Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Ben yukselisleri satiyorum
Short bitti demek çok zor
Olagandisi bir pozitif gelişme olmali bunun için
Buyuk dususlerde beklemiyorum ama sıkıcı bir bant da gidip gelecek gibi bir sure
ABD ve İsrail, Gazze halkını tahliye etmek ve karşılığında çatışmayı durdurmak için Körfez ülkeleri, Mısır ve Türkiye ile görüşüyor. İddia edilen tahliye süreci şöyle:
Hedef 2,5 milyon Gazzelinin bölgeden tahliye edilmesi.
Ekonomik yardım da sağlayacak olan çeşitli ülkelere dağıtılacaklar. Mısır'ın IMF'ye olan borcu ödenecek, Türkiye'ye ihtiyacı olan döviz sağlanacak.
950.000 kişi Mısır'a
Türkiye'ye 750.000 kişi
400.000 kişi istenirse çeşitli Arap ülkelerine
Suudi Arabistan'a 150.000 kişi
Körfez ülkelerine 100.000 kişi
Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'ya 50.000 kişi
50.000 kişi Batı Şeria'ya
Türkiye ve Mısır, BM ve AB fonlarından destek almanın yanı sıra, barındırdıkları mültecilere yönelik Körfez ülkelerinden doğrudan nakdi yardım ve çeşitli konularda yardım alacak.
Bu süreç ve sonrasına yönelik en az 30 milyar dolarlık bir fon hazırlanıyor.
Kuzey cephesi açılmazsa veya ateşkes sağlanamazsa ve bir şekilde tahliye gerçekleşirse Gazze'deki halkın büyük bir kısmı ve bölgedeki mücadele mekanizmaları Türkiye ve Mısır'a dağıtılacak. Savaşı kaybedenler ve terk edilenler, yeni nesiller, büyük bir kırgınlık ve öfke kaynağına, yasal ve yasa dışı çeşitli tehlikeli terör ve suç mekanizmalarına dönüşebilirler.
ABD ve İsrail, Gazze halkını tahliye etmek ve karşılığında çatışmayı durdurmak için Körfez ülkeleri, Mısır ve Türkiye ile görüşüyor. İddia edilen tahliye süreci şöyle:
Hedef 2,5 milyon Gazzelinin bölgeden tahliye edilmesi.
Ekonomik yardım da sağlayacak olan çeşitli ülkelere dağıtılacaklar. Mısır'ın IMF'ye olan borcu ödenecek, Türkiye'ye ihtiyacı olan döviz sağlanacak.
950.000 kişi Mısır'a
Türkiye'ye 750.000 kişi
400.000 kişi istenirse çeşitli Arap ülkelerine
Suudi Arabistan'a 150.000 kişi
Körfez ülkelerine 100.000 kişi
Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'ya 50.000 kişi
50.000 kişi Batı Şeria'ya
Türkiye ve Mısır, BM ve AB fonlarından destek almanın yanı sıra, barındırdıkları mültecilere yönelik Körfez ülkelerinden doğrudan nakdi yardım ve çeşitli konularda yardım alacak.
Bu süreç ve sonrasına yönelik en az 30 milyar dolarlık bir fon hazırlanıyor.
Kuzey cephesi açılmazsa veya ateşkes sağlanamazsa ve bir şekilde tahliye gerçekleşirse Gazze'deki halkın büyük bir kısmı ve bölgedeki mücadele mekanizmaları Türkiye ve Mısır'a dağıtılacak. Savaşı kaybedenler ve terk edilenler, yeni nesiller, büyük bir kırgınlık ve öfke kaynağına, yasal ve yasa dışı çeşitli tehlikeli terör ve suç mekanizmalarına dönüşebilirler.
KUZU HOCAM BU OLURSA NE OLUR....
Oooo yeşil dolarlar
Birilerinin gözler acilir
Gazzeliler o kdr bomba yedik biz ne olcaz
Bana mı sordunuz festivali basarken
İsrail her türlü o toprakları alir
İster parayla ister bombayla
Bu teklif bu kdr masum öldükten sonra asla kabul edilebilir değil ama malum araplar kabul eder dolari gorunce
Dun trump İran hakkında bomba atmadan önce bizi arıyorlardı dedi
İran hamas hizbullah hepsi abd İsrail in sadık köpeklerinin
Filistin halki bunların peşinden giderek cok buyuk hata yapti
Yorum