20 YAPTIK IKI AYDA....ALTIN 2300 DE GIRIP....3000 DE CIKMAYI PLANLADIM.

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

zamanlama onemli.....endeks rakkami degil....haftaya cuma 10 700 u asamazsa....ogun tumunu satarim.

Endeks ne olursa olsun....zamanlama....trump geliyor....

bu su demek....AMRIKI ENDEKSLERI YUZDE 30 GOCECEK.....ALTIN 2300 OLACAK....BORSADAN HAFTAYA CEKECEGIM PARAYI....2300 DEN ALTINA SOKACAGIM.
                                Eline sağlık emmi yolharitasını aldık

Yorum

Working...
                                X

Debug Information