Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

BENIMLE BIRLIKTE TESLA ALANLARA....

bundan 6 ay once...elan musk in twiteri alabilmek icin buyuk satislar yaptigi TESLA 400 dolarlardan 120 dolara dusmustu...ben 130 a dustugunde TESLA aliyorum 130 dan...ALIN...bu dusus sirket sahibi ile ilgili...ALDIK.

simdi ustume dusen gorevi yapmaliyim...NASIL KI ALIN DEDIM....

TESLA 260 dolara cikti...1 milyon dolar koyduysan 6 ayda paran 2 milyon dolar oldu...KUZU KURALI GEREGI...PARA IKI KATINA CIKTI....BEN SATTIM...sizede bilgi vermeliyim....karar size ait...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

turk borsasina gelince...ILIZION SURUYOR....

you tube lar...tv ler...twitter ler...forumlar...ILIZIONDA....

horozlar otuyor...tavuklak cik cik cik diye bagrisiyor....

esekler aniriyor....atlar kisniyor...

kurtlar uluyor....kopekler havluyor....

YER YERINDEN OYNUYOR...MEHEMMED SIMSEK GELDI diye.....

guluyorum....ceblerimdeki dolarlari gidikliyorum...size iki Katina cikaracagim....HEYVANLAR ALEMINI YUCE REBBIM CILDIRTTI...

MUHTESEM BIR SOYGUNUM OLACAK...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• guner
        Kıdemli
        • 28 Mayıs 2011
        • 4864

tesla günlük
        mavi sıfır üstüne çıkmış....KISMİ TEPE
        AMA DÜŞTÜKTEN SONRA NİHAİ TEPESİ OLABİR..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

MEHMED SIMSEK mardinli...frigya krali MIDAS ise bugunki akdeniz bolgesinin krali....

MIDAS...cok hos...cok guzel bir hayati var...mutlu...halki ULU REIZ diyor.

birgun...

tanri DIANOSIS le karsilasiyor...tanri dile benden ne dilersen diyor...

MIDAS...tuttugum hersey ALTIN olsun diyor...

dianosis....ol diye bagiriyor ve oluyor...

MIDAS kosup sarayina geliyor...tahtina dokunuyor...hepsi altin...sarayda herseye dokunup altina ceviriyor....

yoruluyor....

oturuyor...bir salkim uzum alip agzina goturuyor...isiriyor...disleri kiriliyor uzum altina donusmus....ekmege dokunur aninda altina donusuyor...

oturuyor....ne pohhh yiyecegim simdi diye inim inim inliyor...

sesini duyan cok sevdigi kizi...kosarak babasinin yanina geliyor ne oldu buba diye bubasina sariliyor...

KIZI O ANDA ALTINDAN BIR HEYKELE DONUSUYOR...

DIYECEKSINIZ KI....kuzu....

MIDAS in kulaklarinida anlat....

emme....

anlatmam...ORADA EYLEM YAPACEGIM....

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

Kuzu hocam bankalar birliği toplantısı ertelendi

Sanırım dağ fare doğuracak

Ayrıca yerel seçime kadar doları tutmazlar mı

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

TESLA satisimi bildireyim diye...benim SIYRIK GACIM kuzu nickini acti...VEBAL ALIRSIN DEYINCE ODU DOTUNE KARISTI...

BIR HAFTA DAHA KAPATIYOR...elim mahkum...tum vaktimi ona verecegime soz verdim...

HOSCAKALIN USAGLAR...GULE GULE HARCAYIN TESLACI DOSTLARIM....

ZEVKTI BENIM UCUN...SIZINDE AMRIKILI ELANI SOYMANIZ.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kuzu hocam bankalar birliği toplantısı ertelendi

Sanırım dağ fare doğuracak

Ayrıca yerel seçime kadar doları tutmazlar mı

NE DEDIYSEM ODUR TUNCER...gerileri oku...olacaklari onceden yazarim sonar susarim....soz suan...HEYVANLAR ALEMINDE...BEN SHORTLA GOTURUYORUM...sessiz ve derinden....

nasil oynayacaginizida ogrettim...6250 den shortlamaniz gerekiyordu...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  tumunu kapattim...6050....350 puvan karla...TERSE DUSTUGUM POZDAN CIKTIM...

tayyip bey konustu...olusan panic yeterli idi....

tek pozdayim artik...DOLAR...onda bekliyecegim.

STOP LOSS yapmadan nasil furusulur...bunu ogretmekti amacim....YORULDUM....EMME...OGRETTIM.
                  6050 de kapandi...kuzu kurali 200 puvan ustu yeniden short...YEDDI CEDDINLEDEYIZ...kene bitti.

piramitliyorsun...her 100 puvan dususte piramitleri kapayip MALIYET YUKSELTIYORSUN....

endeks 3200 e ininceye kadar buna devam....ORADA YEDDI CEDDINLE MAL AL...

emme kuzu...ya you tube...ya twiter...ya tv...ya obur forumdaki usaglarin yorumlari....

lemmm olum....BIRAK ONLARI.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

Hoscakalin guzel dostlarim...

borsa ucacak diyenlere sunu sorun...

5 milyon yeni yatirimci 5000 ortamala endekste...kelle basi...10 000 dolarlik mal aldiysa...bu 50 milyar dolar...1000 milyar tl eder...

borsa ucsa...bu bir trilion tl satisa gelse....kim alacak bunu...ve ALIP NERESINE SOKACAk...

hepsi kafayi yemis...ANIRIYORLAR SADECE...

Yorum

• kelmiker
                      Tecrübeli
                      • 02 Aralık 2008
                      • 554

Sayın kuzu dolarları gıdıkladığınıza göre 2 ye katlama vadesi çok yakın (bana kalırsa ağustos başı). Doğru mu anladım

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sayın kuzu dolarları gıdıkladığınıza göre 2 ye katlama vadesi çok yakın (bana kalırsa ağustos başı). Doğru mu anladım
                        bu soruna soyle cevap vereyim....

BERGOMA(Bergama) KRALI SIPUIS u anlatarak....

Bergama krali halkinin gozbebegi...ILIZION ustasi...herkes para kazaniyor....herseyin fiyati hergun artiyor....HERKES KAZANIYOR...

HALKINA ben olumede care bulacagim...olmuyeceksiniz diyor.

tanri AZRAIL I gonderiyor...git sunu zincirle ve olumle opustur...

SIPUIS kurnaz....azrail elinde zincir geliyor...EY OLUM MELEGI HOSGELDIN....o elindeki zincir nasil calisiyor bi anlat oyle canimi al diyor....azrail gosteriyor...HIZLA AZRAILIN ELINDEN ZINCIRI ALIP....AZRAILI BAGLIYOR....artik hickimse olmuyor...herkez surekli para kazaniyor...kimse olmuyor...

tanri....buna ALTIN BIR TOP VERIYOR...bunun boyunda...bu topu su tepenin basina cikarir orada tutarsan...OLUMSUZ OLACAKSIN DIYOR...

top agir...sabahtan aksama kadar itiyor itiyor aksam tepeye cikariyor....sabah kalkiyor bakiyor ki top tepeden yuvarlanmis dibe inmis...tekrar tepeye...tekrar dibe tekrar tepeye tekrar dibe...SIPUIS olumsuz oluyor emme 24 saat bu topla geciyor omru...

finansal piyasayi anlattim...MITOLOJI ILE....

ne diyor mitoloji...

herkez para kazanamaz...

olmesi gerekenler olmeli....

tepedeki topu gormezsen dibdeki topsun...

topu sen itme....sen hammal degilsin...ITENBIRINI GORURSEN ARDINA YERLES...TEPEDE TOPTAN KOP.

TAYYIP BEY FAIZLERI DUSURDU DUSURDU...top tepeye cikti...BEN HEDEF FEYZA DEDIM....tayyip bey mehemmedi buldu...dihaydi mehemmed...FAIZLERI artir artir....topu dibe yuvarla...BEN HASSTIR BEN OLUMLU DEGILIM...OLUMSUZUM DEDIM TOPU BIRAKTIM.

Yorum

• kelmiker
                          Tecrübeli
                          • 02 Aralık 2008
                          • 554

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bu soruna soyle cevap vereyim....

BERGOMA(Bergama) KRALI SIPUIS u anlatarak....

Bergama krali halkinin gozbebegi...ILIZION ustasi...herkes para kazaniyor....herseyin fiyati hergun artiyor....HERKES KAZANIYOR...

HALKINA ben olumede care bulacagim...olmuyeceksiniz diyor.

tanri AZRAIL I gonderiyor...git sunu zincirle ve olumle opustur...

SIPUIS kurnaz....azrail elinde zincir geliyor...EY OLUM MELEGI HOSGELDIN....o elindeki zincir nasil calisiyor bi anlat oyle canimi al diyor....azrail gosteriyor...HIZLA AZRAILIN ELINDEN ZINCIRI ALIP....AZRAILI BAGLIYOR....artik hickimse olmuyor...herkez surekli para kazaniyor...kimse olmuyor...

tanri....buna ALTIN BIR TOP VERIYOR...bunun boyunda...bu topu su tepenin basina cikarir orada tutarsan...OLUMSUZ OLACAKSIN DIYOR...

top agir...sabahtan aksama kadar itiyor itiyor aksam tepeye cikariyor....sabah kalkiyor bakiyor ki top tepeden yuvarlanmis dibe inmis...tekrar tepeye...tekrar dibe tekrar tepeye tekrar dibe...SIPUIS olumsuz oluyor emme 24 saat bu topla geciyor omru...

finansal piyasayi anlattim...MITOLOJI ILE....

ne diyor mitoloji...

herkez para kazanamaz...

olmesi gerekenler olmeli....

tepedeki topu gormezsen dibdeki topsun...

topu sen itme....sen hammal degilsin...ITENBIRINI GORURSEN ARDINA YERLES...TEPEDE TOPTAN KOP.

TAYYIP BEY FAIZLERI DUSURDU DUSURDU...top tepeye cikti...BEN HEDEF FEYZA DEDIM....tayyip bey mehemmedi buldu...dihaydi mehemmed...FAIZLERI artir artir....topu dibe yuvarla...BEN HASSTIR BEN OLUMLU DEGILIM...OLUMSUZUM DEDIM TOPU BIRAKTIM.
                          Sanırım önümüzdeki süreçte faizle el ele artan dolar göreceğiz diye yorumluyorum sayın kuzu

Yorum

• guner
                            Kıdemli
                            • 28 Mayıs 2011
                            • 4864

tesla günlük
                            buna göre iş tamam.
                            helal KUZU
                            YAV NASIL BİLİYORSUN.BEN BURDA TEKNİK KIRK TAKLA ATIYORUM DİP TEPE BULMAK İÇİN
                            0.618 altına inen bitiyor..

Yorum

• boş
                              Aktif
                              • 02 Aralık 2008
                              • 253

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              TESLA satisimi bildireyim diye...benim SIYRIK GACIM kuzu nickini acti...VEBAL ALIRSIN DEYINCE ODU DOTUNE KARISTI...

BIR HAFTA DAHA KAPATIYOR...elim mahkum...tum vaktimi ona verecegime soz verdim...

HOSCAKALIN USAGLAR...GULE GULE HARCAYIN TESLACI DOSTLARIM....

ZEVKTI BENIM UCUN...SIZINDE AMRIKILI ELANI SOYMANIZ.
                              usta, kaça düşerse kuzu kuralı al diyor ?. yada şimdi başka mecralaramı bakıyorsunuz ? Varmı yeni fırsatlar ? syg

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

ons altın aylık
                                sağlam düşürecez evelAllal

Yorum

Working...
                                X

Debug Information