Faizler 2025 den önce iner mi yaw
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
tuncer....tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam bana git geller yaşatıyorsun
bunlar mb yakar doları 72 falan yapmaz bak
Turkiye timarhaneye donmus....twiterler....you tube ler....
Komple delirmis insanlarin yorumu ile kayniyor.....suru malda ve cildirmis...benim orada bulunmam kendime hakarettir....yokum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Degerli dostlarim....ZAMANLAMA....
SECIMLERE YUVARLAK 1,5 AY KALDI.....
SECIMDEN SONRA OLUSACAK DURUMA....
POZIZYON ALMAK ICIPEDER....
ONU YAPIYORUM....
HEDEF FEYZA-2....
TOPIGIME HAZIRLANIYORUM....
1 DOLAR ENDEKSE INIP....ORADAN 5 DOLAR ENDEKSE GIDECEGIZ...BUDA DOLAR-TL 72 PANGINOTLA MUMKUN....FAIZLER YUZDE 10....
DOLARDA POZIZYON ALIYORUZ....DEVALUASYONLA DOLARLARI BOZUP HEDEF FEYZA-2 BASLIYACAK.
SUAN....
TURKIYEDE PARASI OLAN HERKES BORSADA MALDA...SURUNUN MALDA OLDUGU BIR BORSA CIKAMAZ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
GUNDWANE....
YAZIYOR...diyor ki...bu hukumet faizleri yuzde 10 a basacak.....
bu lafina katiliyorum.....
diyor ki....borsa tl bazlida ucacak.....
bu lafinada katiliyorum...ANCAK...SIMDI 3 DOLAR ENDEKSTEYIZ....BIR DEVALUASYONLA....1 DOLARA DUSECEK....ORADAN FEYZA BASLIYACAK....5 YIL.
BEN 1 DOLARA DUSUNCE...YEDDICEDDIMLE BORSADAYIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HESAP YAPIN.....
KAR-ZAMAN...borsada....
KAR-ZAMAN....faizde....
KAR-ZAMAN....dolar-tl de....
suanda...
tayyip bey...NAS I uyguluyor....
nedir o....gercek faiz yok....
tl faizi yuzde 45....enflasyon yuzde 65....negative...faiz yok...nas okey.
dolar-tl artisi....18 den 30 a...yuzde 65....enflasyon kadar...faiz yok....nas okey.
dolar-tl DEVALUASYON...72 PANGINOT...IHRACAT UCUN...TURIZM UCUN...TICARI KARAR FAIZ YOK...NAS OKEY.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hocam bunlar elbet olur şok mantıklıkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHESAP YAPIN.....
KAR-ZAMAN...borsada....
KAR-ZAMAN....faizde....
KAR-ZAMAN....dolar-tl de....
suanda...
tayyip bey...NAS I uyguluyor....
nedir o....gercek faiz yok....
tl faizi yuzde 45....enflasyon yuzde 65....negative...faiz yok...nas okey.
dolar-tl artisi....18 den 30 a...yuzde 65....enflasyon kadar...faiz yok....nas okey.
dolar-tl DEVALUASYON...72 PANGINOT...IHRACAT UCUN...TURIZM UCUN...TICARI KARAR FAIZ YOK...NAS OKEY.
Ancak zamanla konusunda farklılık olabilir
Bunlar faizi şak diye nisanda indirir ise bu senaryo güzel çalışır
Fakat 2024 son çeyrekten önce faiz inmez gibi söylemler o yönde bunun olması için şimşek in adaya veda etmesi gerekiyor
Dolarları viop kontrat al bari hiç yoktan para nemalanır orada
Yorum
-
Nas denen safsataya inanıyorsanız evdeki herseyi satın borsaya girin
Usd 72 olursa 250 den alınmayan thy yi 750 den alırsınız
Yanlış yorum olmuş
Bisti ağustostan beri düşüren Faiz artışlaridi kredi faiz artisi
7200 den buraya getiren Faiz artışı bitti durumu
Ağustosta faize giden içerdeki para biste döndü
Bunun en basit göstergesi sabah 5 tavan %7 uzeri 10 kagit
Aksam 20 tavan %7 uzeri 40 balon kagit
Nas safsatası Türkiye yi 50 yıl geriye götürdü
Bir daha zor insanlar sokakta birbirini yiyor dikkat etmissinizdir
Twiter i açtığımda birbirini vuranlar kesenler kavga gürültü
Açmak istemiyorum sosyal medyayı
Bunların tek sebebi nas ile getirilen ekonomik yikim
Yorum
-
Mehmet bey ve ekibi işin başındayken böyle bir kur artısı beklemiyorum. Adamlar aylardır yabancı sermaye bulmak için ugrasırken, şimdi kuru tutmyarak kendi ayaklarına sıkmak olur bu o kadar sermaye arayısı boşa gitmiş olur. Mehmet bey ve ekibi giderse hersey olabilir. Ve böyle bir artış KKM den cıkıs stratejisine de uymadıgını düşünüyorum.
Yorum
-
Nas safsatası en az 1 yıl olmazalltimeinvest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMehmet bey ve ekibi işin başındayken böyle bir kur artısı beklemiyorum. Adamlar aylardır yabancı sermaye bulmak için ugrasırken, şimdi kuru tutmyarak kendi ayaklarına sıkmak olur bu o kadar sermaye arayısı boşa gitmiş olur. Mehmet bey ve ekibi giderse hersey olabilir. Ve böyle bir artış KKM den cıkıs stratejisine de uymadıgını düşünüyorum.
Hadi oldu diyelim asla mal satilmaz
Son derece hatalı bir yorum olmus
Yorum
-
Emmim naçizane düşüncem, dolar 29/30 ken 7200 e gelmiş bistte herkes yine borsadayken ve çıkmamışken, dolar 72 endeks 7200 olduğunda hiç çıkmaz ky bistten.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDegerli dostlarim....ZAMANLAMA....
ONU YAPIYORUM....
HEDEF FEYZA-2....
1 DOLAR ENDEKSE INIP....ORADAN 5 DOLAR ENDEKSE GIDECEGIZ...BUDA DOLAR-TL 72 PANGINOTLA MUMKUN....FAIZLER YUZDE 10....
DOLARDA POZIZYON ALIYORUZ....DEVALUASYONLA DOLARLARI BOZUP HEDEF FEYZA-2 BASLIYACAK.
SUAN....
TURKIYEDE PARASI OLAN HERKES BORSADA MALDA...SURUNUN MALDA OLDUGU BIR BORSA CIKAMAZ.
Herkes malda iken nasıl 7200den 8800 gittiyse, yukarıda dediğin olduğunda millet daha çok gelir biste bence..
Yorum
-
Katılmıyorum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDegerli dostlarim....ZAMANLAMA....
ONU YAPIYORUM....
HEDEF FEYZA-2....
SUAN....
TURKIYEDE PARASI OLAN HERKES BORSADA MALDA...SURUNUN MALDA OLDUGU BIR BORSA CIKAMAZ.
Neden mi?
Çünkü yanlış teşhis.
Parası olan herkes dolarda ve kkmde.
Bankalardaki dolar cinsi varlıklar rekor düzeyde
Papaz ellerinde kaldı
Sadece Youtuberlara ve onları izleyen milyonları izleyin
Sabah akşam dolar artacak diyorlar
Doğalgaz 2$ düştü
Gabardan tarihi düzeyde petrol çıkartmaya başlandı
Mart ayı ile birlikte turizm dolarları gelecek
Cari açık verilmeyecek ise kim dolar talep edecek?
CDS ler dibe vurdu. Yabancı hisse alıyor küçükler satıyor.
Ancak Dünya savaşı çıksa, Türkiye savaşa girse görülecek hedefleri beklemek mantıklı bir yaklaşım değil
Yanlış teşhis Yanlış tedavi
Saygılar kuzu abiYazdıklarım kendi düşüncelerimdir
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKatılmıyorum.
Neden mi?
Çünkü yanlış teşhis.
Parası olan herkes dolarda ve kkmde.
Bankalardaki dolar cinsi varlıklar rekor düzeyde
Papaz ellerinde kaldı
Sadece Youtuberlara ve onları izleyen milyonları izleyin
Sabah akşam dolar artacak diyorlar
Doğalgaz 2$ düştü
Gabardan tarihi düzeyde petrol çıkartmaya başlandı
Mart ayı ile birlikte turizm dolarları gelecek
Cari açık verilmeyecek ise kim dolar talep edecek?
CDS ler dibe vurdu. Yabancı hisse alıyor küçükler satıyor.
Ancak Dünya savaşı çıksa, Türkiye savaşa girse görülecek hedefleri beklemek mantıklı bir yaklaşım değil
Yanlış teşhis Yanlış tedavi
Saygılar kuzu abi
Sayın Cem,
Yazdıklarınıza ben de katılıyorum sadece cari açık verilmeyecek kısmına katılamıyacağım. Dışa bu kadar bağımlı bir ekonomide, cari açık vermemek çok mümkün değil. Dolara ihtiyaç her zaman olacak fakat Hükümet politikası olarak doların kasıtlı yükseltileceiğini ben de düşünmüyorum. Sayın Kuzu'nun cycle teorisi gereği 2023-2033 yılları arasında doların çok yükselmeyeceği tezi bana daha mantıklı geliyor. Dediğiniz gibi seçim sonrası herkesin doların yükseleceğini beklediği bir ortamda doların kısa bir sürede %100'den fazla artması çok mümkün görünmüyor.
Saygılar.
Yorum

Yorum