Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kemal erdem
    Aktif
    • 15 Mayıs 2009
    • 224

kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filistin halki 70 yildir kesintisiz bir katliam yasiyor.
    yetmis yil once araplar festival bastilar diyemi katliam basladi lagim faresi?
    ya istiklal ya olum diye mucadele eden bir halk var orada, her gun oluyor kesintisiz 75 yildir, seni sevindirik , sikindirik yapan nedir?
    burada hergun bu milletin mucadelesini kotuluyorsun lagim faresi etki ajani.
    o insanlarin varolus mucadelesi dun solcu diye komunist diye kotulendi bugun cihatci diye yapiliyor.
    burada etki ajanligi yapma,
    ite itlik yapma dedik diye cihatcimi olduk nitinyahu cocugu.
    Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
    Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
    Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
    Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
    Yunus Emre

Yorum

• winvob
      Katılımcı
      • 03 Mart 2009
      • 109

ya istiklal ya olum diye mucadele eden bir halk var orada, her gun oluyor kesintisiz 75 yildir, seni sevindirik , sikindirik yapan nedir?
      o insanlarin varolus mucadelesi dun solcu diye komunist diye kotulendi bugun cihatci diye yapiliyor.
      Ağzına sağlık.

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

kuzu hocamın dediği oluyor

bazı hisseler düşmüyor bazıları sert düşüyor

bakarsak endeks hep yukarda

Yorum

• kemal52x
          Aktif
          • 11 Ocak 2011
          • 237

Helal olsun sana Kemal kardeşim bu havlayanların ne olduğu belli değil ama bu foruma gelmiş en çukur şahıs benim gördüğüm. Bu foruma Sayın Kuzu hocamı okumaya geliyorum çoğunluk gibi, bakıyorum bu çukurun yazıları istila etmiş. Kendi fikirlerini git başka başlık aç orada yaz tüm itleri topla oraya.

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

bu ara akşam 17:58 al

sabah 10:02 ver güzel para bırakıyor

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Helal olsun sana Kemal kardeşim bu havlayanların ne olduğu belli değil ama bu foruma gelmiş en çukur şahıs benim gördüğüm. Bu foruma Sayın Kuzu hocamı okumaya geliyorum çoğunluk gibi, bakıyorum bu çukurun yazıları istila etmiş. Kendi fikirlerini git başka başlık aç orada yaz tüm itleri topla oraya.
              usaglar....

yazilar yazarken dikkatli olun...hersey borsa degildir...BASKA ONEMLI SEYLER VARDIR KI...o onemli seyler borsaya yon verir....burada benim arkadaslarim Kemal erdem gibi...winvob gibi....

birseye itiraz ediyorlarsa...O SEYE DIKKAT EDIN....

gidin gerilerde GAZZE de 7 ekimde olay basliginda yazdiklarimi okuyun....tekrar okuyun...tekrar tekrar okuyun....

orada diyorum ki....KAPITALIZMIN AYAKTA DURMASI UCUN ISRAELIN KUCULTULMESI ILAZIM....

OLMAKTA OLAN OLAYLAR BUNU GIDEREK TEYIT EDIYOR....

TURKIYE VE IRAN IN BIRLIKTE ISRAELE BINDIRECEKLERI GUNLERE GIDIYORUZ....

BUNUN UCUN...suudiler...korfezdeki araplarin...TURKIYEYE 100 milyar dolar aktarmalari YETERLIDIR.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

NE DEDIM....NETCE ITIBARIYLA BEN HAMMAL DEGILIM....dedim.

nitekim....

GRAFA BAKTINIZ MI NE GORUYORSUNUZ....

KUZU GELECEK HUBAR KURALINI NET GORUYORSUNUZ....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

BENIM ISRAEL LI DOSTLARIM VAR...bunlar NETANYAHU gibi yahudi dincilerden nefret ediyorlar...

diyorlar ki...

bu ipne oyle bir bok yediki...tarihte hic gorulmemis sey olusuyor...sunni ve sia islam birlesiyor...milyonlarca dolar harcayip her iki guruptan satin aldigimiz seyhlerin kutuplarin gavslarin cabalarini bu ipne yikti diyorlar...bizde cubbeli..hala sia kafirdir diyor her videosunda...

Yorum

• oprman
                    Katılımcı
                    • 19 Aralık 2021
                    • 120

sn. kuzu,

İsrail'in arkasında USA varken nasıl olacak bu iş?

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    usaglar....

yazilar yazarken dikkatli olun...hersey borsa degildir...BASKA ONEMLI SEYLER VARDIR KI...o onemli seyler borsaya yon verir....burada benim arkadaslarim Kemal erdem gibi...winvob gibi....

birseye itiraz ediyorlarsa...O SEYE DIKKAT EDIN....

gidin gerilerde GAZZE de 7 ekimde olay basliginda yazdiklarimi okuyun....tekrar okuyun...tekrar tekrar okuyun....

orada diyorum ki....KAPITALIZMIN AYAKTA DURMASI UCUN ISRAELIN KUCULTULMESI ILAZIM....

OLMAKTA OLAN OLAYLAR BUNU GIDEREK TEYIT EDIYOR....

TURKIYE VE IRAN IN BIRLIKTE ISRAELE BINDIRECEKLERI GUNLERE GIDIYORUZ....

BUNUN UCUN...suudiler...korfezdeki araplarin...TURKIYEYE 100 milyar dolar aktarmalari YETERLIDIR.

Yorum

• vicente
                      Yasaklı
                      • 22 Kasım 2020
                      • 2458

Bu kemalin acısı sanırım sasa dan kaynaklı fena hoplatmistim gecen sene ordan hatırlıyorum takılmayın acısı büyük sasasini 180 den beri ezdikce ediyorum catir cutur

Borsa bugun yukari kiriyordu
                      Badem bofa aym kararını gündüzden haber aldı sattikca satti bademler hooppp saat 6 da aym kararı cikti
                      Hos bir durum değil aym kararı
                      Normal yabancı ağırlıklı bir takas olsa aylarca duserdi borsa bu kararla
                      Bistin en büyük avantajı düştüğü yerden hemen kalkmasinin tek sebebi yabancının cok az olması yoksa bist bu yaşananlarla yıllarca insanları mağdur ederdi

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

Kuzu hocam bu 100 milyar dolar borsaya gelmez ki

Hükümet alır borçlar kapanır

Dolar 20 lere düşer

Seçime gidilir

Dolar düşerse hisselerde düşer

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sn. kuzu,

İsrail'in arkasında USA varken nasıl olacak bu iş?

ISRAEL amrikinin kamburu...yillardir tasidilar...ARTIK KURTULMAK ISTIYORLAR....biktilar.

AMELIYATI TURK ORDUSU YAPACAK...oyle gorunuyor....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzu hocam bu 100 milyar dolar borsaya gelmez ki

Hükümet alır borçlar kapanır

Dolar 20 lere düşer

Seçime gidilir

Dolar düşerse hisselerde düşer
                            bunun olabilmesi ucun....borsanin suan 7000 de olmasi icipediyordu....GRAFIC...kuzu kuralina gore...BIR HUBAR BEKLIYOR....

ya tayyip bey suudiye gidecek...yada suudi tayyip beye gelecek gibi bir hubar...

GAZZEDE...11 000 insan oldu....gaze sehri kusatildi....daha cok olum yolda....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

REALITY-1....HAMAS BIR MUSLUMAN KARDESLER ORGUTU.....

REALITY-2....HEZBULLAH BIR SIA ORGUTU....

REALITY-3....IKISIDE BIRLIKTE HAREKET EDIYOR....

REALITY-4....TURKIYE MUSLUMAN KARDESLER TARAFINDAN YONETILIYOR...suanki iktidarin tabani MUSLUMAN KARDESLER....

SENTEZ YAP....

bu sentezi dogru yapabilmeniz ucun....

ULUHAKAN ABDULHAMID HAN ILE CEMALEDDIN AFGANI ARASINDA ISLAMCILIK VE YENIDEN SAHLANIS....hususunda aralarinda gecen tartismalari ve adamin sislide bir konakta olunceye kadar...ingilizlerin istegi ile neden tutuldugunu bilmeniz ICIPEDER....

INGILIZLERDE...o yillarda bir KAMBURDAN boyle kurtuldular....

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

Eğer bizim ordu yürüyecekse bu endeks 5000 bile düşer hocam

Öyle değil mi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information