radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
11268 başlamıştık şimdi 11600 SN. Radyolog" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
-
parasal olarakta artidami sn çakirmetin ?çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11268 başlamıştık şimdi 11600 sn. RadyologDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Anlamadım maaalesef. Parasal derken ??radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparasal olarakta artidami sn çakirmetin ?" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
yani mesela bir hisse yükselir ama para çıkışıda olabiliyor. hep derler ya , X30 AY VADE artıda diye..tlÇakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnlamadım maaalesef. Parasal derken ??
olarak
not : viop konusunda tamamen cahilim. yanlış sormuşta olabilirimDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Sayın radyolog,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterViop x 30 ocak vade
şu ana kadar artidami eksidemi ?
Yardimci olabilecek arkadaş varmi ?
Viop 30 Ocak vade mevcut değildir.Şu anda Şubat vade işlem görmektedir.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Viop'ta böyle bir şey yok diye biliyorum. Viop ta Açık pozisyon sayısıyla( Aps )ölçüyorlar durumuradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryani mesela bir hisse yükselir ama para çıkışıda olabiliyor. hep derler ya , X30 AY VADE artıda diye..tl
olarak
not : viop konusunda tamamen cahilim. yanlış sormuşta olabilirim
VİOP’ta açık pozisyon sayısının artması ya da azalması neden önemlidir?
Açık pozisyon sayısındaki artış veya azalış fiyattaki ve hacimdeki değişime göre birlikte değerlendirilir.
FİYAT HACİM APS PİYASA
Yukarı Artıyor Artıyor Yukarı Doğru Güçlü
Yukarı Azalıyor Azalıyor Yukarı Doğru Zayıf
Aşağı Artıyor Artıyor Aşağı Doğru Güçlü
Aşağı Azalıyor Azalıyor Aşağı Doğru Zayıf" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
teşekkür ederim sn i.hakkıihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın radyolog,
Viop 30 Ocak vade mevcut değildir.Şu anda Şubat vade işlem görmektedir.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
SISE....38 DEN ALDIM...44 DEN SATTIM....tekrar 38 e dustu....KCHOL de oyle....baskalarida var.....
NEYLE ILGILI BU.....ACIGA SATISLA.....
AVCILAR VE AVLAR.....
AVCI....aciga satisciyi gorurse bir hissed....o hisseyi yukari basip...ACIGA SATISCIYI OYAR....
KUZU KURALI....ACIGA SATIS VE AVCILAR SAVASI VARSA....KURUNUN YANINDA YASDA YANAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
GELDILER.....
niye geldiler....CARRY TRADE yapmak ucun geldiler....
YAPTILAR....
bir yil dolmak uzere....CIKMAK ISTIYORLAR.....
TARRAGIMI CIKARLAR.....
kuzu ve sulalesi bunlari soydu....sogan gibim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bu haftalık verilerde carry çıkışı başlamış görünüyor emmikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGELDILER.....
niye geldiler....CARRY TRADE yapmak ucun geldiler....
YAPTILAR....
bir yil dolmak uzere....CIKMAK ISTIYORLAR.....
TARRAGIMI CIKARLAR.....
kuzu ve sulalesi bunlari soydu....sogan gibim....
Ama yabancı yerleşikler de 390 milyon dolarlık hisse almışlar
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAYBOLMADIM....amrikili pankalarla konusuyorum....
diyorlarki.....
kuzu bokunu yiyem mal al....millet mala kilitle....
CARY TRADE ucun geldik....bankalari aldik....satip kacacagiz....
emme....ALAN YOK....
hergun rapor yayinliyoruz....gelin alin ucacagiz....GELMIYORLAR....
bize yardim et....ayaklarinin altini yaliyalim eyyy BUYUK EVLIYAULLAH....
NOOOLUR.....MALA GIR.YENI TURKIYE VETANDASLARIMIZ VAR.....bursodalar....surunuyorlar....biz her at yuzde 4 net faiz aliyoruz....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBENDE DEDIM KI....
sizi turk vetandasi yaptim....BI BAKIN BAKALIM NASIL BIRBISEYMIS TURK VETANDASI OLMAK.....surunun ipneler dedim..../
BILDIRCIN kebab yeyip Iraqi cekiyoruz....EKMEK ELDEN SU GOLDEN....HA HA HA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Stopaj 15 olacakmış sonucu değiştirir mikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYENI TURKIYE VETANDASLARIMIZ VAR.....bursodalar....surunuyorlar....biz her at yuzde 4 net faiz aliyoruz....
BILDIRCIN kebab yeyip Iraqi cekiyoruz....EKMEK ELDEN SU GOLDEN....HA HA HA.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaybolmadim....amrikili pankalarla konusuyorum....
Diyorlarki.....
kuzu bokunu yiyem mal al....millet mala kilitle....
Cary trade ucun geldik....bankalari aldik....satip kacacagiz....
Emme....alan yok....
Hergun rapor yayinliyoruz....gelin alin ucacagiz....gelmiyorlar....
Bize yardim et....ayaklarinin altini yaliyalim eyyy buyuk evliyaullah....
Nooolur.....mala gir.aferim.....çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolatilite iyice azaldı. Açığa satış başladığı halde hacmin artmaması
arzın kuruduğunu , satıcıların çok da istekli olmadığını gösteriyor bence.
Umarım ve tahmin ediyorum ki şubat ayı ile birlikte bu fiyatlardan da alınır artık diyen alıcıların iştahıyla
sert bir yukarı hareket başlar artık. Bu kadar güzel tobo 'yu da heba etmezler umarım.
9900 stopla pozisyonumu arttırıyorum.
Hayırlısı...

kilit cumleler....VOLATILITE IYICE AZALDI...ARZ KURUDU....saticilar istekli degil....
bu cumlelerin anlami....ACIGA SATIS VAR VE AVCILARIDA VAR....
SONUC....8200 ENDEKS ALLAHIN EMRI GIBI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum