Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Apple Goes MAGA: $500 Billion Investment Plan In America, 20,000 New Jobs
Bloomberg reports Apple plans to unleash a tsunami of investments in the US, upwards of $500 billion over the next four years, including a new AI server manufacturing plant in Houston, Texas, and a supplier academy in Michigan.
ABD tekrar 'great' olacak gibi duruyor.
Ya biz?
bu işlerin bir yerde sarpa saracağını büyük yatırımcılar görüyor.
Trump yönetimi bunu göremiyor - mu?
ya da görüyor ve üstüne gidiyor belki? (new world order)
grafiklerinizdeki rakamlar hangi ortalama vb nin sonucudur ?
açıklarmısınız ?
Teşekkür ederim sn. radyolog. Uzun yılların birikimi neticesinde oluşturduğum sistemleri ve piyasa deneyimlerimi kitap haline getirmek için çalışıyorum. Burada sistemlerle ilgili bir açıklama yapmayayım fakat arzu ederseniz kitap ortaya çıktığında bilgilendirme yapabilirim.
Affına sığınarak çıkan bu paranın hangi enstrümana girmesini bekliyorsun.
Ben de buna benzer bir soru da sormuştum sayın Kuzu’ya.
10 yıllık us bono o zaman 4.80 civarıydı şu anda 4.34’e kadar düştü.
Warren Buffett hisseden çıkıp parayı US bono/tahvile yatırdı.
TLT fonu var.
Teşekkür ederim sn. radyolog. Uzun yılların birikimi neticesinde oluşturduğum sistemleri ve piyasa deneyimlerimi kitap haline getirmek için çalışıyorum. Burada sistemlerle ilgili bir açıklama yapmayayım fakat arzu ederseniz kitap ortaya çıktığında bilgilendirme yapabilirim.
çok sevinirim sn bayındır
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum