Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Bir şekilde şimşek sıcak parayı sokacak ve bu balonu daha da şişirecek gibi
Şişirecek ki kkm buraya gelsin
Sanki amaç budur
Tuncer ne çetesi
Bu çete madem bu kdr güçlü neden kendileri için hayati onemli seçime neden en düşük puandan girildi ?
Neden o zaman tutamadilar mi
Seçim sonrası dolar kopacağı belli iken senetler yari yarıya düşmüş iken belirsizlik kalkmış simsek etkisiyle yabancı etkisi olacağı belli iken
Yanlış yorum yanlış tercih
Biraz önce bir haber okudum
Kkm den çıkan para borsaya yonleniyormus daha cok
Endeks usd bazli ocak üzerinde...önemli
Ama 8400 8500 de direnci var
Düzeltme gelebilir mi not belli olunca
Sonra 11 12 bin hedef
Çoğu piyasa eskisi tecrubeliler uzun zamandır oyun dışında kaldı
Yaptıkları hata şu
Yabancı gelip çakacak
Ne ile çakacak mal mı kaldı
Aciga satis da yok
Nasip cakacaklar bu kdr yoğun iç talep varken
Tuncer ne çetesi
Bu çete madem bu kdr güçlü neden kendileri için hayati onemli seçime neden en düşük puandan girildi ?
Neden o zaman tutamadilar mi
Seçim sonrası dolar kopacağı belli iken senetler yari yarıya düşmüş iken belirsizlik kalkmış simsek etkisiyle yabancı etkisi olacağı belli iken
Yanlış yorum yanlış tercih
Biraz önce bir haber okudum
Kkm den çıkan para borsaya yonleniyormus daha cok
Endeks usd bazli ocak üzerinde...önemli
Ama 8400 8500 de direnci var
Düzeltme gelebilir mi not belli olunca
Sonra 11 12 bin hedef
Çoğu piyasa eskisi tecrubeliler uzun zamandır oyun dışında kaldı
Yaptıkları hata şu
Yabancı gelip çakacak
Ne ile çakacak mal mı kaldı
Aciga satis da yok
Nasip cakacaklar bu kdr yoğun iç talep varken
hocam zaten bu düzeltmeyi bekliyoruz ya ama herkes beklerken yapmıyor adamlar malı veremiyorlar alıcı yok
ne zaman ciktik...ARALIK 2022...ne zaman girerim....ARALIK 2023...
bunu cikarken yazdim....DEDIM KI...3 YIL BORSADA ISEN...KAARTLARIN 10 KAT 20 KAT CIKMISSA...SAT...uc yilin ucte biri ZAMAN...yani 1 yil...uzaklas...o borsa ile ilgilenme...uzaklastim ve ilgilenmiyorum....
ARALIK 2023 E NE VAR....3 AY VAR....
aralık 2023 de belkide endeks 9500 olacak kuzu hocam yine de alır mısın
Hocam oyun dışında olduğunuzu söylüyorsunuz oyunu kuranın elini görmek için oyunda olmak gerekmezmi? Bana göre hacı tilki daha torbasındaki oyuncakları hala çıkarmadı ilüzyon hiç olmadığı kadar devam edecek . Halka arzlar bitene kadar borsa düşmez adam mideyeci kebabcıya kadar soktu. Yabancı şu an borsayı düşürecek güçte değil yani ayar verme durumu yok . Hacıtilki bana göre insan içgüdülerini bilerek gelen yabancı sürüsünü önce mezbahaneye götürmeyecek ama kaçmasınada izin vermeyecek. Ölüm gibi hiç beklenmedik zamanda kan gövdeyi götürecek. Saygılarımla
İyi hoş da 3,0 usd den 2,0 usd ye düşmüş borsa, 4 ayda 3 usd ye çıktı. Senin gibi bu işin piri olan kral, nasıl veya niye yararlanmadı bu ralliden?
Diğer yandan yukarıda yazdıklarına katılmakla birlikte, varı yok ederse usd de çıkamaz çok fazla ama çok da düşmez, TL fiyatlardaki düzeltme çok fazla olmaz gibi.
Bu durumda 1,5 usd zor gibi geliyor bana.
Hangi kur seviyesi ile 1,5 usd bekliyorsun?
Dünya bankası desteği vs ile bir şekilde çok acı olmadan biter mi?
İyi hoş da 3,0 usd den 2,0 usd ye düşmüş borsa, 4 ayda 3 usd ye çıktı. Senin gibi bu işin piri olan kral, nasıl veya niye yararlanmadı bu ralliden?
Diğer yandan yukarıda yazdıklarına katılmakla birlikte, varı yok ederse usd de çıkamaz çok fazla ama çok da düşmez, TL fiyatlardaki düzeltme çok fazla olmaz gibi.
Bu durumda 1,5 usd zor gibi geliyor bana.
Hangi kur seviyesi ile 1,5 usd bekliyorsun?
Dünya bankası desteği vs ile bir şekilde çok acı olmadan biter mi?
Birileri gelip bir bankada alırsa buaralar hiç şaşırmam
aralık 2023 de belkide endeks 9500 olacak kuzu hocam yine de alır mısın
en az 3 banka ve 10 sanayi sirketi BATMADAN...benim turk borsasina geri gelmem mumkun degildir....suandaki ILIZIONA para kaptiracak adam degilim ben....
baskalarinin kurdugu OYUN...ve surekli degistirilen OYUN KURALLARI...
DELIANLIYI BOZAR...DELIANLI...delianlidir...
turk borsasina girdim....3 yil yattim...parami dolar olarak 3 e katlayip ciktim....
artik....o borsa batmadan o borsa ile isim olamaz....
ama burada....daha Karli islere yatirim yapiyorum....
SECIME KADAR YUZDE 20 ILE SHORTLADIM...VE COK KAZANDIM...SECIM BITTI...VE TUMUYLE TURK BORSASINDAN TUYDUM...
isim bitti....OYUN KURUP OYNUYORLAR...DAVULU BOYNUMA ASACAGIM...TOKMAK BASKASININ ELINDE...O DAVULU CALACAK...BEN DAVULU TASIYACAGIM....KARAKTERIME AYKIRI...PALANDOKEN DAGARNDA DOGMUS VE ORADA BUYUMUSUM....TOKMAK VE DUDUK BENDE OLMALI....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
jp morgan tl cinsinden varlıkları al tavsiyesinde bulundu
yani satin diyor....
oyle olacak boyle olacak bi tepki 6000 e....kuut bir banka batiyor...DOMINO ETKISI BASLIYOR....BIRBIRINI BATIRIYORLAR....5 TABAN DAHA TUM KAARTLARDA...HICKIMSE SATAMIYOR...
VEEE....
BEN GELIYORUM....ELIPSLE GOSTERDIM...
BU GRAF GERCEKLESTIMI....ORADAYIM USAGLAR...YOGUSA IKSEN GELMEM.
CUNKII...BU GRAF MUTLAKA GERCEKLESECEK...sadece ertelerler....DURDURAMAZLAR...
Yorum