Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
Yorum
-
Maalesef hocam. Sadece gün sonu total rakamları veriyorlar bülten olarak.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraçığa satış yapanları ANLIK izlemek mümkünmüdür ?
teşekkürler
Ben öyle biliyorum" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
NE OLDU....
ne dediysem o oldu.....
ne dedim....ben bu kerizi soyarim dedim.....
soydum mu....heee soydun kuzu....500 puvan.....
ne dedim....bu TRUMP manyagi...PIYASALARIN MAMINA CAKACAK....
CAKTI MI....heee cakti kuzu....piyasalar gocuncede odu gotune karisti CARK ETTI.....
ne dedim....AMRIKIDE DEMOKRASI OLDU....OLIGARSI VAR....
BORSALAR GOCUNCE....OLIGARGLAR TRUMP A....cark et batariz dediler....
ne olacak.....
BU MANYAK TRUMP....CELIK COMAK OYNAMAYA DEVAM EDECEK....PIYASALARDA OYNAK OLACAK....KUZU DA SUREKLI SOYACAK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MAL NEZAMAN ALIRSIN KUZU....
heran.....birden ve aniden....
TARZIM DEGISTI....OYNAK PIYASA....ve ACIKCI AVI....
SISE....36 DA....
SASA.....3.50 DE....
bununla neyi kastediyorum....BANKALAR YATAYLASIRKEN....SANAYI INDEKSI FIRLIYACAK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ORTAKLARIMA....
NE YAPTIK....
8600 DEN MALI ALIP....10200 DE YUZDE 20 KARI KAPTIK....PARAYI MEVDUATA KODUK AYLIK YUZDE 4 ALDIK....simdi FONA kodum....cunki....HERAN FONDAN CIKIP MAL ALABILIRIM....viop u 11 600 lerde shortladim....11 100 lerde ciktim....500 puvan aldim....hesaplariniza girdi....
bana TALANCI kuzu derler....ula kerizzler....
simdi....dashaklarim avuclarimda.....iktigim kerizler YARALARINI YALIYOR....yalasinlar....semirsinler eccik ki...gene ikeyim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum