kurt Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Siz kendinizi eleştirilemez bir konuma mı koyuyorsunuz ?
Viop'ta aldığınız pozisyonları anında yazma fırsatı bulamıyorsanız seviye (rakam) yazmanız doğru mu?
Çünkü 12550 shortladım dediğiniz anda endeks 12435 çalışıyordu. Sizi takip eden veya aynı işlemi yapmaya çalışırsa ciddi zarar edebilir.
Anlık yazamıyorsanız onun yerine Long oldum , longu kapadım,short oldum vs. şeklinde yazsanız daha doğru olmaz mı?
Yıllardır aynı şekilde yazıyorsunuz. Ve uzun yıllardır Viopta yoğun işlem yapan bendeniz bu konudaki şikayetimi moderatör olarak Sn. Kuzu'ya iletmiştim.
Buraya yazmama sebebim de forum insicamı bozulmasın, gereksiz tartışma yaratılmaması içindi.
Şimdi bir arkadaş sizi eleştirdi diye ömür boyu forumdan atarak cezalandırıyorsunuz.
Sn. Marmaralı ve Sn Sonperde viopta işlem yapan arkadaşlar. Ve hep anında gelip yazdılar. Defalarca da zararla kapadıklarını dürüstçe yazıyorlar.
Ama siz bu konuda yapılan eleştiriye destek verdim diye beni bile 1 ay süreyle cezalandırdınız.
Buna çok üzüldüm ve artık yazmıyorum. Ara da bir gelip 1-2 sevdiğim arkadaşın ne yazdığına bakıp çıkıyorum.Maalesef ki onlar da pek yazmıyor.
Çok değerli insanların var olduğuna inandığım bu forumda kimsenin yazmamasını oturup düşünün lütfen. Alakalem sadece 1-2 aydır burda. O yokken de kimse yazmıyordu
Moderatör olarak başarılar dilerim. Ancak öz eleştiriye kendinizde başlayın derim
Saygılar

Yorum