Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk toparlayan altın olmaz mı Sn. kuzu, kolaylıklarkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryikilacak her yer.....ama heryer.....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryikilacak her yer.....ama heryer.....
Kuzum elim tuşta bekliyorum alış için. Gel yıkılırken birlikte alalım. Tamam bankalar yıkılsın ama şunu anlayamıyorum ; Ereğli 19 Petkim 15 Kchol 135 Tuprs 115 Şişe 35 nasıl almam. Bu fiyatların altında hükümet kalır yahu. Hükümetleri göçertir bu fiyatlamalar. 7200 vs aklım almıyor vallahi. Dolar bazında bu malları sattığımız rakamları hatırla kurban olam. Senin dediğin endeks seviyelerine bu malları yedirmezler.
Yorum
-
Sn Kurt hoşgeldiniz, sizin görüşünüz de Parelel mi?kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum elim tuşta bekliyorum alış için. Gel yıkılırken birlikte alalım. Tamam bankalar yıkılsın ama şunu anlayamıyorum ; Ereğli 19 Petkim 15 Kchol 135 Tuprs 115 Şişe 35 nasıl almam. Bu fiyatların altında hükümet kalır yahu. Hükümetleri göçertir bu fiyatlamalar. 7200 vs aklım almıyor vallahi. Dolar bazında bu malları sattığımız rakamları hatırla kurban olam. Senin dediğin endeks seviyelerine bu malları yedirmezler.
sadece birini yazayim....
SISE....ilk tepki koyacagi yer...yani hekiki tepki yuzde 20 cikis....28 panginot...sen 35 demissin....28 panginottan yuzde 20 tepki koyarsa 35 panginot....YANI ALALIM DEDIGIN 35 DE....BEN SATACAGIM....
28 DEN AL....35 DEN SAT....
TEKRAR DUSECEK....35 DEN YUZDE 50....17.5 PANGINOT....BU SISE nin uzun vade duzeltme dibi....5 yil mermi gibi cikti....onun dibi 17.5 hale.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tum borsalar bagiriyor....TIGANDIM...SISTIM....ayni SISE gibi...SISE tigandi....takasina bak....FONLARDA.....35 KIRILDIMI....SISE KUSACAK....SICACAK....MIDESINI...BAGIRSAKLARINI TEMIZLIYECEK.....SEFFAF OLACAK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
URUNLERINE YUZDE 25 GUMRUK VERGISI KONACAK....satamaz.....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa ne bileyim emmi
Şişenin buradan 17.5 olması hayal gibi geliyor
Ama bir yandan da sen dersen oluyor
Beynim yandı
Bu adamlar deli gibi yatırım yaptı büyüdükçe büyüyor hiç mi bunların önemi yokturYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
BEN NE DERSEM ODUR....Bayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SASA 3 OLACAK DEDIM....CUSSS DEDILER....OLDU.
ilk feyza SASA idi....ikinci feyza SISE idi....bunlarda 5 yil yattim....ve tepede caktim....
simdi dedigim yerlere sira ile inecekler....
indiler mi.....BINECEGIM....HOROZUN TAVUGA BINDIGI GIBI.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILI BAYINDIR....
BANKALARDAN BASLA....tum 30 kaartlarinin graflarini as....bu ortalamalarla....tam istedigim gibiler...sade ve temiz.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum