Ne haddimize sn. kuzu heyecanla devam etmenizi bekliyoruz.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Yaff guzu, bu is suna benzemis "Hoca Nasreddin birgun camide vaaz veriyomus, demiski -ey cemati muslumin, size bisee deyiceem bilirmisiniz?, cemaat der - bilmeyiz. Hoca der - ulaa bilmiyorsaniz ben size ne anlatam. Gelen hafta gene vaaz sirasinda -ey cemati muslumin -size bisee anlatceem, bilirmisiniz, cemat der - bilirizzz. Hoc der -allahima hamdolsun su cemaatin ferasetine kurban oluyum. Gelen hafta vaazdan once cemaat kendi aralarinda konusur, tartisir ve su karara gelirler. Kimimiz biliriz, kimimiz bilmeyiz diyelim. Hoca gine vaaz sirasinda, o sozlerini tekrarlar. Cemaat hep bir agizdan KIMIMIZ BILIRIZ, KIMIMIZ BILMEZIK. Hocanin kucagina dusmuslerdir bi kere Hoca cevabi yapistirir. Allahima sukrolsun cu cemaatin kadirsinasligina bakin. sIMDI BILENLER BILMEYENLERE ANLATSIN.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEVAM EDEYIM MI....obur maddelere....yogusa trasi kes kuzu mu...diyorsunuz....ha ha ha
Yorum
-
-
Bunca yıllık tecrübenin zekatını vermeye devam etmenizi istirham ediyoruz sn.kuzu çok faydalaniyoruz. Teşekkürler, sevgilerkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEVAM EDEYIM MI....obur maddelere....yogusa trasi kes kuzu mu...diyorsunuz....ha ha ha
Yorum
-
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSECIM SONUCLARINI DEGERLENDIR KUZU....
6 MADDEYE INDIRGEDIM....
1..."DIN ELDEN GITMISTIR"....
DIN ELDEN GITTI....
AKP nin elinden cikip....YENIDEN REFAHIN eline girmistir dinimiz....
tarihteki ornegi....
EMEVILERIN ELINDEN CIKAN DINIMIZ...ABBASILERIN ELINE GECMISTIR...
ne olmustur....
ARAP hakimiyeti bitmis...MEVALI hakimiyeti baslamistir....
BORSADA....ARAP KIMDIR...MEVALI KIMDIR....ayikliyacagim.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.HALK DINDEN CIKMISTIR...
ayasofyada namaz ve hutbe....yetmemistir....
tarihteki ornegi....
ISTANBUL u zapteden...ayasofyayi cami yapan....FATIH SULTAN MEHEMMED HAN olmus....cesedi topkapida bir odaya atilmis...bir ay unutulmus...CESED KOKMUS...ve kokudan kurtulmak ucun topraga verilmistir....HALK DINDEN CIKMISTI....
doneminde yasayan OSMANLI halki....FATIH SULTAN MEHEMMED handan nefret ediyordu....DINDEN CIKMISTI.
BORSADA....mehemmed hana yakin sirketler...KOKAR MI....
3...TURK OLIGARG HAPI YUTMUSTUR...
DINCILERLE IS TUTUP....
FETHULLAH GULENE 150 MILYAR DOLAR....
MEVCUT DINCIYE....kaybettigi milyarlarca dolari....
geri getiremezsem....ben poh yiyecegim....batarmiyim...hesabina baslamistir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kısa bir araya giriyorum , bir tespit paylaşmak için affola,
ereglinin tarihinde , dolar bazlı günlük grafında kapanmayan GAP ı yok .
bir 2,25 dolarda GAPI var ,diğeride 1 dolarda kapanıyor. Bu günkü kapanış 1,20 dolar .
yani düşen doları saymayıp sabit alırsak TL de %17 lik daha düşüş hakkı var .
Buda 32 33 tl ye geliyor.
Kuzu KCHOL da nakitleşme görüyorum demişti geçenlerde , bir şeylere hazırlık anlamında.
Bu 2 bilgiyi birleştirince .
MIGROS u satıp , TUPRS a giren koç ,
Ekstradan TATGD yı da geçenlerde satan koç.
borsada olası bir eregli blok satışına girmeyemi hazırlanıyor dedirtiyor?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstershort devam ediyorum...
dünkü yazımda iki ihtimalden bahsetmiştim..
- zamansal fake
- yeni simülasyon...
zamansal fake ihtimali olduğunu düşünüyorum..Dünkü türbülans , ardından bugünkü kırmızı bar ve tuzak ..
bende tuzağı gördüm...pozisyon açtım.sizlerle paylaştım...
200 puan kazançlı pozisyonumda short devam ediyorum..
Bugün viop palası elinde beş benzemezle bana rest çekti...
alışmış geleni gideni öpmeye gavur...
benide arada öpecek aklınca....35 yıl boru değil , tuzağıda , blöfüde anlarız biraz...
GÖRDÜM...üstüne bir daha rest dedi..gene gördüm....
şaşırdı biraz sanırım....kibirli pala.....
bayrama kadar yeni düşük beklerim...
bayrama düşerek girebiliriz...
sevgiler..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
az bile demişssin,guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkimileri saçmalık dese de benim bu işlere...
vermeden duramayacağım.
sasa h4
62.12 hedefi var..
bence 70 e kadar potansiyeli var.
extrem bir olay olmaz ise .Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Yorum

Yorum