Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tumer1960
    Tecrübeli
    • 01 Ağustos 2011
    • 710

BUSINESS CYCLE

ÖGRENEBİLİRSENİZ

nereye nezaman yatırım yapılması gerektigini de ögrenebilirsiniz.

Yorum

• tumer1960
      Tecrübeli
      • 01 Ağustos 2011
      • 710

Sayın KUZU sizlere 2007 yılında türev piyasalar yüzünden gelecek olan 2008 dünya krizini ADIM ADIM anlatıyor.

Yorum

• Karatay
        Aktif
        • 14 Ağustos 2011
        • 277

Bugün çok önemli bir olay gerçekleşti..
        Global olarak dönüm noktalarından biriydi bence..
        Kurgu mu, gözdağı mı ya da gerçekten mi öldürmek istediler bilmiyorum..

Bana göre başkanlık seçimi garantiydi, şimdi çok daha kesin oldu. Çok önemli bir farkla seçimi kazanacak muhtemelen.
        Bunun dünyaya etkileri ne olur...?
        Önemli sorulardan biri bu...
        Sonuçta Trump ilk defa başkan olmayacak ama bu defa farklı bir durum var gibi..

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2826

Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bugün çok önemli bir olay gerçekleşti..
          Global olarak dönüm noktalarından biriydi bence..
          Kurgu mu, gözdağı mı ya da gerçekten mi öldürmek istediler bilmiyorum..

Bana göre başkanlık seçimi garantiydi, şimdi çok daha kesin oldu. Çok önemli bir farkla seçimi kazanacak muhtemelen.
          Bunun dünyaya etkileri ne olur...?
          Önemli sorulardan biri bu...
          Sonuçta Trump ilk defa başkan olmayacak ama bu defa farklı bir durum var gibi..

Şimdi bu adam zaten kazanacaktı

Acaba ya vazgeçerse

Bidenı tahta çıkaranlar bence işlerini bitiremedi

Belki de bir kaos bir sebep ile seçimler bakarsın erteleniverir

Global anlamda ralli olması için V tipi sert hareket ve batırma beklerim

Herkes uzun zamandır long zaten hal böyle iken ralli üzerine ralli olur mu

Hocalarım bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sayın KUZU nun yazıları ALTIN degerindedir.Defalarca okuyup hazmetmeye çalışın.

yukarıdaki yazısı 2007 yılında yazılmıştır. 2008 yılında KRİZ GERÇEKLEŞMİŞTİR.

vawwww tumer....2008 krizi....beni servet olarak...bir TAVSANKEN...FILE DONUSTURMUSTU....turkiyede yasiyordum emme...1 at turkiye bi at amerikada kaliyordum...DANISMANI OLDUGUM FONUN VERDIGIM RAPORLARLARLA HERSEYINI SATTIRMISTI BORSALARDA...NAKITTI...ve fekaat benim bekledigim gocuru birak cikis suruyordu....new yorka geldim....firma...bana ve moshe ye iktirin gidin ipneler deyip isimize son verdiler...turkiyeye dondum....yilmamistim...hissenette red-kit yonetici idi...ben kovulmustum....nickimi ac oyle bir topic acacagim ki...hisse net okuyucu sayisi ikiye cikacak...actim topigi...COKECEGIZ....o yillarda borsa dusecek diyen adami forumlardan kovuyorlardi...TOPIC OKUYUCU PATLAMASI YAPIYORDU....herkes dalga geciyor....kovun bu ipneyi diyerdo....red kit beni kovdu....emme topic acik....iki hafta gecti...

LEM YIKILMA BASLADI....TABAN TABAN HERSEY....BEN SHORTUM...SHORT OLUN DIYE ACMISTIM TOPIGI....HERSEYI SATIN SHORT OLUN....

tekrar yazmaya basladilar....yasagi kaldirin kuzu gelsin....RED-KIT aradi yasagi kaldirdim....SENI GERI ISTIYORLAR BU PISIKOPATLAR DEDI....

amrikideki FON aradi...haftaya persembe toplantimiz var...ucak biletin alindi...ULEN BEN KOVULDUM YA...mudurum....ne kovulmasi IPNE....seni bas economist yaptilar...maasin iki kat...

NE YILLARDI O YILLAR....MAMINA CAKAYIM....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2826

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              vawwww tumer....2008 krizi....beni servet olarak...bir TAVSANKEN...FILE DONUSTURMUSTU....turkiyede yasiyordum emme...1 at turkiye bi at amerikada kaliyordum...DANISMANI OLDUGUM FONUN VERDIGIM RAPORLARLARLA HERSEYINI SATTIRMISTI BORSALARDA...NAKITTI...ve fekaat benim bekledigim gocuru birak cikis suruyordu....new yorka geldim....firma...bana ve moshe ye iktirin gidin ipneler deyip isimize son verdiler...turkiyeye dondum....yilmamistim...hissenette red-kit yonetici idi...ben kovulmustum....nickimi ac oyle bir topic acacagim ki...hisse net okuyucu sayisi ikiye cikacak...actim topigi...COKECEGIZ....o yillarda borsa dusecek diyen adami forumlardan kovuyorlardi...TOPIC OKUYUCU PATLAMASI YAPIYORDU....herkes dalga geciyor....kovun bu ipneyi diyerdo....red kit beni kovdu....emme topic acik....iki hafta gecti...

LEM YIKILMA BASLADI....TABAN TABAN HERSEY....BEN SHORTUM...SHORT OLUN DIYE ACMISTIM TOPIGI....HERSEYI SATIN SHORT OLUN....

tekrar yazmaya basladilar....yasagi kaldirin kuzu gelsin....RED-KIT aradi yasagi kaldirdim....SENI GERI ISTIYORLAR BU PISIKOPATLAR DEDI....

amrikideki FON aradi...haftaya persembe toplantimiz var...ucak biletin alindi...ULEN BEN KOVULDUM YA...mudurum....ne kovulmasi IPNE....seni bas economist yaptilar...maasin iki kat...

Daha güzellerini yaşarsın inşallah

Yorum

• kurt
                Tecrübeli
                • 20 Aralık 2022
                • 1361

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yıllar ne çabuk geçiyor...Hiç unutmuyorum vob endeks kontratında 75.200'den yüklü ve full pozisyon short açmıştım..

Endeks sadece birkaç hafta içinde 25.xxx lere gelmişti..

Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kurt
                  Tecrübeli
                  • 20 Aralık 2022
                  • 1361

Bu bir global krizden fazlaydı..BUHRAN yaşanıyordu..

Endeks 25.xxx lerde destek buldu..Tepki koydu..

kuzu ve ben ölü kedi sıçraması olabilir dedik.Ama FED olayın vehametini görmüş ve inanılmaz önlemler almıştı.

oyunun kuralları değişmişti..Borsalar dibi görmüş , aşağıdan tepki diye başlayan yükseliş FED önderliğinde bir yükselen trende dönmüştü.

Yorum

• kurt
                    Tecrübeli
                    • 20 Aralık 2022
                    • 1361

Aşağıdan başlayan yükseliş trendine karşı geldik..Yükseliş trende dönerken çalı diplerinde saklanıyorduk..

FED yapamaz dediğimiz herşeyi yapıyordu...Trende karşı gelmenin bedelini ödedik..

Kuzu bunu ASLA UNUTMADI... (Çalı diplerinde geçen günler ,geceler..)

Her fırsatta İNTİKAMINI aldı..TECAVÜZ etti..

Yorum

• hayalım
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 822

tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sayın KUZU sizlere 2007 yılında türev piyasalar yüzünden gelecek olan 2008 dünya krizini ADIM ADIM anlatıyor.
                      Robini denen adam guzunun eline su bile dokemez. Bazen dusunuyorum rubini hep i fikirleri guzudan mi caldi diye.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Robini denen adam guzunun eline su bile dokemez. Bazen dusunuyorum rubini hep i fikirleri guzudan mi caldi diye.
                        yok benden calmadi....ehbabimdir....kendi alaninda cok degerlidir....

biz fona danismandik...RAPORLARIMIZ GENELDE GIZLIDIR....FON YONETIMI DISINDA KIMSE GOREMEZ...

IKI AY ONCE....AYNI FONA BIR RAPOR DAHA YAZDIK...

AMRIKI PIYASALARI 2025 BASINDA COKECEK DIYE....

bu raporda...COVID NEDENIYLE....2020 de basliyan cycle.....2025 de...REAL ESTATE...kontratlari....ve belese pompalanan dolarlar ile....ukrayna savasi ve sonuclari ana basliklar....

TUM HISSE SENETLERINDEN CIKILMASINI.....3 AYA YAYARAK....2025 E NAKIT VE PIYASALARI SHORTLUYARAK GIRILMESI.....BUNU KALDIRACLA YAPARLARSA....BIRI BIN YAPABILIRLER DEDIK....

O RAPORU NISANDA YAZDIK....MAYIS SONU FONA SATTIK....BIZ KENDIMIZ...TUM AMRIKI HISSE SENETLERINI SATTIK....HERYERDE NAKITTEYIZ VE FAIZDEYIZ....FONDA AGIR AGIR SATIYOR...BIRDEN SATAMAZ BIZIM GIBI....MILYARLARCA DOLAR YONETIYORLAR...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

MUDURUM ARADI....LEM CILGIN TURK...bu seferde tutturursan....IHYA EDERIM SENI DEDI....sordu....gene gecikerek mi gelecek.....

oksurdum....

amriki secimleri kasimda....BITER BITMEZ GELEBILIR....O YUZDEN 3 AYDA CIKIN DEDIM...

POWEL I dinlerken....vucut diline bak....gotu hep saga sola oynuyor....iste o COVID CONTRATLARI....

JAMIE DIMOND konusurken gozu kayiyor....kaayan goz...amriki hazinesine kayiyor....

ucude topun agzinda....JPMorgan....bankof....citi...ucunude shortladik....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

geri aradiginda....lem 2008 deki raporunuzu tekrar okudum....o krizde secimlerden sonar cikacak demissin....

simdi gotume NISADIR surdun....elimi cabuk tutmaliyim....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

sevgili hayalim....

hatirin ucun....henuz hicbiryerde sozetmedigim....

BU DEGERLI RAPORUMDAN....ipuclarini sana ve bizim usaglarada verdim....yararlanacaklar...SANA TESEKKUR ETSINLER....

normalde....yazmiyacaktim.

Yorum

• yeniden
                                Katılımcı
                                • 18 Eylül 2018
                                • 115

.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information