Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Ule usaglar sizlere kusmusem, benim sayemde dolarin ne olacagini ogrendiniz emme uc kisi disinda hicbiriniz begeni atmamissiniz. Ule siz belesci nankormusunuz?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEREGLI 360 TL DE....dolar-tl 72 panginot....
Yorum
-
3 yıllık vade için miydi bu rakam?hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUle usaglar sizlere kusmusem, benim sayemde dolarin ne olacagini ogrendiniz emme uc kisi disinda hicbiriniz begeni atmamissiniz. Ule siz belesci nankormusunuz?
Yorum
-
once bi bakem like atmismisin. haa eyi eyi atmissin. ne zaman eregli 360tl olursa, dolarin degeri 72 lerde olacagimis.mertz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 yıllık vade için miydi bu rakam?
Yorum
-
GAZZEYE GIDELIM...birakin gazzeye gidelim.....
lem kerizz....23 aralik 1917 de...ORADAYDIK...13 500 turk kaniyla orayi suladi....12 000 turk esir edildi....onumuzde misir dan saldiran ingilizler ve ortaklari....yanlarimizda ve arkamizda...yerli halk...arap musluman ve yahudi...hepsi ingilizi destekliyor...TREN YOLLARI SERIF HUSEYININ OGULLARI VE INGILIZ LAWRENCE TARAFINDAN SABOTE EDILIYOR....ole ole geri cekildik....
temam...GAZZE HALKI HAKLI....YARDIM EDILMELI....emme...tarih ve olanlarda orada duruyor...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Filistin halkina insan olduklari icin cok uzuluyorum, fakat Ilahi adalet ti sorgulayip isine karismayalim. Rahmetli babamin sozuyle eger Allah bunlara kasiyacak tirnak verseydi sanmayin ki ilk once bizim sirt derimizi yuzmezlerdi. Yillar once sirtimizdan vurduklari gibi. Arap milleti kadar nankor millet tanimadim.
Yorum
-
Onu anadım da ereğli ne zaman 360 oluyomuş onu anlamadım.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronce bi bakem like atmismisin. haa eyi eyi atmissin. ne zaman eregli 360tl olursa, dolarin degeri 72 lerde olacagimis.
Yorum
-
Cancazim mertz, biraz sakinles. Sovyetler doneminde bi laf vardi "" Moskova bir gunde kurulmadi"". Usulet ve suhuletle gunu geldiginde 360 gorecegimis. Al yat ustune. Vakti geldiginde guzu hatirlatir. Sen alip, ustune iki ulfalla okuyup iki gunde 360 a gelmesini istiyorsan, o is biraz zor. Internetten bakara, makara surelerini indirip cuma gunleri burda yada baska sosyal medya platformlarinda paylasman lazim, belki faydasi olur.mertz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOnu anadım da ereğli ne zaman 360 oluyomuş onu anlamadım.
Yorum
-
Önemli haber buTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimşek: 2024 yılında sıkı para politikasından daha gevşek para politikasına doğru evrileceğiz
şimşek çark etti
Hic niyetim yoktu 8440 dan longladim
Yorum
-
ŞİMŞEK: DÜNYADA 2024'TE DAHA SIKI PARA POLİTİKASINDAN DAHA GEVŞEK BİR PARA POLİTİKASINA DOĞRU EVRİLECEĞİZ
BAKAN ŞİMŞEK: TÜRKİYE'DE PARA POLİTİKASI ENFLASYONU ÇIPALAYACAK SEVİYEYE ÇIKACAK VE BİR SÜRE SIKI KALACAK
adam dünyadan bahsetmiş
Deeeee memed abi...bizde sıkı para politikası mı var şimdi..
Yorum
-
2013 de de artırmışlar diTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimşek: Kredi notunda artış bekliyoruz - BHT
Yorum

Yorum