Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
hepimiz ve tüm sosyal medya son zirveyi bekliyor ya
ya bu pala yapmaz ise
herkes gırtlak malda vallahi kan ağlar ortalık
Bu ocak ayındaki satışın aynisi
Fon.duzenlenme süresi bitiyor dendi uzatıldı nisana sonra Eylüle son durum.ne oldu bilen var mı
Dun yazdım kimse yazmadı
Neden yazmiyorsunuz fikir belirtin gençler
Buraya sadece emmi yazsin diyorsunuz da emmi 4 aydır yok forum kepenk kapatır
Bilgisi olan yazsın yahu
Bu ocak ayındaki satışın aynisi
Fon.duzenlenme süresi bitiyor dendi uzatıldı nisana sonra Eylüle son durum.ne oldu bilen var mı
Dun yazdım kimse yazmadı
Neden yazmiyorsunuz fikir belirtin gençler
Buraya sadece emmi yazsin diyorsunuz da emmi 4 aydır yok forum kepenk kapatır
Bilgisi olan yazsın yahu
ben oynamiyorum....oynuyanlara....turk borsasinda....HEDEF GRAFTAKI ELIPS...
neye gore....
KUZU RANDOM WALK KURALI...ucun biri...turkcesi...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
8400 direncti bu kesin de
Baba kagitlardaki sıkıntı bu direnc ile alakalı değil
Ben sosyal medyayı cok kullanmiyorum
Şunu bir araştırıp yazan olursa iyi olur
20 aralik 2022 de bi satis geldi info iti ilk oralarda türedi ordan beri hergun satışta bitmeyen malıyla
O satışın sebebi ters repo işlemlerine kısıtlama kararını
Sonra nisana uzatıldı Nisan da satis geldi ordan Eylüle uzatıldı
Bu baskının sebebi kuvvetle muhtemel bu
Bu ters repo isinde son durum ne bilmiyorum
Bu thy pgs ve diğer büyük kagitlardaki ani çakışlar piyasa düşüşü degil zorunlu satis bence
8400 direncti bu kesin de
Baba kagitlardaki sıkıntı bu direnc ile alakalı değil
Ben sosyal medyayı cok kullanmiyorum
Şunu bir araştırıp yazan olursa iyi olur
20 aralik 2022 de bi satis geldi info iti ilk oralarda türedi ordan beri hergun satışta bitmeyen malıyla
O satışın sebebi ters repo işlemlerine kısıtlama kararını
Sonra nisana uzatıldı Nisan da satis geldi ordan Eylüle uzatıldı
Bu baskının sebebi kuvvetle muhtemel bu
Bu ters repo isinde son durum ne bilmiyorum
Bu thy pgs ve diğer büyük kagitlardaki ani çakışlar piyasa düşüşü degil zorunlu satis bence
Aynen bende hatırlıyorum öyle bir düzenleme
Fonlar o dönem haldır haldır satışa geçince bir gecede karar değişti süre uzaltıldı
"Para piyasası fonları ve kısa vadeli borçlanma araçları fonları ile para piyasası veya kısa vadeli borçlanma araçları temalı diğer fonların taraf olduğu/olacağı Borsa İstanbul Pay Senedi Repo Pazarı’nda işlem gören ters repo sözleşmelerinin sona erdirilmesi için 28 Nisan 2023’e kadar belirlenmiş olan süre 30 Eylül 2023’e kadar uzatıldı."
"Para piyasası fonları ve kısa vadeli borçlanma araçları fonları ile para piyasası veya kısa vadeli borçlanma araçları temalı diğer fonların taraf olduğu/olacağı Borsa İstanbul Pay Senedi Repo Pazarı’nda işlem gören ters repo sözleşmelerinin sona erdirilmesi için 28 Nisan 2023’e kadar belirlenmiş olan süre 30 Eylül 2023’e kadar uzatıldı."
Su info yatırımı biraz araştırdım dun
Google dan fln baktim
Les gibi badem kokusu geldi
20 aralik 2022 den beri hergun satiyor tek gün yok satamadığı
Hani bademler tutuyor ya bisti
Info yatirim sahibi yazin bakın kim satiyor kim tutuyor
Seçime kdr yabancı malını sattın hadi anladık
Seçim sonrası hergun satis nedir yabancı alırken??
Sistemsel açık var ya da açığa satis sadece bize yasak !! bu info bofa bu açığı bademler aracılığıyla kullaniyor
Yorum