alemin kralıdır kuzu...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAVGA NE ZAMAN CIKACAK.....TURKIYE VE RUSYA ARASINDA....
QATAR DOGAL GAZ BORULARININ SURIYE VE TURKIYE UZERINDEN AVRUPAYA CEKILMESI KARARI VERILINCE.....AVRUPA EN COK DOGAL GAZ TUKETEN....QATAR EN COK DOGAL GAZI OLAN ULKE....BU HAT CEKILIRSE....RUSYA AVRUPAYA ZIRNIK DOGAL GAZ VEREMEZ...bunu nasil hallettiler....beynim onu cozmek ucun gunlerdir cirpiniyor....aranizda....BEYNI CIRPINAN VARSA YAZSIN....
cunki....ASAD bu hattin cekilmesine izin vermedi....2010 da....2011 de suriye ic savasi basladi...QATAR...al-qaideye 10 milyar dolar gomdu....simdiki HTS ve eski DAES .
Katar türkiye boru hattının yapılabilmesi için suriye'ye düzenin nizamın gelmesi lazım. Ben bunun gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Suriye'de savaşın bitmediğini ve yeni bir fazına geçildiğini düşünüyorum. Çünkü bölgede çok fazla silah ve bu silahları kullanacak adam var. Hapishanelerde ne kadar ışidçi varsa serbest bırakıldı. O veya bu sebeple parçalara ayrılmış, ULUS bilinci olmayan bir suriye var. İsrail de stabil bir suriye istemez. Zaten suriye'nin neyi var neyi yok şu anda imha ediliyor. Hava savunması kalmamış ve örgütlerin köşe kapmaca oynadığı bir yer haline gelmiş durumda. Kaddafi'den sonra libya köle pazarlarının kurulduğu bir yer haline geldi. Suriye belki o kadar düşmez ancak yine de stabil bir suriye beklemiyorum.
Golani atalarının toprağı olan golan tepelerini özgürleştirecek mi? İsrail Şam'a 20km olan yere tanklarını dizdi. Laricani'nin esad'a verdiği mektupta ne yazıyordu? Doha'da ne konuşuldu? Yankee jihadistlerin bir sonraki durağı ukrayna olur mu? Çok fazla soru işareti var ve ortalık toz duman. Zaman soru işaretlerinin çoğunu giderecektir.
Şu anda kazanılmış bir zafer var gibi görünse de, Türkiye etki alanını genişletmiş olsa da ben suriye'nin ve türkiye'nin geleceği hakkında son derece karamsarım. Ülkemiz için hayırlısı olsun...
Yorum
-
-
Teşekkğrler emmi biz seni sadece finansal piyasa için takip etmiyoruz.
Ufkundanda faydalanıyoruz olaya bakış açıların 10 numaraGüneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukardan tekrar satmak için ( fırsat verirSE ) 11400 'den bir parti kapattım...3/4 pozisyon..
Maliyet 11420...
Short devam ediyorum..
Maliyet 11420...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterShort devam ediyorum..
Maliyet 11420...
11310 'dan bir parti şort kapattım...2/4 poz...Fırsat verirSE ,yukardan tekrar şortlamak istiyorum..
maliyet 11460....
Üç haftalık senaryomda bu hafta sonuna kadar ikinci haftadayız..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
hocam nereye kadar düşüş beklersinkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11310 'dan bir parti şort kapattım...2/4 poz...Fırsat verirSE ,yukardan tekrar şortlamak istiyorum..
maliyet 11460....
Üç haftalık senaryomda bu hafta sonuna kadar ikinci haftadayız..
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGOLD ONS..........
GOLD yükselişinin balon olduğu ve yükseliş yönünde yorum yapanlarla dalga geçildiğini görüyorum..:(
Herkesin herşeyi çok iyi bildiği bir zamandayız...
ZAMAN herkese doğruyu gösterecek....
DALGA geçenlerle DALGA geçilebilir...Bence tabii..
GOLD ONS analiz rakamlarını yüksek bulup DALGA geçenlerle , gün gelecek DALGA geçilecek.
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Cok Degerli SIMURG....
MUSTAFA KEMAL in degerli ogretmeni.....
bu forumu halkimin hizmetine actin....usanmadan yilmadan....maasindan bu forumu odedin....
senin bu ozverin....BENI SANA KOLE YAPTI....seni terketmemi imkansiz hale getirdi...onca teklifi elimin tersi ile ittim....dedim ki....oyle biri varki....ONA IHANET ETMEM IMKANSIZ....
birlikte.....bu hizmeti yaptik....IKIMIZDE COK YORULDUK.....GARIII....IPLERIMI BIRAKTA GIDEYIM HOCAM....
cok adam yetistirdik.....
birakalim onlar yurusun....BIZ YARATTIGIMIZ BU BILGI ORTAMINDA...YETISMIS INSANLARI IZLEYELIM....ONLARLA GURUR DUYALIM.....
NE DERSIN HOCAM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum