Aralık ayından çok umutluyum. Anladınız.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
GOLD ONS için yüksek dalgalı , tuzaklı 3 haftanın başladığını düşünüyorum..
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..
GOLD ONS Long 4150.......
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
👍 1Yorum
-

Bist100 Durum Tespiti
•Halâ düşen ana ve ara trenddeyiz.
Olumsuz Senaryo
•Halâ düşen ana ve ara trenddeyiz.
•Endeks bu hafta eksi - kırmızı kapattı.Olumsuz.
İki hafta üstüste yeşil kapatırsa olumlu düşüneceğiz.
Olumlu Senaryo
•Endeks halâ ara trend etrafında dolaşmaya devam ediyor.Dikkatli olunmalı.
•Endeks iki haftadır , haftalık bazda ema 5 üzerinde kapattı.Olumlu.
•Üç haftadır dipler ve tepeler yükseliyor.Olumlu. Ancak dikkatli olmak gerek.
•Endeks düşüşle kapattı ancak trend üzerinde durdu. Bu bir yükseliş onayı mı yoksa değil mi gelecek hafta belli olacak.
Not:Gelecek hafta yine kritik bir hafta olacak.Uzun yeşil bir mum gelene kadar şüpheler devam edecek.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
☕ 2Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
GOLD ONS Long 4150.......
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..
Viop Long 12200.....
Ayrıca pay vadeli hisse Long....
Gold Long 4150 maliyetle devam........
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
👍 1Yorum
-
-
-
Forumdaşlar ben gerçekten olayı anlamadım emminin durumu iyi mi ne oldu site güncellemesinden sonra emmi buraya hiç yazmamaya başladı başka bir yerde mi yazıyor kaldık yanlız diğer köydede ağzını bilmeyenler küstürdü buraya neden küstü anlamadım bilgisi olan yazsın lğtfen en azında bu arada inşallah sağlık durumu iyidir.Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum
-
Furki49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForumdaşlar ben gerçekten olayı anlamadım emminin durumu iyi mi ne oldu site güncellemesinden sonra emmi buraya hiç yazmamaya başladı başka bir yerde mi yazıyor kaldık yanlız diğer köydede ağzını bilmeyenler küstürdü buraya neden küstü anlamadım bilgisi olan yazsın lğtfen en azında bu arada inşallah sağlık durumu iyidir.yuzde yuz mala girdik....9000 endekste.....HEDEF FEYZA DEDIK..... eeee....borsa cikacak....sonra duzeltecek....sonra daha cok cikacak....sonra gene dusecek.... biz ele yatacakmiyiz malda....biz okuzmuyuz.... olurmu olum....biz okuz olurmuyuz....BIZ CINIZ....HEDGE....VIOP SHORT VE LONGLA....adami anasindan dogduguna pisman ederiz.... nasil....kuzu dalga teorisi ile ula....
Yorum
-
Devamını getiremiyor şimdilik maalesef.sarisicak01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet , beklenen uzun yeşil mum geldi. Yukarı trend hayırlı olsun.
Yukarı trend oluşmadı henüz, 11200 yi hacimli ve dik uzun bir bar ile yukarı kırmadıkça, satış fırsatı oluyor ataklar.
yukarı hacimli kırarsa birşeyler olur gibi.
Yorum
-
Haftalık olarak göstergelere baktığımda göstergeler "Trend başladı." diyor.smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Devamını getiremiyor şimdilik maalesef.
Yukarı trend oluşmadı henüz, 11200 yi hacimli ve dik uzun bir bar ile yukarı kırmadıkça, satış fırsatı oluyor ataklar.
yukarı hacimli kırarsa birşeyler olur gibi.
Yorum
-
11200-11250 hacimli yüksek yeşil barla geçilmedikçe trend oluşmayacak bana göre.sarisicak01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haftalık olarak göstergelere baktığımda göstergeler "Trend başladı." diyor.
adamlar sürekli 11200-11000 arasından satıyor. Bura sert geçilmezse ve hatta gapli, satış devam edecek diye düşünüyorum. Geçirirse ne ala o zaman bakarız.
☕ 1Yorum
-
Haftalık bazda ema 5 e bak istersen(11868 gibi , şimdilik).smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
11200-11250 hacimli yüksek yeşil barla geçilmedikçe trend oluşmayacak bana göre.
adamlar sürekli 11200-11000 arasından satıyor. Bura sert geçilmezse ve hatta gapli, satış devam edecek diye düşünüyorum. Geçirirse ne ala o zaman bakarız.
Endeksi ısrarla üzerinde tutuyorlar.
Amaç endeksi düşürmek olsaydı bu kadar uğraşmazlardı.
😎 1☕ 1Yorum

Yorum