Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Bugün görülen en düşük ( şu ana kadar en düşük 9527 görüldü ) ardından yarın belki bir yeni düşük daha gelir yada gelmeden ,hafta sonuna kadar tepki yükselişi ihtimali olduğunu düşünüyorum...
Basılacak mal alınır...
Basılacak mal alınmazSA , ilerleyen yapı PY için daha az kazançlı olabilir..Bence tabii...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Bugün görülen en düşük ( şu ana kadar en düşük 9527 görüldü ) ardından yarın belki bir yeni düşük daha gelir yada gelmeden ,hafta sonuna kadar tepki yükselişi ihtimali olduğunu düşünüyorum...
Basılacak mal alınır...
Basılacak mal alınmazSA , ilerleyen yapı PY için daha az kazançlı olabilir..Bence tabii...
50-100-200 günlük ortalamalar destek ve dirençleri NET olarak gösteriyor...
Gösterilen ve gerçekler farklı olabilir...Bence..
Kısa vade ile orta vade farklıdır...
sevgi ve saygılar..
Velhasıl short pozumun hedefi 9200 bölgesidir.
Burayı test etmek isteyecektir her halukarda..
9200 gelene kadar ekstra bir analiz yapmama gerek yok..
Ya gelecek ya da gelecek.. Başka çare yok...
(Elimde 10840 ortalamalı zararda bekleyen ekim vade endeks short var/teminat ekleyerek beklemeyi tercih ettim
Bir de 67.30 maliyetli akbank short var ekim vade)
yeşillerin gunu olur umarım,1.yeşil tamam .2.yesile, 1. beyaz da olabilir,ama bir fobimiz var o da kmavi, onu da halleder ler bu kadar düşüşten bir tepki olur mu
Basılacak mal alınır...
200 günlük ort.9450 kırıldı...Şu ana kadar en düşük 9301 görüldü...
Kırılan 9450 desteği , artık direnç olacak...
Düşüşün sebebinin JEOPOLİTİK ve bu konuda gelen açıklamalar olduğunu düşünüyorum..
Basılacak mal alınsaydı ,yukardan yeni bir satış fırsatı olacaktı..
Bugünkü düşüşten payımı alamadım...
Negatif JEOPOLİTİK açıklamalardan dolayı PY acele ve agresif sattı......
Yorum