Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
ONCE....HERB...BU UC DEV VE BIZIM GIBILER VE ONLARIN YONETTIGI FONLAR ARASINDA OLACAK....ve oluyor suan...
ayni anda SHORTLUYORUZ.....
DEVLERIN GOZU....bizim shortlarda....bizi uc kez ikmeden ana dususu yapmaz....
dusecekmis gibi yapip....donup yeni tepe yapiyor...bunu uc kez yapar genelde....
herseferinde...basbarnagini orta barnagi arasina sokup....yumrugunu bize gosterir...UCUN-BIRINI ALDIN NI LEM IPNE DER....
bizde KENE var....surekli maliyet iyilestirip....OLDUM BITTIM...MAMINA CAKAYIM...BUNA BICIM IS...BU NE BICIM IKIS DER....yalandan aglariz....moshe cnbc ye cikar...SHORTCULARA OLUM VAR...SHORT OLAN YANAR DIYE....inim inim inler...emme SHORTUZ....
BU BELE BI UC AY SURER....
biz kar yazariz hep....KENE 4 KADEME ILE....KARA GIREN HER KADEMEYI KAPATIYOR KARI ALIYORUZ....tek kademe SHORT hep duruyor...
nihayet....
POWEL gelip....
artik faizleri indirecegim der demez....
BIZ YEDDI CEDDIMIZLE SHORT OLURUZ....
VE COKUS BASLAR...KALDIRAC KULLANARAK....SHORTU ARTIRIRIZ....
tumunu....ilk yuzde 20 dusus oldumu...KAPAR...KARI ALIRIZ....moshe cnbc ye cikar....BU COK GEREKSIZ BIR DUSUSTU....diye ahkam keser....ben paralari yerlestiririm.
ilgilenenlere....
bugun...JPMORGAN CHASE I shortladik....215 dolar...ilk kademe KENE.
TANIMLADIGIM BUYUK DONUSUMDE....COKUSTEN ONCE....BANKALAR NEFES ALMADAN CIKAR....MAL CAKMAK UCUNDUR BU...sonar...yuzde 80 ila 90 cokerler.
riskimiz sudur...TAHTALARI ISLEME KAPATILIR PARANI HIC ALAMAZSIN....BU YUZDE 50 COKUS OLDU MU...DIKKATE ALACAGIMIZ HUSUSTUR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
" Goldman Sachs baş ekonomisti Jan Hatzius, müşterilerine gönderdiği bir notta, FOMC'nin 30-31 Temmuz toplantısından itibaren temel faiz oranını düşürmeye başlaması için "sağlam bir gerekçe" gördüğünü yazdı. "
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
" Goldman Sachs baş ekonomisti Jan Hatzius, müşterilerine gönderdiği bir notta, FOMC'nin 30-31 Temmuz toplantısından itibaren temel faiz oranını düşürmeye başlaması için "sağlam bir gerekçe" gördüğünü yazdı. "
Tdi verisi eksi gelmeden kimse faiz düşürmez bence.
Ben daha iyisine denk gelmedim emmi yüreğine sağlık takipteyiz ama emlak işi korkuttu beni sermaye yatırdım inşallah çökmez oralar taksitli mal görünce dayanamadım aldım
Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum