Tuncer Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu hocam, ya yaptıklarını cehaletten yapmıyorlarsa. Uğrunda ölürüz, biteriz dediklerini aslında hiç iplemiyorlarsa?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterturk milliyetcileri titreyip kendilerine donup....bu kerizzleri derin uykudan uyandirmalidir....cok cahiller.
BEN ONU YAPIYORUM....SEFERBERLIK ILAN EDIYORUM....BU CAHILLER...ULKEYI COKERTECEK.
Yorum
-
Bu cümle bana bu "efsane"yi hatrlattıCezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler Sn.kuzu. Nereye kaçacağız...

Yorum
-
Turkiye, imparatorluklar gecmisi olan binlerce yildir devlet gelenegi olan bir buyuk devlettir.
50 lerden 2000 lere dek natonun uydusu ve israilin hamisi olarak rezil bir durumdaydik.
yeni yeni istihbaratimiz ve ordumuz icindeki safralarini atmaya basladi urlar alinmaya basladi.
daha once o kadar icimizdelerdiki mitin askerin maasini cia verirdi.
icimize giren nato bizi alevi sunni , solcu sagci diye bolup birbirimize kirdrtti senelerce.
gladyo generallerimizi helikopter dusurerek oldurur, ugur mumcu gibi vatansever evlatlarimizi havalara ucururdu , ertesi gunude medyalari vasitasiyla , seriat ve iranla korkutup milyonlarca guya akilli vatan evladini irana olum diye bagirttirirlardi.
kendimizi koruyacak silahlari kendimiz uretir olduk,
dogrudur etrafimiz atlantik otesinden gelen tarafindan kusatilmis ve mermileri direk yada taseronlari vasitasiyla bize cevrilmis durumda,
guya natodayiz ama gercekte nato tamamen bizi kusatmis durumda,,
ne yapacagiz oturup aglayalim mi?
dolar mi alalim, bir yere mi kacalim?
hayir ne dolardan medet umacagiz nede dolari basan, bastigi kagit dolarla herseyimizi , ruhumuzu dahi satin alan bu ulkelere kucak atmak icin cirpinmayacagiz.
bu ulke bizim , bu mavi vatan bizim, mucadele etmeye devam.
Biz hic bir yere gitmeyecegiz,
atlantikin otesinden gelip vatanlarimizi cehenneme cevirenler er gec ****** olup gidecekler,
er gec butun insanlik alemi bana karsi kullandigin dolar denen silahi al bir yerine sok ama ben el surmuyorum diyecek, demeli.
adamlarin 60000 tane parali askeri varmis, topunun kokune kibrit suyu, devletimiz devlet gibi davranip , uc gunde o cografyayi hallac pamugu gibi atmali, atarsa sonuna kadar arkasindayiz.Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
SORU SU....BUGUN KI SATISLARINIZ....SURIYE ILE ILGILI MI....
HAYIR....HAYIR....SURIYE ILE ILGILI SATISLARIM HAFTAYA KARARLASTIRACAGIM....
BUGUNKI SATISLARIM....KUZU KURALLARI ILE ILGILI....
KIMI SATTIM.....BANKACILIGI.....NEDEN SATTIM....
KUZU KURALI...MALIYET DENGELERI VE ACIGA SATIS....BIR FINANSAL INSTRUMAN...3 AYDA YUZDE 30 CIKMISSA....O FINANSAL INSTRUMAN ACIGA SATILIYORDUR....HEMEN SAT.
3 AYDA YUZDE 35 CIKTI BANKALAR.....11 200 ENDEKSTEN 15 200 ENDEKSE....kuzu aciga satis kurali icine girdiler.....VE SATTIM....
HAFTAYA CUMA 10700 HEDEFIM VAR.....ORADADA DIGER KAARTLARI UFLEYECEGIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
GRAFICLERI BEN CIZERIM.....
simdi bankalar once az az cikarak yataylasacak....sonar....COKECEKLER....
onlar cokmeye baslamadan 10 700 u opecegiz....onumuzde ki hafta....
HERZAMAN....ILK BEN SATARIM.....HERZAMAN ILK BEN ALIRIM.....
cunkii....
ben lokomotifim....ardimda sayisiz vagon var.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SARI GIZDA....
KUZU UCUNBIRI KURALI GERCEKLESTI....SHORTCULARI 3 KEZ IKTI....HAFTAYA YUZDE 4 GOCECEK....yani SHORT actim.....kuzu kurali icabi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yuzde 4 dusecegine dair sozlesme mi yaptin guzum?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSARI GIZDA....
KUZU UCUNBIRI KURALI GERCEKLESTI....SHORTCULARI 3 KEZ IKTI....HAFTAYA YUZDE 4 GOCECEK....yani SHORT actim.....kuzu kurali icabi....
Yorum
-
Bu gadaa vagonu tek lokomotifle cekemezsin ula. En arkada bi lokomotif daha vardir, onu dile getirmiyorsun.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGRAFICLERI BEN CIZERIM.....
simdi bankalar once az az cikarak yataylasacak....sonar....COKECEKLER....
onlar cokmeye baslamadan 10 700 u opecegiz....onumuzde ki hafta....
HERZAMAN....ILK BEN SATARIM.....HERZAMAN ILK BEN ALIRIM.....
cunkii....
ben lokomotifim....ardimda sayisiz vagon var.
Yoksa arkadan Moshe mi ittiriyor?
Yorum
-

Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
•Yükseliş trendindeyiz.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
•9690 - 9780 araındaki boşluk halâ duruyor.Sağdaki küçük siyah dikdörtgen.
•Endeks Cuma günü yine küçük bir boşluk bıraktı. Boşluk , doldurulmak istenebilir.
•Endeks düşen trend çizgisinde durdu.(kalın siyah düşen trend çizgisi). Dikkatli olmak lazım.
Olumlu Senaryo
-------------------------
•Yükseliş trendindeyiz.
•Ara trendde yükseliş trendindeyiz.(Paralel kırmızı trend çizgisi)
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
Yorum
-
aslinda iki ayri bedende TEK INSANIZ....45 YILLIK ARKADASLIK....her alanda birbirimizi gecme istegi....sonunda....ikimizi TEK INSAN yapti....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu gadaa vagonu tek lokomotifle cekemezsin ula. En arkada bi lokomotif daha vardir, onu dile getirmiyorsun.
Yoksa arkadan Moshe mi ittiriyor?
benim ISRAEL de iki yil yasamama sebeb oldu....o zamanlar ISRAEL cok guzeldi...SOSYALIST bir hukumet vardi....ozgurlukler sonsuzdu....BU DINCI NETANYAHU HUKUMETI....once moshe yi cildirtti....cildirmak ondan bana gecti.....NEFRETI OYLE BUYUDU KI...BABASINDAN KALAN HERSEYI SATTI....ILISKISINI KOMPLE KESTI....o kadar cok gosteri organize ettiki....FILISTIN YANLISI...ISRAEL PASAPORTUNU IPTAL ETTI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BIZIM PLANIMIZ SUYDU....
HTS sama girer girmez.....TURKIYE....HALEP DAHIL....KUZEY SURIYEYE ORDUSU ILE GIRECEK....ILHAK EDECEK....BU HAKKI VAR....SURIYE SINIRINI....kiytirik bir fransiz ve bir ingiliz subay cizdi....BU BOLGE TURKIYEYE AITTIR....TARIHSEL VE NUFUS YAPISI OLARAK....
ne yazik ki....TURKIYE BU TRENI KACIRDI....cok yazik....
yerine...kosa kosa emevi camiine gidip NAMAZ KILDILAR....bu NAMAZ ICIN MI....TURKIYE 100 MILYAR DOLAR HARCADI SURIYE NEDENIYLE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KAZIK GOTLERINDE IDI....fekaat elbiseler icinde sakliyorlardi....KAZIK ilerleyip AGIZLARINDAN DISARI CIKINCA...Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirden bilgi akışı kesildi
Her akşam suriyeyi anlatan tv ler şimdi hiç bahsetmiyor
SAKLIYAMIYORLAR....agizlarini acinca KAZIK gorunuyor artikin....DINCILER....hem Israel de....hemde turkiyede....aynilar.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tek sansimiz kaldi.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIZIM PLANIMIZ SUYDU....
HTS sama girer girmez.....TURKIYE....HALEP DAHIL....KUZEY SURIYEYE ORDUSU ILE GIRECEK....ILHAK EDECEK....BU HAKKI VAR....SURIYE SINIRINI....kiytirik bir fransiz ve bir ingiliz subay cizdi....BU BOLGE TURKIYEYE AITTIR....TARIHSEL VE NUFUS YAPISI OLARAK....
ne yazik ki....TURKIYE BU TRENI KACIRDI....cok yazik....
yerine...kosa kosa emevi camiine gidip NAMAZ KILDILAR....bu NAMAZ ICIN MI....TURKIYE 100 MILYAR DOLAR HARCADI SURIYE NEDENIYLE.
APO....
DERSEKI....HALEP ten MUSUL a kadar....tum kuzey suriye de....REFERANDUM YAPILSIN....HALK TURKIYE YE MI...SURIYE YE MI BAGLANSIN....HALK KIMI SECERSE O....tabii APO turkiye diyecek.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum