Onun iradesiyle bunlar olmakta ancak rızası olmamakta kanaatindeyim.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
AFERIM...du bakalim onlar ne cugap verecek....Cezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOnun iradesiyle bunlar olmakta ancak rızası olmamakta kanaatindeyim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HEZBULLAH....lideri...nasrullah...irade ve riza yi soyle anlatiyor....suriyeye hizbullahla mudahele edip ISRAEL in cihada cikardigi satilmislarla SEVASA GIRECEK..
diyorki....hezbullah savascilarina....hekiki mucahidler...
OLECEKSINIZ....karsinizda amriki ve Israel var suriyede,,,gordukleriniz masalar....
OLMEK ZAFERDIR....
isa carmiha gerildi....roma imparatorlugunu yikti...
hazreti huseyin ve ailesi KERBELADA parca parca edildi....emevi arap devleti yikildi...
iradesi....olmeniz....
rizasi....ZAFERINIZDIR....
diyor.
gazzeye uygularsak...nasrullahin bu gorusunu...ki buyuk bir imamdir kendisi...EVLIYAYA VE EMBIYAYA VE EFENDI HAZRETLERINE BENZEMEZ BU....hekiki imam.
bu durumda....Gazzede olenlerle...filistin zafere kosuyor....
nasil ki....
HEZBULLAH butun satilmis cihadcilari yesil otoboslara bindirip IDLIP acik ceza hapishanesine doldurdu...zafere ulasti.BU SATILMISLARIN 5 MILYONUDA TURKIYEDE...HERSEYLERINI KAYBETTILER.AMRIKI VE ISRAELIN EMRINE GIRIP....bu allahin RIZASIDIR...bunlari boyle cezalandirdi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yuce rebbim....NEYLERSE GUZEL EYLER...
ULKEMIN ALEYHINE GELISTIRILEN....
BASRA KORFEZINDEN...SUUDI...URDUN...ISRAEL uzerinden akdenize uzanan...TREN VE PETROL VE DOGAL GAZ hatlarini...
GAZZE ILE DURDURDU...bu bir zafer ulkem icin....
artik basra korfezindeki ARAP EMIRLER....tarrragimi imzalar bunu...halklari DASHAKLARINDAN ASAR ONLARI....
dimag ki ney imis...
HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLMIS...by kuzu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Tulum günleri yani KUZU...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteredecek....yarin....
Ekim vade 7844.24 ile uzlaşmaya gitti..
KUZU KURALI...ARALIK VADE EKIM VADENIN GORDUGU EN DUSUGU MUTLAKA GORUR....BAK 500 PUVANLIK KOPUS VAR....
YENI NORMAL BELLI OLDU...GRAFIMDA....7550....BU YENI DAIRENIN MERKEZI....
simdi....
kasim ayi icinde....bunun yuzde 7 ustu....8075,,,ile...bunun yuzde 7 alti...7000...mutlaka gorulur...
SORU SU.....
ONCE KIME GIDECEK....ne yapacak ki...OYUNCULAR TERSE DUSSUN....
ben ne pohh yiyecegini biliim usaglar....emme yazmam.
bu yeni furusmamin adi...ICDINAMIKLERDIR.
bir gün tulum çıkarır ..Ertesi gün tulum giydirir..
ve yeniden masa kurulur..sotada bekliyorum..
sevgi ve saygılar...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
aferim....oyle...cok iyi yetistirdim seni...kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTulum günleri yani KUZU...
bir gün tulum çıkarır ..Ertesi gün tulum giydirir..
ve yeniden masa kurulur..sotada bekliyorum..
sevgi ve saygılar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sevgilerimle....TURKUN YIGIT EVLATLARI....
sizlere...yuce rebbimin...IRADESI VE RIZASINI anlattim....
bu anlattiklarim...borsanin TEMEL TASLARIDIR....
MISSAL...bugun 7500 le kapatti...IRADESI buysa...RIZASI nedir....
icdinamikler furusmami buraya yazmiyacagimi soyledim...sebebi var....sizleri izliyecegim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
IRAN VE RUSYANIN HEDEFI...GAZZEDEKI YIKIMI....OLUMU...DUNYA HALKLARINA GOSTERMEK....dunya halklarini filistin devleti kurulmasina cevirmek...Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster��İran dini lideri Ayetullah Hamaney'in sözcüsü:
İran hiçbir ulus için başkalarıyla savaşa girmez.
Abd planlar yine tutmadı
bence basardilar....bu arada 50 civarinda hizbullah oldu....15 civarinda da amrikili kontraktor asker...
senetoda...BILINKEN KONUSAMADI....gostericiler konusturmadi...REZIL OLUYORLAR.
ISRAELE VE UKRAYNAYA100 MILYAR YARDIMI ANLATACAKTI....ve istiyecekti....
ISRAEL yikiliyor...halkin yuzde 50 si...HITLER NATANYAHU diye gosteri yapiyor...
yahudiler....newyork city I yikiyor...FILISTINE OZGURLUK DIYE YAKIP YIKIYORLAR....
IRAN...muhtesem bir is yapti....hamasla.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Borsanın sorunu kredili pozlarvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugun kredilileri yoklamaya başlamışlar
1 2 gün daha dusus olursa kredili pozlar patlar
Endeksin cok ciddi resete ihtiyacı var
20 kagit hariç hemen hepsi balon fiyatlarda ve bunlarda kredili işlemler aşırı fazla
Sağlam bir sopa lazim
Yan kagitlar balonlar otesi kredili hepsi
Yan kağıtlara dalmalilar testere ile
%90 faiz ile külliyen zarar yazıyor kredililer
Aracı kurumlar ile düzenleme gelene kdr sıkıntı devam eder bence
Yorum
-
7400 son kale mivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsanın sorunu kredili pozlar
Yan kagitlar balonlar otesi kredili hepsi
Yan kağıtlara dalmalilar testere ile
%90 faiz ile külliyen zarar yazıyor kredililer
Aracı kurumlar ile düzenleme gelene kdr sıkıntı devam eder bence
sanırım delerse kol bacak kesecek millet
Yorum
-
8200 kapattimvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8040 kapattim
Fake yükseliş gelmezse 7400 kırılabilir
8450 den shortum
7400 e bakalim
Yorum