Vicente, neler oluyor çözebiliyor musun? Hisse pozlarda devam etmeli mi? Görüşün nedir. Selamlar...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
geçen yıl bazı senetler yazmıştım içinden bir tanesine yeni sasa adayım demiştim o postu buraya yapıştırmak istemiştim malum KUZU hazretleri ile tartışmamız nedeniyle o postu yazdığım nick kısıtlandığı için bulamadım...şu an sasa adayım tavan tavan gidiyor...yazdığım senetleri hatırlayan varmı?veya istifade eden?
Yorum
-
8400 kısa vadeli ilk hedefBayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVicente, neler oluyor çözebiliyor musun? Hisse pozlarda devam etmeli mi? Görüşün nedir. Selamlar...
Ama 4 kagit gecen de yazdım seçim sonrası ilk roketleyenler
Iki ucak iki oto
Berbat haldeler
Bunlar düzeltmeden kemiksiz long cok zor
Cok rahat değilim devam ediyorum ama bu 4 hisseleri durum tedirgin ediyor
Yorum
-
Ben o postu kaçırmış olabilirim. Ecilc vardı bir ara. Bu arada sasa demişken bir şeyler olur mu bunda.lastarm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen yıl bazı senetler yazmıştım içinden bir tanesine yeni sasa adayım demiştim o postu buraya yapıştırmak istemiştim malum KUZU hazretleri ile tartışmamız nedeniyle o postu yazdığım nick kısıtlandığı için bulamadım...şu an sasa adayım tavan tavan gidiyor...yazdığım senetleri hatırlayan varmı?veya istifade eden?
Yorum
-
Özellikle yazını alintilayip yazmıştım 2 ay kdr önceTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboşver hocam hükümet eliyle süper bi ponzi sistemi oluşturuldu
açıkçası bende artık düşeceğine inanmıyorum alan satan aynı adamlar
Millet oluk oluk biste giriyor
Emlak bitti araba bitti ikisi de aşırı pahali
Krediler yok
Faizler yalandan artiyor
Tek adres bist kalacak diye
Su 4 hisse üzerindeki baskıyı artarsa short kıyımı olur
Yorum
-
hocam short yapan ky yok kivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖzellikle yazını alintilayip yazmıştım 2 ay kdr önce
Millet oluk oluk biste giriyor
Emlak bitti araba bitti ikisi de aşırı pahali
Krediler yok
Faizler yalandan artiyor
Tek adres bist kalacak diye
Su 4 hisse üzerindeki baskıyı artarsa short kıyımı olur
berber manav kasap herkes borsada
Yorum
-
Eksilerini azaltmalari bile biste +1.3 yaptirdivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSu 4 hisse üzerindeki baskıyı artarsa short kıyımı olur
Yorum
-
Klasik yilsonu rallisi ile 9000 hedefimi 11-12 bine çıkarıyorum.vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2023 sonu herhangi bir siyasi kriz cikmazsa bist 9000 hedefim
Biraz aşağı biraz yukarı faiz kararından sonra hareket baslar tahminim
Short poz da insanın gözü koreliyor
Haftalık büyük flama yukari kirildi
Makro politika değişikliği çok önemli kontrollü devalüasyondan sonra yabancı girisi hızlanır
Paranın tr de gidecek yeri kalmayacak yine
Faiz artışından sonra faizler düşmeye baslar
Bu yazı 5000 altında yazilmisti 9000 nerede ise yaklasildi
Short pozlarin tarihi hata olacağını bu rallinin en başında çok kez yazdım umarım yakalanan olmamistir
Bu hareketin sonu 5 usd seviyesinde not artışları ile olacak
Yorum
-
Hocam favorin banka mı sanayi mivicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKlasik yilsonu rallisi ile 9000 hedefimi 11-12 bine çıkarıyorum.
Bu yazı 5000 altında yazilmisti 9000 nerede ise yaklasildi
Short pozlarin tarihi hata olacağını bu rallinin en başında çok kez yazdım umarım yakalanan olmamistir
Bu hareketin sonu 5 usd seviyesinde not artışları ile olacak
Yorum
-
-
Fazla yuklenmiyelim garibime. Papaz herzaman pilav yer mi yahu?oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. kuzu bu sefer fena çuvalladı. Ona uyup short açan ve pozda.ısrar eden olduysa sermayeyi çoktan kediye yükledi. Geçmiş olsun ...
Yorum
Yorum