Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Tuncer
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2022
    • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ESKI KARTLARIM 10 ADET...onlara 3 tane yeni teknoliji ekledim....toplam 13 kaart...maksimum 5 yil yatarim.
    Genel listeyi alınca paylaşırsan seviniriz hocam

Bu arada senin isctr de sanki holding olayı ile farklı bir hikaye yqzılıyor ne dersin

Yorum

• hayalım
      Tecrübeli
      • 27 Şubat 2009
      • 822

Usaglar nasilsiniz bakeeem, iyisinizdir iyi. Guzu , guzu diye aglasirkene bir nefesimle guzu

''GELDIM....

niye geldim.....

BUYUK USTA...MERILL I yatirip ikmeye geldim....GERCEK BI DELIANLI GORSUN MAMCIK.'' yu getirdim,
      bii baktiniz guzu burda.

Sincik pambik eller cebe atesleyin bakaem gonlunuzden ne koparsa. Iban veriyorum Ireispanka XYZ411 filan nolu hesap. Bak satarim koyu haaa yok, yok bida cagirmam aglasir durursunuz.

Guzu hocam sende ben gel deyince gel git deyince git. Bin ali bin deyince bin, in ali in deyince in miydi o laf? Ateslenen paralarin yuzde ellisi senin. Yok ulaa sanafazla gelir o, kudurursun, yuzde 35 i helalinden senin.

Ne ugrasacan shortla ic donla falan , cayin tasiyla cayin kusunu yorulmadan furcaz, yan gelip yatcazzz.

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

Kuzu hocam bir geldi pir geldi

3 aya endeks 1.5 dolar dedi

Kanımız kaynadı gözlümüz çoştu

Tek kafama takılan iş yerel seçim var acaba bu hacı tilki borsanın çöküşünü ve doların atağı ile agresif faizi seçimden sonraya bırakır mı

Yani 3 ay bana bu düşüş için aşırı iddialı geldi

Yorum

• vicente
          Yasaklı
          • 22 Kasım 2020
          • 2458

10 aydır hergun satıp mali hiç bitmeyen info yatirim patronuna baktim geçmişine
          borsadan atılan genpower ve artibir holding patronu çıktı
          Ulan bi kere yanilalim
          Sen borsadan atil yasaklı ol binlerce insanı batır ama gel aracı kurum başında ol
          La bunlar has badem
          Belgelerle yazıyoruz 10 tane argüman sunuyoruz
          Ama adam bi tane dedikodu çıkarmış denyonun biri ona inaniyor
          Belgeye gerçeğe inanmiyor
          Cok ciddi para kazandım ama bu bofa ile info dan yapılan işlemler beni düşündürüyor tedirgin ediyor
          Son bir yilsonu rallisi belki katılırım sonra bu bademlerin endeksi surekli satma surekli düşürme çabaları eninde sonunda basarcaklar gibi
          Çünkü bademlerdeki mal bitmiyor
          10 milyar satsa ertesi gün yeni virman geliyor bunlara
          Yani bunlar ambardaki fare 1 trilyon TL mal da satanlar bunların ellerindeki hiç bitmeyecek

Yorum

• Bayındır
            Katılımcı
            • 20 Mart 2022
            • 75

Çöküş hemen olmaz. Zaman ister. Kuzu da zaten ilk kademe kene diyor. Bu süreçte az yukarı da mümkün.

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              10 aydır hergun satıp mali hiç bitmeyen info yatirim patronuna baktim geçmişine
              borsadan atılan genpower ve artibir holding patronu çıktı
              Ulan bi kere yanilalim
              Sen borsadan atil yasaklı ol binlerce insanı batır ama gel aracı kurum başında ol
              La bunlar has badem
              Belgelerle yazıyoruz 10 tane argüman sunuyoruz
              Ama adam bi tane dedikodu çıkarmış denyonun biri ona inaniyor
              Belgeye gerçeğe inanmiyor
              Cok ciddi para kazandım ama bu bofa ile info dan yapılan işlemler beni düşündürüyor tedirgin ediyor
              Son bir yilsonu rallisi belki katılırım sonra bu bademlerin endeksi surekli satma surekli düşürme çabaları eninde sonunda basarcaklar gibi
              Çünkü bademlerdeki mal bitmiyor
              10 milyar satsa ertesi gün yeni virman geliyor bunlara
              Yani bunlar ambardaki fare 1 trilyon TL mal da satanlar bunların ellerindeki hiç bitmeyecek
              Hocam tam biz mala yatacaz sen çıkacağım diyorsun

Yorum

• sonperde33
                Kıdemli
                • 03 Ağustos 2011
                • 3000

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                tam %3,5

dowa kaymazlarsa bu akşam buradan döneriz bence .
                Buradan 8260 , ordan minik bir duzeltme , sonra ralliye devam kismetse.
                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Usaglar nasilsiniz bakeeem, iyisinizdir iyi. Guzu , guzu diye aglasirkene bir nefesimle guzu

''GELDIM....

niye geldim.....

BUYUK USTA...MERILL I yatirip ikmeye geldim....GERCEK BI DELIANLI GORSUN MAMCIK.'' yu getirdim,
                  bii baktiniz guzu burda.

Sincik pambik eller cebe atesleyin bakaem gonlunuzden ne koparsa. Iban veriyorum Ireispanka XYZ411 filan nolu hesap. Bak satarim koyu haaa yok, yok bida cagirmam aglasir durursunuz.

Guzu hocam sende ben gel deyince gel git deyince git. Bin ali bin deyince bin, in ali in deyince in miydi o laf? Ateslenen paralarin yuzde ellisi senin. Yok ulaa sanafazla gelir o, kudurursun, yuzde 35 i helalinden senin.

Ne ugrasacan shortla ic donla falan , cayin tasiyla cayin kusunu yorulmadan furcaz, yan gelip yatcazzz.
                  ha ha ha...agzim cok bozuk kiz....emme kalbim temiz...

Kem gozlerin gozunden dusmus olsakta....

UZUNTU YOK,ermis insanin muhabbeti YETER BIZE....

GUNESIN BAKISI GIBI...evrene bi bakis yeter bize...
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ne yok....yillardir ne yok...DOVIZ YOK....

ya....

TURKIYE URETTIGINDEN FAZLASINI TUKETIYOR...habire doviz oduyor...

yada...

TURKIYENIN KAZANDIGI DOVIZI BIRILERI DISARI KACIRIYOR....

hangisi olursa ossun...

sonuc....DOVIZ YOK....

GUNES....EVRENE BOYLE BAKAR....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

missal....

AMERICAN COMERCIAL REAL ESTATE VERILMIS MORTGAGE KREDISI....14 TRILLION DOLAR..

BU ONUMUZDEKI....6 AYDA...GUMMMM DIYE PATLIYACAK....

kimin kucaginda...6 buyuk amirikili bankanin kucaginda....

bu oldu mu...DOVIZ KOKUNDEN KURUR MU...

KURUR MU...hemide nasil...TAHVILLER DISINDA HERSEY BATAR MI....hemide nasil....

bunlari nasil bilirsin....

GUNESIN BAKTIGI GIBI EVRENE...paranada oyla bakacaksin....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

BUYUK EVLIYAULLAH...GAVS...kuzu effendi hazretleri....

durduk...oturduk yerde...IPNELIK YAPMAZ....oynamiyorum demez...oyun zevktir.

eger ZINA yapacaksan...ayla degil onun isigi az...gunesle ZINA yap...

ben....GUNESIM.

Yorum

• istinyetilkisi
                          Aktif
                          • 12 Temmuz 2016
                          • 273

missal....

Hocam 2008 krizindeki gibi göklerden gelen emir ile 6 bankaya likidite enjekte ederler. Sonuçta bu bankalar fed in kurucu ortakları ve kasım 2024 de seçim var trump gümbür gümbür gelebilir. bunu göze alamazlar. Saygılarımla

Yorum

• sarisicak01
                            Tecrübeli
                            • 22 Ağustos 2018
                            • 480

1 günde 60 firma iflas etti.

Yorum

• boş
                              Aktif
                              • 02 Aralık 2008
                              • 253

Faizlerin düşeceği ve konut fiyatlarının arttığı yerde mortgage krizimi olurmuş, ama USA bu mutlaka bi yerden kriz çıkaracaktır, şüphesiz
                              missal....

Yorum

• kurt
                                Tecrübeli
                                • 20 Aralık 2022
                                • 1361

HANI TAHVIL....NEREDE TAHVIL...HANI KAMIKAZE...NEREDE KAMIKAZE..

yabanci ilk neye gelir girer 100 milyar dolarla....yuzde 65 faizli iki yillik devlet tahviline...BORSAYA DEELLL...GERI ZEKALI...o sonra...

kamikaze....36 dan dolari bozar....yuzde 65 devlet tahviline girer...ve 100 milyar dolar girer....

duyan gelir...duyan gelir 100 milyart dolar daha...bu borsaya ve faize girerken...dolar-tl 25 e duser ve 2 yil yatay...

BU NEDIR....BILGIDIR...KAPITALIST MODE BUDUR.

adi....bende...ikinci 5 yildir....birinci 5 yil bitti...HEDEF FEYZA TOPIGIMDE....kaartlarimiz 10 ila 20 kat ciktilar sattik...

1 yil bekledik....tekrar alacagiz....kaartlarimiz aldigimiz yerden 10 ila 20 kat cikacaklar gene satacagiz...

30 YILDIR BUNU YAPIYORUM....10 AR YILLIK...BUSINESS CYCLAR...5 YIL DUZELTME 5 YIL...IKI 5 YIL...
                                Hoşgeldin kuzu..özlettin kendini..

cuma 8.700 'den ilk parti şortu çaktım..

Yükselişler tepki ve satış fırsatı görüyorum bende..
                                Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information