Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
,yuzun ustunde niye satmadılar ortaklar hocam,nakit e ihtiyac duydular tamam da bu yatırıma mı gidecek, yoksa düğün dernek varda ögretmenler evinde mi yapılacak, hilton da mıkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=QOd18-qV2hokuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşort devam ediyorum..Sebeblerini biliyorsunuz..Şimdi KAZANCI koşturma zamanı..Bende gerekeni yapıyorum..
OFLU HOCA'ya haber verdim.. Bu hafta gelecekmiş..
EN FENNİ SÜNNETÇİ SÜLEYMAN 'a haber saldım..Bu hafta ALAYINI HALLEDERİZ abi dedi.....
sevgi ve saygılarımla.....
öğlen namazını mütakiben OFLU HOCA alayını gömdü...
sonra EN FENNİ SÜNNETÇİ SÜLEYMAN alayını kesti attı...çok kan aktı MC dan az önce...oluk oluk..
Ve aktolgalı beylerbeyi haykırdı...YUKARI .....
iki devam yolu var ...
1-burdan dönüyoruz...
2-düşmek için bir kez daha çıkacağız...yani DISRUPTIVE BEHAVIOR....bir kez daha......
bence tabii...
sevgi ve saygılarYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Türkiye'nin ekonomisi gelişti ama dış politikası hala dağınık” â¦Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimi 4 banka dışındaki şirketler batık mı
sözde yabancı sadece banka alıyor
@TheEconomist
Yorum
-
,Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gavatlar cuma gelecek moodys kararı için mi banka alıyorlar acaba
yabancı böyle saçma şekilde mal toplamaz ya
Yorum
-
,URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şişe mişe kalmadı , tuz buz hadi aslanım, ayrıl da gel,şu ustteki beyaza değersin
Yorum
-
Endeks müh. Tuncer şaşırma artık şuna..Bankaları al sanayi sat.Her ikisini sat konrtol gesan sasa hekts alfas astor al. Sanayileri al bankaları gün boyu ekside tut.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryuh bankaları yine çizmişler
short kavurma var yine
Çok şaşılacak bişi yok.
Bankalarda yabancı hikayesi pişiriliyor ama şu an alakası yok.
Bu not , gri liste ve kapalı swap ile hangi yabancı gelecek de mal alacak?
GARAN geçen sene geri alım zamazingo su ile tamamen badem kontrolüne geçti diye yazdım idi.
Normal.
Yorum

Yorum