URANACUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili hanimefendi.....
gorunen....senin gordugun gibi....
SARI GACI....beni ikiyor....furusma bitmedi henuz....SIZ KUYUMLARI TUTUN....bununla ben ask yasiyorum....kendi paramla....
DEDIM KI.....
YATSIN YANIMA....
SARILMASIN....
DONSUN UYUSUN....
BIR GECE KALSIN YANIMDA....
25 YILI ANSIN GITSIN DEDIM....
gitmiyor....HANIMEFENDI....
HER GECE....USTUME CIKIP BENI IKIYOR.....
artik dayanamiyorum.....bir akil verin bana...
sevgili abica.....
bu mesajim....1970 de altina yapilani anlatiyor....
yatsin yanima.....ENFLASYON bunu altina diyor.....sarilmasin....donsun uyusun....DUMPINGI anlatiyor....25 yili ansin gitsin.....AMRIKI DIS BORCUNU KASTEDIYORUM....
3 AYDIR....BU KONUYU CALISIYORUZ.....hanimefendi diye hitapettigim kisi....beni ikna etti....onun kurguladigi oyun dogru.....benim ki YALNIS.....
fekaattt.....
her an....FED bu aldiklarini geri kusarsa....BENIM TEORIM DOGRU CIKACAK....
BU YUZDEN SHORTUM....VE YANINDA YATIYORUM SARILMADAN.....
ileride herseyi acikca yazarim.....simdi yazmam yasak.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu olanlari geriye gidin okuyun....5 veya 6 at once yazdim....
BUYUK DONUSUM.....
ele bele deelll.....
ele seyler olacak ki....AKLINIZI CORBAYA KARISTIRIP YIYECEKSINIZ....
ELE BELE DEELLL.....hersey cok fecii degisecek....guvendiginiz DAGLARA KARLAR YAGACAK.
dedim.....gerilerde.....
ve basladik....2025.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
birden ve aniden ZENGIN OLMAK MI ISTIYORSUN.....
bu soruya cevap bul....ve ona gore yatirim yap....
ne oluyor suan.....
birileri 1 trilyon dolar verip ALTIN aliyor.....birileri ise altini verip 1 trilyon dolar aliyor....
altini iktir et....SORU SU....
BU 1 TRILLION DOLARI ALAN....BU PARAYI NEYE YATIRACAK???????YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Daha dün br arkadaşla konuştuk, adamlar ne altın alıyor ya hala alıyor dedi. Ben de onlar alıyor da birileri de satıyor şu an dedim. Gerçekten nereye konacak kuzu hocam bu dolarlar. Bir miktarı bitcoine gidebilir. Bir sürü haber çıkt piyasaya altına elternatif diye...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirden ve aniden ZENGIN OLMAK MI ISTIYORSUN.....
bu soruya cevap bul....ve ona gore yatirim yap....
ne oluyor suan.....
birileri 1 trilyon dolar verip ALTIN aliyor.....birileri ise altini verip 1 trilyon dolar aliyor....
altini iktir et....SORU SU....
BU 1 TRILLION DOLARI ALAN....BU PARAYI NEYE YATIRACAK???????
Yorum
-
Devlet Tahvilinde...hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSorulacak bir soru da şu: Balinalardan biri olan W. Buffet hisseleri satıp nakite döndürdüğü dolareslerini nereye koydu ya da koyacak?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum

Yorum