neredeyse 15 yıldır sizi takip ediyorum sayın kuzu ne gördüyseniz açıkça yazıyorsunuz ve hemen hepsinde de haklı çıkıyorsunuz. sizi okumak büyük şans iyi ki varsınız.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu da ,haftalık yorum yapamayacağım ve grafik asamayacağım demektir.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokuyucularim.....pazar aksamina kadar....bu sahifeler sizin...
borsa yorumu yazani....graf asani kovarim....BEN VE SIZ...COK YAZDIK...SUSALIM BIRAZ.
MEYDAN....OKUYUCULARIMDA.
Zaten bu hafta birşey yazmasam da olur. Geçen haftanın aynısı oldu.
Ekim ayı böyle geçer. Umutlar Kasım ayına kaldı.
Yorum
-
Plan ve strateji dehası Sayın Kuzu.
Işığınızla yolumuzu buluyoruz. Emeklerinze sağlık.
Hep bizimle kalın. Sağolun , varolun.
Yorum
-
Büyük bir dehasınız Sayın Kuzu,Sizi soluksuz takip ediyorum ve sizi okuduğum için kendimi şanşlı hissediyorum.Çok harika ve yüce iyiliksever bir insansınız.40 yıl arasam böyle bir dehaya rastlamak zor.Size ve sizi bizimle buluşturan Key Borsa forum kurucusuna çok teşekkürler,saygılar…
Yorum
-
Alemin kralı,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokuyucularim.....pazar aksamina kadar....bu sahifeler sizin...
borsa yorumu yazani....graf asani kovarim....BEN VE SIZ...COK YAZDIK...SUSALIM BIRAZ.
MEYDAN....OKUYUCULARIMDA.
Kazan mubarek olsun !
Yorum
-
daha cok zamparalikta efsane galiba sevgili kurt.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KUZU EFSANEDİR...
muhterem üstadım tebrik ediyorum..
Kahveler benden..
sevgi ve saygılar.
Yorum
-
daha cok zamparalikta efsane galiba sevgili kurt.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KUZU EFSANEDİR...
muhterem üstadım tebrik ediyorum..
Kahveler benden..
sevgi ve saygılar.
Yorum
Yorum