Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
O kagidi spk ya bedelsizini iptal ettirip %50 dusuren güç kim sizce
A dij güçler
B cehape
C bademler
Turk borsasinin tüm dususlerinde cokuslerinde sadece 1 grubun imzası var
Depremde borsayı açtırıp endeksi yerle bir ettirenlere burda yıllarca borsayı tutuyor dediler
has badem bir kağıttır kendisi..İnsanlar çok çabuk unutuyor.Daha bazı davaların sonucu bile açıklanmamışken tavan tavan insider ile götürüldü.O zamanlar soruldu O.Ş nasıl bu kadar emin oldu bu davanın sonucundan diye.
Ki bu şahıs da has badem dir..
Hatta adam milletle dalga geçer gibi nasıl bu kadar doğru bir tercih!!! yaptınız sorusuna..Ben matematikden çok iyi anlarım gibisinden troll bi cevap vermiş idi.
7 den 300 e kim götürdü ise 300 den geriye basan da onlar.
Sanki başkaları alın teri göz yaşı el emeği ile götürmüşler de bademler gelmiş bozmuşlar gibi yazılar okuyorum..
Çocukca ve komik..
bofa nasılsa geri alacaksın bu hareketlerin mantığı nedir
Jöleli gubrf deki krizin diğer kağıtlara sıçrama riskini shortluyordu muhtemelen haftalardir
Bu arada kilicdar soygun yapılacak dediğinde bi aracı kurum çalışanı var kılıç kaybedince götüyle gülüyordu
Gubrf vadelide yakalanmış
Gotunden kan aliyorlar salakonun inim inim inliyor
Gubrf yi gocerten badem fino yatirim
Aylardir satan hergun hergun satan fino
Noldu la gundi diğer köyde bi vicente var borsayı bademler satiyor diyor ....
Keriz fln diodun
Sesin çıkmıyor bisey mi kacti bi yerlerine
Sen koyun gudersin
Ben çoban s....m
Gordun mu kerizin kim olduğunu
10 bin olan yatırımcı 10 milyona çıkmış bu hırsızlar millete hayir mi dagitacakmis borsayı tutarak tam istedikleri ortam bu içinden geçiyorlar hisselerin
Dayak her zaman sopayla atılmaz
Zekamla ezerim
Hadi şimdi yaralarını sar
Tekrar iddia ediyorum
Bistin üzerinden badem lanetini kaldırsalar
2024 sonu 20 bin civarı oluruz
Cok feci satıyorlar korkunç satıyorlar ve çok büyük para kazanıyorlar hisseler üzerinden
Noldu la gundi diğer köyde bi vicente var borsayı bademler satiyor diyor ....
Keriz fln diodun
Sesin çıkmıyor bisey mi kacti bi yerlerine
Sen koyun gudersin
Ben çoban s....m
Gordun mu kerizin kim olduğunu
10 bin olan yatırımcı 10 milyona çıkmış bu hırsızlar millete hayir mi dagitacakmis borsayı tutarak tam istedikleri ortam bu içinden geçiyorlar hisselerin
Dayak her zaman sopayla atılmaz
Zekamla ezerim
Hadi şimdi yaralarını sar
Tekrar iddia ediyorum
Bistin üzerinden badem lanetini kaldırsalar
2024 sonu 20 bin civarı oluruz
Cok feci satıyorlar korkunç satıyorlar ve çok büyük para kazanıyorlar hisseler üzerinden
Kerizsin çünkü de ondan.
Seçimden önce KK gelecek borsa uçacak AKP yeniden seçilirse çöküş diyordun.
Her iki senaryonda tutmadı (hem seçimi kazandı hemde borsa ralliledi.) Kabak gibi bir analiz kabak gibi bir sonuç verince
tuttun O günden beridir bademler borsayı basıyor safsatasını geliştirdin.
Sana göre bademler mal satıyor KY falan karşılıyor..
Ulan kargalar güler bu teorine..
Ne KY imiş be koca borsayı sürüyor..Aylardır da bu saçma teorini isbat için atmadığın takla kalmadı...Dünyada sürünün borsa yaptığı nerede görülmüş.
Zekası ile ezermiş..
ahahahahahahaha
Kimlerle muhattap oluyoruz şu forumlarda yarabbi..
Kerizsin çünkü de ondan.
Seçimden önce KK gelecek borsa uçacak AKP yeniden seçilirse çöküş diyordun.
Her iki senaryonda tutmadı (hem seçimi kazandı hemde borsa ralliledi.) Kabak gibi bir analiz kabak gibi bir sonuç verince
tuttun O günden beridir bademler borsayı basıyor safsatasını geliştirdin.
Sana göre bademler mal satıyor KY falan karşılıyor..
Ulan kargalar güler bu teorine..
Ne KY imiş be koca borsayı sürüyor..Aylardır da bu saçma teorini isbat için atmadığın takla kalmadı...Dünyada sürünün borsa yaptığı nerede görülmüş.
Zekası ile ezermiş..
ahahahahahahaha
Kimlerle muhattap oluyoruz şu forumlarda yarabbi..
Haa sadece bana demiyordun
Emmiye ve bu forum sakinlerine de keriz diodun
Dökeyim mi yazılarını
Çekeyim mi fişini
Bu akmal tarafından borsayı tuttuğu sanılan badem 71 bin short ta ve bugün de 1.7 milyar satışta
Eşeğe anlat anlar
Kuzu da bana 50 tane laf etti hemde yasakladıkdan söz hakkımı elimden aldıktan sonra..
Herşeye rağmen kuzu ile bir edebiyatım vardır da..
vicente..
senin gibilere artık dayanma gücüm kalmadı..yaştan dolayı sanırım..bıktım cidden..
tıpkı diğer köyde 1500 den 8500 e giderken devamlı korku ve çöküş edebiyatı yapıp da 8600 den 7600 a düşünce nasıl bildim diye etrafta kasılıp adımı ağzıma anan loser lar gibi..
Kuzu da bana 50 tane laf etti hemde yasakladıkdan söz hakkımı elimden aldıktan sonra..
Herşeye rağmen kuzu ile bir edebiyatım vardır da..
vicente..
senin gibilere artık dayanma gücüm kalmadı..yaştan dolayı sanırım..bıktım cidden..
tıpkı diğer köyde 1500 den 8500 e giderken devamlı korku ve çöküş edebiyatı yapıp da 8600 den 7600 a düşünce nasıl bildim diye etrafta kasılıp adımı ağzıma anan loser lar gibi..
Nasıl biliyorsan öyle yaz..
Tamam..
Sayın Gundwane,
Ben 14 yıldır üyeyim bu foruma, siz de yaklaşık 12-13 yıldır. Çok sık yazmasak da bu forumun bir üslubu, yaklaşımı ve amacı olduğunuz biliyoruz ve ona göre davranmaya özen gösteriyoruz.
Birinin gitmesi ya da gönderilmesi gerekiyorsa, bunun siz olmadığınız çok açık.
Bu şahsı bir çok arkadaş güzellikle uyarmasına rağmen üslubuna çeki düzen vermemekte ısrarcı.
Yakışmıyor bu foruma bu tarz bir üslup.
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum