Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • steve_harris
    Katılımcı
    • 11 Ocak 2019
    • 152

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.3 dolar.....ilk onemli hedefi.....6 at yatay....
    Fransız Saint Gobain ile birleşme mi öngörüyorsun ağabey?

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Misafir

,,

Yorum

• repalize
        Aktif
        • 05 Aralık 2011
        • 311

Sn. Kuzu’yu sadece borsa ve para piyasalarındaki hareket tarzıyla değerlendirmek yüzeysel bir yaklaşım olur. Onun derinliği, dünya tarihine ve insanlık olaylarına 5000 yıllık bir perspektifle bakabilmesi ve bu birikimi günümüz olaylarına anlamlı bir şekilde yansıtabilmesinde yatıyor. Bence, gerçek değer burada. Kuzu, olayları çok boyutlu bir bakış açısıyla ele alıyor ve geçmişi referans alarak geleceği yorumlama yeteneğiyle öne çıkıyor. Onu yalnızca finansal analizleriyle değil, tarihsel perspektif ve vizyonuyla da değerlendirmek, onun gerçek potansiyelini ve anlamını anlamak açısından önemli bir noktadır.

Bu şekilde, Kuzu'nun sadece bir piyasa uzmanı olmadığını, aynı zamanda çok daha geniş bir vizyon sunduğunu vurgulamak istiyorum.

Saygılarımla

Yorum

• repalize
          Aktif
          • 05 Aralık 2011
          • 311

...
          Last edited by repalize; 14 Ekim 2024, 09:47. Sebep: sehven 2 defa gödnerilmiş mesajım

Yorum

• sonperde33
            Tecrübeli
            • 03 Ağustos 2011
            • 2999

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            günaydın , bu dediğin ancak ons yıkılırsa olur gibi duruyor,

oda beton gibi hala.
            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzu hocam, ömür boyu çok olur ama 1 ay da az. Eğer geri gelirse de bir sınırı olsun saçma sapan nereden bulduğu belli olmayan graflarla istila etmesin forumu.
              El etek opmeden olmazzzz.Cami duvarina iserken dusunseydi.

Yorum

• raistlin39
                Katılımcı
                • 21 Temmuz 2016
                • 171

repalize Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sn. Kuzu’yu sadece borsa ve para piyasalarındaki hareket tarzıyla değerlendirmek yüzeysel bir yaklaşım olur. Onun derinliği, dünya tarihine ve insanlık olaylarına 5000 yıllık bir perspektifle bakabilmesi ve bu birikimi günümüz olaylarına anlamlı bir şekilde yansıtabilmesinde yatıyor. Bence, gerçek değer burada. Kuzu, olayları çok boyutlu bir bakış açısıyla ele alıyor ve geçmişi referans alarak geleceği yorumlama yeteneğiyle öne çıkıyor. Onu yalnızca finansal analizleriyle değil, tarihsel perspektif ve vizyonuyla da değerlendirmek, onun gerçek potansiyelini ve anlamını anlamak açısından önemli bir noktadır.

Bu şekilde, Kuzu'nun sadece bir piyasa uzmanı olmadığını, aynı zamanda çok daha geniş bir vizyon sunduğunu vurgulamak istiyorum.

Saygılarımla

Ben de Kuzu'yu 6 yıldır takip ediyorum. Birçok forumdaşın da dediği gibi bana da çok şey kattı. Sayın repalize'ın dediklerine ek olarak Kuzu'yu günümüz filozofu olarak görüyorum ve bu platformda bulunduğum için kendimi şanslı hissediyorum.

Yorum

• saleve
                  Aktif
                  • 27 Eylül 2013
                  • 244

Değerli forumdaşlar, eleştiri en doğal hakkımız. Sorun şu ki eleştirinin de, övgünün bir zarafeti bir nezaketi olmalı.

Bu arada Fransız şirketi ile şişe karşılaştırmasını okuyunca şu notu iletmek istiyorum;

Burada da işler, ekonomi hiç iyi değil, devletin borçları çok artmış,varlık sahibi olanlardan, sıradan

çalışanlara kadar yeni vergiler yükleniyor. Çalışmayanları beslemenin yükü gittikçe ağırlaşıyor.
                  ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

Günaydın Dostlar,
                    Kuzu hocam bir deryadır, okumasını bilene. 26 yıl oldu ben borsa ile tanışalı. Bu süre içinde çok yazar çizer , hocalar tanıdım, okudum. Sn. kuzu ile yollarımız kesiştiği günden beri onu okumadığım zaman hep kendimi eksik hissetmişimdir. Bu alemde onun gibi fikirlerini net yazan ikinci bir kişi bulmazsınız. Teknikçilerin bir çok analizi başarılı bile olsa sn. kuzu gibi öngörüleri aynı netlikle okuyamazsınız. Çünkü o bilgidir. Bu bilgi sadece macro ekonomi değildir. O bilgi tarihtir, siyasettir, bunlara bağlı stratejilerdir. Bu sebeple Sn. Kuzu , her zaman baş tacımız. Onu okuduğumda gerçekten ikinci bir kişiyi okuma gereği hissetmiyorum bu alanda. Kendi adıma benim için büyük şans. Özetle "evliyaullah" ımızın değerini bilin, derim.
                    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• kurt
                      Tecrübeli
                      • 20 Aralık 2022
                      • 1361

TCMB faiz kararı perşembe günü....Piyasa TCMB'den faiz indirimi bekliyordu...

Ancak son açıklamalarla bu beklenti ötelenmiş olabilir..

Bist Cuma günü ardından , bugünde yeni düşük geldi..

Kısa vade ile orta vade farklıdır...

Aşağıda 8400-8700 aralığı önemli destek....

Bugünden itibaren SEÇEREK HİSSE alımına başlıyorum...

Hayırlısı..
                      Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kurt
                        Tecrübeli
                        • 20 Aralık 2022
                        • 1361

Hayırlısı..

Yorum

• Misafir

8700 un faydaları, yan etkileri,

Yorum

• sonperde33
                            Tecrübeli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 2999

şuraya 3 kaart yazıyorum izlemelik kısa vade

borusan odas petkm
                            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kurt
                              Tecrübeli
                              • 20 Aralık 2022
                              • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hayırlısı..

Endeks 8720.....

Beğendiğim üç hisse senedi içinde ilk sıralarda olan iki hissede alım yaptım..( biri u30 hissesi )

Hayırlısı olsun.....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

hafta sonu yazdi....YOUNG TURK....brooker forumuna.....

"suan 1 dolara aliyorsun....martta 2 dolara satiyorsun"

bugun aliyorlar....TARRAGIMI COKERTIRSINIZ ARTIK.....sise...

FURUS ARALIGI.....34 ILA 38 ARALIGI.....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information