Kuzu üstadım ;her yazın ve stratejin için ayrı ayrı Allah senden razı olsun . Sağlıklı ve mutlu uzun ömürler.Saygı ve sevgilerimle.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Teşekkürler üstad.. Rehberliğinde, acele etmeden heyecanla finansal tufanı bekliyoruz..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
-
Sayın kuzu teşekkür kabulüne bir ara mı verseniz.. malum, suriye işi 1 haftada oldu bitti, olaylar başdöndüren hızda.. israil kamışlı yı vurdu deniyor twitterde.. hazır burdayken yorumlamanız mümkün mü.. borsa ve yatırımcı açısından yarın çok geç olabilir.. teşekkürler
Yorum
-
Bu bilgi yanlış. Vuran biziz diye okudumkelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın kuzu teşekkür kabulüne bir ara mı verseniz.. malum, suriye işi 1 haftada oldu bitti, olaylar başdöndüren hızda.. israil kamışlı yı vurdu deniyor twitterde.. hazır burdayken yorumlamanız mümkün mü.. borsa ve yatırımcı açısından yarın çok geç olabilir.. teşekkürler
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
İnşallah sizin okuduğunuz doğrudur.. bu olayda süreç çok hızlı ilerliyor.. yatırımcı rus uçağı düşmesi meselesindeki gibi bir duruma düşmeden yön tayin edebilsin diye yazmıştımÇakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu bilgi yanlış. Vuran biziz diye okudum
Yorum
-
İsrail uçakları kamışlı da boşaltılan suriye ordusuna ait üsleri imha ediyormuşkelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnşallah sizin okuduğunuz doğrudur.. bu olayda süreç çok hızlı ilerliyor.. yatırımcı rus uçağı düşmesi meselesindeki gibi bir duruma düşmeden yön tayin edebilsin diye yazmıştım
Yorum
-
İsrail uçakları kamışlı da boşaltılan suriye ordusuna ait üsleri imha ediyormuşkelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnşallah sizin okuduğunuz doğrudur.. bu olayda süreç çok hızlı ilerliyor.. yatırımcı rus uçağı düşmesi meselesindeki gibi bir duruma düşmeden yön tayin edebilsin diye yazmıştım
Yorum
Yorum