Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Stopsuz iş yapmam Tuncer. Stop 9170Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9061 üzeri short sıkıntı
Ben 8130 üzeri 2 kapanış görmeden mala dalmam. Elimizde olanlar gitsin" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Portföyümden güzel prim yapan iki hisseyi sattım...toplam 6 hisse ile devam ediyorun..(9050 KENE 1 hedge için )
ilaveten bir perakende gıda firmasını Şubat vade 400 TL call sattım.....opsiyon primi cebimde..yatayda zaman bana çalışacak ..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Sebep yokken Gap'li açılışların sonu hep aynı olur.
Kaçıyor diye millet mala atlamaya çalışır. Ağalar güzelce mal dağıtır ve ipi çeker.
Bist 100 den para kazanmak çok zorlaştı artık.
Enflasyon muhasebesinin etkilerini görmeden şirket değerlemesi yapmak bile doğru değil.
Faiz kılıçı Borsanın tepesinde sallanırken ve Resesyon endişesi sarmışken hisse senetine yapmak ne derece doğru ?
Aracı kurumlar %45-50 getiri hedefiyle senet öneriyor. Yahu 50 faizin olduğu yerde niye riske girsin yatırımcı.
Bu iş korkarımki çok daha aşağılar gelmeden sonlanmayacak." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9050 şort..
9000 den şortlar kapandı......
daha yukardan fırsat verirse tekrar bakarım...
ayrıca bugün ciddi miktar bir hisse şortladım...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
bim mikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9000 den şortlar kapandı......
daha yukardan fırsat verirse tekrar bakarım...
ayrıca bugün ciddi miktar bir hisse şortladım...
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkurt hocam tebrikler tulumladı yine
Teşekkür ederim..
Ama BÜYÜK teşekkür kuzu için gelsin...adım ,adım soydu adamları..yedi ,bitirdi palayı
tebrik ediyorum kuzuYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum