Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Ben borsacı değilim daha çok uluslararası ilişkiler ve dış politika ile ilgileniyorum. Sn. Kuzu'nun yaptığı değerlendirmeleri benim diyen uluslararası ilişkiler profesörü, jeopolitik uzmanı vs. yapamaz. Kuzu muazzam bir sentezci. Dünyada olup bitenler ile ilgili yazdıkları çok kıymetli. Tüm bunların yanında bir de sayesinde para yapıyoruz sağ olsun.
Kuzu hocam yaptığın analizler zihnimi aydınlatıyor. Sağ ol var ol.
Sizden aldığımız değerli katkılar ve rehberlik için yürekten teşekkürler.Sizin varlığınız bizim için bir armağan.Sağlıklı uzun ömürler dilerim.Saygılar.
23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ehh gari, guzumuzun C plani hayata geçerse, cam, cimento, demir oooo daha sayam mi.
Ulen guzu emmi yeter gari, usaglar tesekkuru doseye doseye bi haal olmuslar. Gozunu allah doyursun demeden gel accik daha biseler yaziver.
Ehh gari, guzumuzun C plani hayata geçerse, cam, cimento, demir oooo daha sayam mi.
Ulen guzu emmi yeter gari, usaglar tesekkuru doseye doseye bi haal olmuslar. Gozunu allah doyursun demeden gel accik daha biseler yaziver.
ASAD cekilecek....tum suriye ordusu tek kursun atmadan kenarda duracak....60 000 kisilik cihadci ordu....suriyeye inecek....BIRLESIK SURIYE KURULACAK....HEZBULLAH DOST VE ORTAK....
TUM BU BIRLESIK GUCLER....KUDUSE YURUYECEK....FREE FILISTIN DEVLETI OLUSTURULACAK....bu isin mimari....MEHDI PUTIN....ASAD YANINDA SUAN....
AKL-I MUTLAK BENIM....
KAVGA NE ZAMAN CIKACAK.....TURKIYE VE RUSYA ARASINDA....
QATAR DOGAL GAZ BORULARININ SURIYE VE TURKIYE UZERINDEN AVRUPAYA CEKILMESI KARARI VERILINCE.....AVRUPA EN COK DOGAL GAZ TUKETEN....QATAR EN COK DOGAL GAZI OLAN ULKE....BU HAT CEKILIRSE....RUSYA AVRUPAYA ZIRNIK DOGAL GAZ VEREMEZ...bunu nasil hallettiler....beynim onu cozmek ucun gunlerdir cirpiniyor....aranizda....BEYNI CIRPINAN VARSA YAZSIN....
cunki....ASAD bu hattin cekilmesine izin vermedi....2010 da....2011 de suriye ic savasi basladi...QATAR...al-qaideye 10 milyar dolar gomdu....simdiki HTS ve eski DAES .
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Katar-Türkiye Doğalgaz boru hattı, Katar'daki doğalgazın Avrupa'ya taşınması amacıyla yapılması planlanan doğal gaz boru hattıdır. Boru hattı kaynak ülke olan Katar'ın Ras Laffan bölgesinden başlayarak önce Suudi Arabistan, Ürdün ve Suriye'den geçerek Ankara'ya ulaşacaktı. Ankara'ya ulaştıktan sonra Nabucco hattı ile birleşerek Avrupa'ya ulaşacak ve böylece Nabucco projesi daha etkin bir şekilde faaliyet gösterecek ve Avrupa'nın doğalgaz güvenliği artmış olacaktı.[1] Suriye 2009 yılında Avrupa'nın en büyük doğalgaz tedarikçisi olan müttefiki Rusya'nın çıkarlarını korumak için boru hattının kendi topraklarından geçmesine izin vermedi. Proje için planlanan ikinci güzergâh ise doğalgazın Bahreyn, Suudi Arabistan, Tarafsız Bölge'den geçerek Kuveyt sularını kullanarak Irak üzerinden Ankara'ya ulaştırılmasına dayanıyordu. Projenin gerçekleşmesi 2011 yılında Suriye'de iç savaşın başlaması nedeniyle engellendi.
KAVGA NE ZAMAN CIKACAK.....TURKIYE VE RUSYA ARASINDA....
QATAR DOGAL GAZ BORULARININ SURIYE VE TURKIYE UZERINDEN AVRUPAYA CEKILMESI KARARI VERILINCE.....AVRUPA EN COK DOGAL GAZ TUKETEN....QATAR EN COK DOGAL GAZI OLAN ULKE....BU HAT CEKILIRSE....RUSYA AVRUPAYA ZIRNIK DOGAL GAZ VEREMEZ...bunu nasil hallettiler....beynim onu cozmek ucun gunlerdir cirpiniyor....aranizda....BEYNI CIRPINAN VARSA YAZSIN....
cunki....ASAD bu hattin cekilmesine izin vermedi....2010 da....2011 de suriye ic savasi basladi...QATAR...al-qaideye 10 milyar dolar gomdu....simdiki HTS ve eski DAES .
guzum beni simartiyorsun. yukse hatirina layik olmaya calisiyorum, calisacagim.
Dugin: Suriye Erdoğan için bir tuzaktı. Stratejik hata yaptı. Rusya'ya ihanet etti. İran'a ihanet etmişti. Mahvoldu. Şimdi Kemal'in Türkiye'sinin sonu başladı, sizi destekledik. Şimdiye kadar. Bundan sonra tövbe edeceksiniz.
Yorum