Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

DEGERLI YENI OKUYUCULARIM.....

bunlarin tumunu size yazdim....BENI IYI TANIYIN DIYE....eskiler biliyor.

COK ZALIM BIR BORSA OYUNCUSUYUM BEN...ADAMIN MAMINA CAKARIM....emme...INCITMEM.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

sayin MAGMARALI....

GUNNUK BIR GRAF....icinde 20...50...100 ve 200 gunnuk ortalamalar ossun....

bu ortalamalara gore bir TEKNIK ANALIZ YAP....

amac...SKENDERIN teknikcide yarattigi ALGIYI gormek ossun....tarafsiz ol.

sen 12000 dedin....oda olacak....2025 ucuncu yarida....ona takilma yorum yaparken...

sevgiler bitanem.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ALTINDA....2500 DE SATIN DEMISTIM....TEKRAR ALTINA GIRMEK....SUBAT 2025 GIBI...1800 LERDEN....RAPORUMDA HERSEYI ANLATMISTIM....birden olmuyacak....usulet ve suhulet icinde....TRUMP kazanirsa 1800 kesin demistim....HALA OYLE.

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

• Misafir

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

Ya trump kazanamaz ise

Bence üst akıl trumpı istemiyor

Yorum

• Misafir

Yorum

• MARMARALI
                    Tecrübeli
                    • 14 Mart 2024
                    • 672

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sayin MAGMARALI....

GUNNUK BIR GRAF....icinde 20...50...100 ve 200 gunnuk ortalamalar ossun....

bu ortalamalara gore bir TEKNIK ANALIZ YAP....

amac...SKENDERIN teknikcide yarattigi ALGIYI gormek ossun....tarafsiz ol.

sen 12000 dedin....oda olacak....2025 ucuncu yarida....ona takilma yorum yaparken...

sevgiler bitanem.
                    Saygılar üstadım

İstediğiniz grafik budur. 2 gün önce turuncu(100) günlük üstünde kapanış yapsa da dün ve bugün turuncu altında kapattı.
                    Turuncu 20 günden fazladır direnç oluyor. 50(mavi) yukardan aşağı süzülüyor.
                    Eğer ki endeks ivedilikle mavi üzerine atamazsa, mavi turuncuyu kesecek ve bu cross daha da aşağıya 200lüğe (siyaha) gider der...

Yukardaki tarafsız yorumum idi.. Şimdi taraflı yorumuma geleyim..

Bu ortalamalar herkesin önünde, herkes çok rahat bunu yorumlayabilir.

O yüzden ben endeks son 2 gün 9980 üzerinde kapanmasını önemserim..
                    Dün topiğimde endeksin esas olarak 9980 altında kapanışa tahammülü yok artık dedim..
                    Dün 9983 en düşük görüp 10bin üzeri kapattı..
                    Bugün ise yine topiğimde 3 defa endeksin artı kapanış yapmasını beklediğimi belirtmiştim.
                    Ve şu ifadeyi kullandım: "bugün endeks rüştünü ispatlamalı"
                    Son 20 dakika gelen yükseliş ile 9980 üzeri kapanış yaparak benim bakış açımla rüştünü ispatlamıştır..

Yarın sert bir yükseliş ile mavi ortalama üzerine atabiliriz diye düşünüyorum.
                    Benim analizimde düşüş trendi geçen hafta sona erdi ve 12813,99 hareketi başladı..

Ve 11 Haziranda paylaştığım analizi (ki patenti tamamen bana aittir)
                    "Dünyada" benden başka yazan eden olmadı.
                    Ben bu grafiğin piyasa yapıcının grafiği olduğuna inanmışım. Tarafsız olamam yani

12 ağustos haftasında endeksin 9560 a kadar düşmesini bekledim..,
                    3 hafta dip aradı bu bölgede ve geçen hafta 9560 test edildiği gün sert yukarı tepkisini verdi..

Zaman ve fiyatı birlikte okuyabilmek klasik teknik analizin çok ötesine geçiyor üstadım.

Çok uzattım. Tüm forum ahalisine ve Saygıdeğer Kuzu Üstada selam ederim...

MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    BIST100 ÖZEL ANALİZ

Bu grafik haftalık periyottadır.
                    Ve bu projeksiyon 12813,99 seviyesinin görüleceği esas alınarak hazırlanmıştır.

Ayrıntılar şöyle:

20 Mayıs haftası endeks zirve yapmış ve ara düşüş trendi başlamış. Bu trend devam ediyor.
                    Bu ara trend 12 Ağustos haftasına dek devam edecektir.
                    12 Ağustos haftası endeksin 9560 seviyelerinde dip yapmasını bekliyorum.
                    Ardından son dalga yapısı ile 13 Ocak haftasına kadar yükselerek; 12813,99 seviyesini görmesini beklemekteyim.

Ara trend içindeki ara dalgaların ayrıntıları ise şöyle:

Bu ayrıntının görselini bir önceki iletimde paylaştım.
                    O iletideki grafik günlüktür.
                    Ve 12 Ağustosa kadar zig-zaglarla ilerleyen bir dalga yapısı bekliyorum.
                    Örneğin şu an mevcut seviyelerden 10700 seviyelerine çıkan,
                    sonra 9700 seviyelerinde düşen,
                    sonra 10400 seviyelerine çıkan,
                    sonra da 9560 seviyesine doğru dalgalarla ilerlemesini öngörüyorum.

Not: Bu analiz hiçbir yerde bulamayacağınız belki de piyasa yapıcının grafiğidir.
                    Neden mi?
                    Grafiği incelediğinizde dipler ve tepeler zamansal çizgilere tam tamına oturuyor.
                    Ve bu da bize bu endeksin 12813,99 seviyesini baz aldığını gösteriyor.

Bakalım.. Zaman ne gösterecek...

Yorum

• Misafir

1.sarı düşen trend,2 kmavi kyesili asagı kesti uzun zamandır,3 tombala kbeyaz altında 4 pembe kısa yukselen asağı kırıldı, uzun lafın kısası bizim tekir bu kadar zıplıyor, oscar daha iyi zıplamış, burdada tl mi kıymete bindi, hisseler mi ucuz kaldı,

Yorum

• guner
                        Kıdemli
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 4864

euro usd
                        veya dolar indexi
                        bu haftalık euro usd..
                        bu sıkışma patlıyor artık..
                        pis bir şeyler olacak...
                        pis çıkacak-pis düşecek
                        eylül veya ekim başlayacak...

euro usd

buda dolar indexi.
                        ayni şeyi söylüyor..

Yorum

• Misafir

,burda 11666 ustu malum direncler,destekler, film kopacaksa tombala altı kopar, mucize kyesil kmaviyi kesmiş

Yorum

• guner
                            Kıdemli
                            • 28 Mayıs 2011
                            • 4864

ons altın

düşerse bunu yapabilir..

kuzu altını 2500 de satın diyordu..

Yorum

• Misafir

bu kesişim shortcuları uzebilir, beraberinde yarın leylekler iyi haberler getirebilir

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Saygılar üstadım

İstediğiniz grafik budur. 2 gün önce turuncu(100) günlük üstünde kapanış yapsa da dün ve bugün turuncu altında kapattı.
                                Turuncu 20 günden fazladır direnç oluyor. 50(mavi) yukardan aşağı süzülüyor.
                                Eğer ki endeks ivedilikle mavi üzerine atamazsa, mavi turuncuyu kesecek ve bu cross daha da aşağıya 200lüğe (siyaha) gider der...

Yukardaki tarafsız yorumum idi.. Şimdi taraflı yorumuma geleyim..

Bu ortalamalar herkesin önünde, herkes çok rahat bunu yorumlayabilir.

O yüzden ben endeks son 2 gün 9980 üzerinde kapanmasını önemserim..
                                Dün topiğimde endeksin esas olarak 9980 altında kapanışa tahammülü yok artık dedim..
                                Dün 9983 en düşük görüp 10bin üzeri kapattı..
                                Bugün ise yine topiğimde 3 defa endeksin artı kapanış yapmasını beklediğimi belirtmiştim.
                                Ve şu ifadeyi kullandım: "bugün endeks rüştünü ispatlamalı"
                                Son 20 dakika gelen yükseliş ile 9980 üzeri kapanış yaparak benim bakış açımla rüştünü ispatlamıştır..

Yarın sert bir yükseliş ile mavi ortalama üzerine atabiliriz diye düşünüyorum.
                                Benim analizimde düşüş trendi geçen hafta sona erdi ve 12813,99 hareketi başladı..

Ve 11 Haziranda paylaştığım analizi (ki patenti tamamen bana aittir)
                                "Dünyada" benden başka yazan eden olmadı.
                                Ben bu grafiğin piyasa yapıcının grafiği olduğuna inanmışım. Tarafsız olamam yani

12 ağustos haftasında endeksin 9560 a kadar düşmesini bekledim..,
                                3 hafta dip aradı bu bölgede ve geçen hafta 9560 test edildiği gün sert yukarı tepkisini verdi..

Zaman ve fiyatı birlikte okuyabilmek klasik teknik analizin çok ötesine geçiyor üstadım.

Çok uzattım. Tüm forum ahalisine ve Saygıdeğer Kuzu Üstada selam ederim...

TESSEKKURLER BITANEM....200 GUNNUK ONEMLI....2389 DA....

ENDEKS MUHENDISLIGINI INCELE SIMDI....ULASAL 30 DA....KAC HISSE 200 GUNLUGUN YUZDE 20 ALTINA INMIS....BU INMIS HISSELER....missal BORUSAN...tepki koyup 200 gunnuklerine cikip endeksi tutarken....200 gunnuklerinin yuzde 20 altina inmiyenler dusup inecekler....BU ISLEM ESNASINDA....100 GUNNUK EN USTTE....50 GUNNUK ALTINDA....20 GUNNUK EN ALTA GELIR....

ISTE BU DURUMDA....BUYUK FONLARDAN ANI BIR SATIS...YADA ANI BIR ALIS GELIR....

senin grafa gore....buna daha on is gunu var....BU ON GUNDE...SLOW TEKNIKCI....STOP-LOSS OLUR....

cunki bu hal...SLOW TEKNIKCI UCUN AYU PIYASASINA GECTIK ANLAMINDADIR....SLOW TEKNIKCI...BUYUK FONLARIN TEKNIKCISIDIR....DIRECT CEO YA BAGLIDIR....SAT EMRINI CEO YA GONDEREN SON OTORITEDIR...FONLARDA.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information