Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sonuç değişmez. Takkenin altındaki kelin görünmesini 9 ay ertelemiş olurlar." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
-
o halde yoku sattılar ,tepkide kodu, bisteki bu rahatlık nedir .Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSonuç değişmez. Takkenin altındaki kelin görünmesini 9 ay ertelemiş olurlar.
Yorum
-
Üstadım daha ne olsun. Koy enflasyonu da üstüne koskoca Koç 270 den 160 a düşmüş.URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero halde yoku sattılar ,tepkide kodu, bisteki bu rahatlık nedir .
Bist 100 rakamına bakmak illüzyondan başka bir şey değildir.Reel olarak bakınca çoğu şirket 5000 endeks fiyatına düştü.En kötü görüldü iddiasında değilim
ama bundan sonra aşağı 1 birim risk varsa yukarı doğru 5-6 birim ödül var bence. O yüzden bistte çok daha aşağıları gelmesi sadece ciddi iç siyasi çalkantıyla olur diyorum.
Öyle bir şey de olursa ne yapayım borsayı, parayı…" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Günaydın, Hayırlı haftalar,bereketli günler..." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
valla aşırdım sn çakırmetinÇakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstadım daha ne olsun. Koy enflasyonu da üstüne koskoca Koç 270 den 160 a düşmüş.
Bist 100 rakamına bakmak illüzyondan başka bir şey değildir.Reel olarak bakınca çoğu şirket 5000 endeks fiyatına düştü.En kötü görüldü iddiasında değilim
ama bundan sonra aşağı 1 birim risk varsa yukarı doğru 5-6 birim ödül var bence. O yüzden bistte çok daha aşağıları gelmesi sadece ciddi iç siyasi çalkantıyla olur diyorum.
Öyle bir şey de olursa ne yapayım borsayı, parayı…
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Demİncekki Ankara depremi palavrası kadar cürümleri olur.. Bunnarın esamesi bile okunmaz halleri..iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanırım Tüsiada ayar verilmesi + şirketlere kayyum atanmasının yasalaşması , 'şirketlerinizi bize devredin ya da biz devralmasını biliriz' gibi bir mesaj içeriyor.
Bu durum ülkede yeni bir dönemin başlangıcı olabilir mi acaba?
Ellerinden geleni ardlarına mı koymu$lar sanKim bugüne kadar ?? ), buyursunlar hodri styleA.
ALınır boyLARININ ölçüsü anında $ip$ak$ok, hOney $arkıları bile VAR çe$it çe$hit..
Yorum
-
anlık pullback boga tuzagı gibiTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu sefer alıyorlar gibi ne dersiniz düşemeyen endeks çıkar mı artık
Yorum

Yorum