Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
YABANCIYI KANDIRIYORUM....AKLIMCA....BEN COK ZEKALIYIM.
HIZIR ALEYHISELAMIM BEN....IMAM HATIPTE OKUMUSTUM....NASIL AZRAILI KANDIRIP OLMEDEN CENNETE GIDIP ORAYI GORUP....GERI GELIP....BEN BURAYA GITMEM....AGZINA KADAR CUBBELI,SARIKLI,SAKALLI,NALINLI...BI SURU SIYRIK DOLU DEDIGINI....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
şimdi herkes bofayı bekliyor verdiklerini dönüp alacak mı almayacak mı
çok sığ ve parasız bir borsamız var
BOFA....
bu bir araci kurum....bunun musterileri alip satiyor....varlik fonuda bunun musterisi olabilir....
yabanciyi kandirmak....kolay mi....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
IHLAS ta ne yapsam...hacimi artiririm diye sordu....
elindeki hisselerin yuzde 10 nu MERILL LINCHE....beles ver....gerisine karisma dedim....
MERILL LINCH....turkiyede simdi BOFA....2008 de batti...bank of amriki onu satinaldi.
gariptir...mehemmed de bu batikta calisiyordu....gayede bir baska batikta idi....
BOFA işini daha önce açıkladım.
BOFA ve karşı bacakları pek değişmiyor.
Hepsine aynı güç hükmediyor.
Açık yap..
Çiz.
Kapa..
Virman..
Şeklinde günlük işlemler yapılıyor.
Bu gücü izliyor herkes.Bundan büyüğü yok şu aşamada.
Bu yukarı gidiyoruz dediğinde satan adam arkasından mendil sallıyor..
Yada bu aşşa gidiyoruz dediğinde bitti iş.
O yüzden bu yukarı sürecekse kimse zaten malını satmıyor.
Böylece kafasına min. mal yeme ile kendi malını devirerek ve/veya açık yaz çiz ile FİYAT belirliyor.
Günlük işlem hacminin yüzde 90 ı fiktif.
Defalarca yazdım..
Mal almadan fiyat yükseltme.
Mal satmadan fiyat düşürme..
Belli bir bantta mal toplama.
Belli bir bantta mal çıkma...
Bu işlemleri öğrenmek lazım..
Unutulmamalı ki bu işlemler malın paket olduğu zamanlarda geçerlidir.
Yoksa sen sürmeye kalkarsın karşıdan da devamlı mal gelir kafana biraz sonra paran biter şişer kalırsın..
Bir spekülatör manipülatör bir tahtayı sürecek ise önce patron ile anlaşmalıdır (devlet i borsanında patronu düşünebilirsiniz..ama burada hem patron hemde spekülatör aynı ekip)
Sonra dışarıda ne kadar gezer yüzer mal var bakılır..Bunların ortalama alış fiyatı üzerinden bir nakit ayrılır.Ve tahta baskılama yöntemleri ile bu mal çekilmeye başlanır.
En son aşamada artık tahtada iyice mal kalmadı mı fiyat yükselterek kalan inatçıların da malları alınır..
Misal 10 20 arası toplanan malı 30 ortalama ile vermek istersen o tahtayı 60 a falan çekmelisin ki ilk mal verişler çok cılız dır çünkü..esas malı 40 tl lerde üfff 60 dan amma düşmüş diyenlere yıkarsın..Bu operasyonda TA gibi acemi kandırıma metotları bolca kullanılır..
Misal 20 den mal almaya başladı 40 dan 30 a basarsın (sahte) çekersin 40 a basarsın 30 a...
TA cılar 30 destek diye bağırmaya başlar..Sahte destek direnç noktaları belirlersin..
En iyi mal destek de satılır..
Sonra gidip o desteğide kırdın mı zaten tahta kendiliğinden çöker dönüşde..
sevgilerimle,turkun yigit evlatlari...moshe bu gaddin izin verdi...bu tatilde isim o....kafayi siyirdi gavat....
hoscakalin.
Bofanin yaptığı işlemlerin %99 u aciga satis
Borsayı baskilamak için bademlerin varlik fonu yani kullandigi robot işlemler
Bofa olmasa endeks cok kisa sürede 6 ayi bulmaz 20 bini devirir
Yorum