Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ne zaman dedim.....8 AY ONCE.....
NE DEDIM......BORSADAN VE DOLARDAN CIKIP....GRAM ALTIN VE TL MEVDUATA GIRIYORUM
hedefim neydi.....1 milyon dolari 1 milyon 300 bin dolar yapmakti..YUZDE 30 KAR.
hedefime ilk ulasan kimdi.....ALTIN....SATTIK 2550 DE....YUZDE 30 KARI ALDIK.
altindan elde ettigimiz bu kari ne yapacagim.....BORSAYA SOKACAGIM.....PARA HAZIR....
NE ZEMAN SOKACAGIM DEDIM.....ORTALIK KAN GOLLUNE DONUSTUGUNDE.....
ortalik kan golune donusuyor mu BURSODA....HEEEE DONUSUYOR....KUZU ALIMA HAZIR MI.....HEEE HAZIR....
PEKI BU 8 AY BOYUNCA OLANLAR NEDIR.....BIR KUZU KLASIGIDIR.....NE DIYORSA ODUR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hocam 200 günlüğü daha yeni kırdık belkide yarın tutup geri alacaklarkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne zaman dedim.....8 AY ONCE.....
hedefim neydi.....1 milyon dolari 1 milyon 300 bin dolar yapmakti..YUZDE 30 KAR.
altindan elde ettigimiz bu kari ne yapacagim.....BORSAYA SOKACAGIM.....PARA HAZIR....
ortalik kan golune donusuyor mu BURSODA....HEEEE DONUSUYOR....KUZU ALIMA HAZIR MI.....HEEE HAZIR....
PEKI BU 8 AY BOYUNCA OLANLAR NEDIR.....BIR KUZU KLASIGIDIR.....NE DIYORSA ODUR.
Senin alım yerin daha alttadır he
Yorum
-
Hocam 200 günlüğü daha yeni kırdık belkide yarın tutup geri alacaklarkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne zaman dedim.....8 AY ONCE.....
PEKI BU 8 AY BOYUNCA OLANLAR NEDIR.....BIR KUZU KLASIGIDIR.....NE DIYORSA ODUR.
Senin alım yerin daha alttadır he
Yorum
-
sevgili MARMARALI.....
MAL ALACAGIZ.....KAARTLARIN SON HALINI AS.
KADAYIFIN ALTI KIZARDI.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Mal alacaksak ereğli alalım emmikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili MARMARALI.....
KADAYIFIN ALTI KIZARDI.....
Hiç düşmüyor bu ya
Altın çelik beklenti çok bunda kaç senedir yatıyor
Yorum
-
Mal alacaksak ereğli alalım emmikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili MARMARALI.....
Hiç düşmüyor bu ya
Altın çelik beklenti çok bunda kaç senedir yatıyor
Yorum
-
20-50-100-200 günlükte son durumlar...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili MARMARALI.....

Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne zaman dedim.....8 ay once.....
ne dedim......borsadan ve dolardan cikip....gram altin ve tl mevduata giriyorum
hedefim neydi.....1 milyon dolari 1 milyon 300 bin dolar yapmakti..yuzde 30 kar.
hedefime ilk ulasan kimdi.....altin....sattik 2550 de....yuzde 30 kari aldik.
altindan elde ettigimiz bu kari ne yapacagim.....borsaya sokacagim.....para hazir....
ne zeman sokacagim dedim.....ortalik kan gollune donustugunde.....
ortalik kan golune donusuyor mu bursoda....heeee donusuyor....kuzu alima hazir mi.....heee hazir....
peki bu 8 ay boyunca olanlar nedir.....bir kuzu klasigidir.....ne diyorsa odur.
tl mevduata devam edecegiz....o ikinci asama...
Altindan ciktik....niye....para ilazim....bursoda....buyuk panic satislari an meselesi....ekim demistim 8 ay once.
STRATEJIK PLANIMI.....AYNEN UYGULUYORUM.....
hicbirsey....hicbirhubar.....beni durduramaz....
niye....
cunkiiii....
bu stratejik planimda....hersey dikkate alindi.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
buyuk panic satislarinda.....yuzde 50 cikis....hemen takip eder....
BIZLER....
BU OLANLARDAN ETKILENEMEYIZ.....BIZ BUNLARIN OLACAGINI 8 AY ONCE YAZDIK..POZIZYONLARIMIZI ALDIK...KAR REALIZASYONU YAPIYORUZ...SIMDI OLUYORLAR.....NE YAPACAGIZ.....MAL ALACAGIZ....NIYE....ONUMUZDEKI 8 AYA.
KIMDEN ALACAGIZ.....
8 AY ONCE....BU YAZDIKLARIMA INANMIYANLARDAN....BATAN GEMININ MALLARI BUNLAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MALDAKI KARDESLERIME.....
DEATH CROSS olustu....mal satilma donemi bitti....sabir ederseniz....8 at sonar....BASABASLA SATARSINIZ....simdi satarsaniz....paranizin dortte ucunu kaybedersiniz.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ESCALATION DOMINANCE....bunda top IRAN da idi....ve topa furdu...FECI FURDU HEMDE.
Israel....IRAN PETROL URETIMINI YOKEDECEK....bu yarin.....PETROL 150 DOLAR HAFTAYA....
ANLAMI.....PETROLU SHORTLUYACAK PARA HAZIRLAMALIYIZ....
ELIMDEKI.....STRATEJIK PLAN....BUNU SOYLUYOR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
O zaman önce longlasak mı emmikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterESCALATION DOMINANCE....bunda top IRAN da idi....ve topa furdu...
Israel....IRAN PETROL URETIMINI YOKEDECEK....bu yarin.....PETROL 150 DOLAR HAFTAYA....
ANLAMI.....PETROLU SHORTLUYACAK PARA HAZIRLAMALIYIZ....
ELIMDEKI.....STRATEJIK PLAN....BUNU SOYLUYOR....
Bu arada vadeliyi yine geri aldılar garip şeyler oluyor beklenti bitti mi bu kadar mıydı savaş
Yorum

Yorum